Güncellemeler
+1 yıl
Ah ulan. USA.. Helal olsun sana.. en ufak hata yapani denize atiyorsun. Hapiste beslemek Yok.. bkz.. usame bin ladin
Güncellemeler
+1 yıl
Dunyada l hicbir ulkesinde yoktur ulkeyi parcalama suclu islemis bir kisi gazete mansetlerinde avukatiyla orgute emirler. veriyor ve gazetelerde bu. yaziliyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mecliste iktidarın ortağı mhp ye mektup bile okutabiliyor :D :D
Bu dogru mu? Mhp gibi Ulku dolu bir parti? duymak bile garipsetti beni..
https://www.youtube.com/watch?v=Kkuz31HLwBw
Öcalan hdp chp yi desteklemesin dedi. Ülkücüler de bu mektupla kapı kapı gezip hdplilerden oy istediler. Seçimi kaybedince de chp pkk lıdır dediler :D :D :D
Ohh my God? Sagol
Siyasete akil. Uydurmak. imkansiz. her zaman sok?
Aponun ayağına gidip resim çekilenler biz öyle yapmadık diyor. Feto ile takılıp hocam hocam diyip testislerin yalayanlar kandirildik diyor. İkisi de hala bunları oynatıyor
Bir ara modaydi Hdp, liler mahkumu ziyaret. Ediyorlardi? Dunyanin hanging ulkesinde devleti parcalamaya calismis mahkumu. Milletvekili. Ayaklarinda olanlar resmen ziyaret ettiler? Adam. Yatiyor yiyip icip zibariyor orada USA, daki gibi calistirilsin. Yatip yiyip Emir vermesin..
Benim zoruma giden bu milletin PKK ile iş birliği yapıp her terör örgütü ile görüşüp kandırılan, kendilerine destek vermeyenlere hain veya terrorist diyen ama aslında asıl hain kendileri olan kişileri desteklemeleri. Ülke hain dolu
USA, da yapacaksin? Ozgurluk ayagina. Aninda Yok ederler kimsede bir set soramaz.. USA, da Vatandas olmak. Icin. Ingilizce testini. gecemeyenler Vatandas olamiyor.. gitsinler USA, ya Kurtcebegitim bla bla yapsinlar.. yapamazlar!!! Adamlar bu ulkenin. Dili ingilizce. Do you understand? Diyorlar. Cok caz yapana Kapi orada diyorlar... Ama Amerika orasi vurdu mu otututurur.. lak. lak yapilamaz orada
Ya bunlar Arap köpeği olmuşlar Türklük ne unutmuşlar
Mahkumun ( hemde ulkeyi bolmeye calismis. Mahkumun..) yanina. gidip resim cekilmesi suc. olmali... adida... mahkumu ovme sucu
2021 de öldü kendisi...
Nope. Hala yatiyor Yiyip icip... Zibariyor. ... Beles nasilsa ye oglum ye...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!