Çok saçma okulda cekilisler bile katılmadım bu sefer katılmak zorunda kaldım bizi zorunlu kayıt ettiler istemememize rağmen. Siz ne düşünüyorsunuz nesil çok bozuldu bence 18 19 yaşında kendini olgun sana ergenler yılbaşı gecesi sevgilisi ile yiyisecek Allah'ın ergenleri siz ne dusunuyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha 18 yaşlarındaki bka bak sen millete ergen diyor k. yeni yetmesi. Noel ne demek yeni yıl ne demek bilmeyen bir öküze daha laf anlatalım işimiz gücümüz yok çünkü. 25 Aralık Noel, 31 Aralık yılbaşı, ayıktın mı? Millet anlatmış zaten slağa anlatır gibi ama anlamıyorsun demek, bunca yıl boş yaşamışsın. Aralarında 1 hafta var, Noel de hindi yerler ama yılbaşında hindi yiyerek girmeyi uğursuz sayarlar, bizde ise öyle bir özentilik var ki yılbaşı hindi yer millet o kadar cahildir. Noel ile takvimin ilk günü arasında kocaman 1 hafta var, senin kurban bayramın ile yılbaşı arasında 1 hafta olsa ve ikisi de aynı şey deseler ne hissedersin? Müslüman yılbaşısında hayvan boğazlıyorlar deseler mutlu mu olursun seni küçük cahil, o elin Hristiyanları Noel ağaçlarını çoktan kaldırdı, Noel hediyelerini çoktan verdi ve bitti o iş, çoktan son buldu, tükendi, oldu bitti yani hangi kelime ile anlatayım zır cahil. Nesil bozulmuş aşşağılığa bak sen, senin gibi inanmayanı bozuk görmek senin haddine mi düştü? Yeni nesil uyanıyor hiç merak etme, senin gibi cahil kalmıyorlar artık. Sevgilisi ile yiyişecekmiş millet aptla bak sen yahu çıldıracağım, sevişmek isteyen neden yılbaşını beklesin 365 gün sevişir zaten görende yılbaşı değil dünya sevişme günü var zanneder bak sen şu cahile, bak sen şu kuduruğa milletin yiyişmesini hayal ediyor deli çıkacağım yahu...
011 Yorumla
Soran+1 yılUlan mk yahudi pici cahil cahil saydirmissin dediğinin mantığı yok sen müslüman evladiysan kutlamayacaksin bu kadar ulan boel dediğin hristiyan bayramı sen niye ozaman ağaç dikiyorsun lan zirzop yılbaşını niye kutluyorsub ozaman 365 gün var başka günü kutla
Cevap sahibi+1 yılBak yaşı gibi beyni de küçük olan grizekalı, ben hiçbir dine inanmadığım gibi ağaçta dikmiyorum, Yahudilik Müslümanlar tarafından kabul edilen, kitabı ise Kuran'da Tevrat'ı da biz indirdik denen bir kitap, hakaret olarak kullandığın dinde senin için kutsal, anladın mı? Ben ona da inanmıyorum tıpkı senin kara komik uydurma inancın gibi, sefil zerzevat yazılar beni sadece güldürüyor. Neyse seni küçük ka$ar, sen başka gün sevişirsin ne yapalım, Noel nedir bilmeyen öküze laf anlatmaya çalışmak çok zor. Ben İsa'yı değil kutsal, zavallı bir insancık olarak görüyorum tabi eğer yaşadıysa. Bir garibanın doğum gününü kutlayıp ağaç dikecek halim yok, o sefil garibana peygamber diyen yine sensin, anladın mı cehaletini? Hakaret ettiğin Yahudileri ve Hristiyanları eşşşşek gibi sevmek zorundasın, senin inandığın uydurma Tanrın söylüyor o kitapları da ben gönderdim diye seni gidi yaban eşşeği, inanacaksın it gibi. Benim inanmam gereken bir şey yok, 9 yaşında çocuğu gelin edenlere Peygamber diyecek halim yok, gelinini karısı yapan biri benim ahlakıma göre Peygamberliğin yanından yöresinden geçemez, kişisel görüşümdür beni bağlar, sen inanmana devam et. Bir bakmışsın günün birinde ganimet olarak seni malı yapmışlar, cariye oluvermişsin düşünsene ne gülerim ama. Müslüman bir erkeğin 17. karısı olsan yine iyi, pazarda satılan cariyelerinden olmak, neyse seni mutsuz etmez herhalde erkek üstünlüğünü zaten kabul ediyorsun. O yüzden karşında senden üstün bir erkek var, haddini bil seni gidi yarım insan, bir erkekle doğru konuşmasını öğren. Senin dinin sana yarım insandan bile daha az değer veriyor, o değere göre hareket edeceksin.
Soran+1 yılSen git Avrupalı kadınların parfümü ne için çıkardıklarını bak dünyada en büyük somurgeyi hangi ülkelerin yaptığına bak
Soran+1 yılİnancım seni ilgilendirmez daha yeni jardesim doğum yaptı herşeyi sağlamdı Allah bir şu balonunun içinde nasıl yaratıp nefes aldırıyor bak işte sizde iman gücü sevgisi yok
Cevap sahibi+1 yılBiri ilk defa doğum yapmıyor herhalde, dünyanın her yerinde birileri doğum yapıyor ve kendi uydurma Tanrılarına şükür ediyorlar. 4,300 çeşit Tanrı var ve hepsi her şeyi kendi yarattığını söylüyor gülünç bir şekilde. Hadi bir Tanrı var diyelim ya senin gibi cahili mi kırayım, tamam iyi var ama 4,300 Tanrıdan hangisi gerçek o zaman? Seninkinin 4,300 de 1 doğruluk ihtimali var o zaman. Çöllerde uydurulan dünyanın düz zannedildiği yüzlerce çelişki dolu yazının olduğu mantıksız matematik ve akıl dışı hatalar ile dolu kitabı koca evreni katrilyonlarca galaksiyi, septilyonlarca yıldızı, optilyonlarca gezegeni yarattığını iddia ettiğiniz Tanrı yüzlerce kelime hatası hatta imla hatası yapar mı lan? Tamam cahilsin de o kadar mı artık be yuh, okuduğunu da anlamıyorsun. Enfal 1. Ayette dediğini 41. Ayette yalanlıyor, Tanrı fikir mi değiştirir idrak edemiyor musun yazılanların insan eseri olduğunu? Kaç kere eline alıp okudun da 5 kere hatim etmiş bana laf ettiğini sanıyorsun küçük böcek? Senin yaşın daha 18-19, ben 21 senedir din araştırması yapıyorum veletçik, bilgiye erişim kolaylaştı, çok sevdiğin dinine biraz zaman ayır sana zahmette düzgün bir meal oku, ne yazıyor gör. Karınızı dövün der miymiş bir Tanrı diye düşün, içki pisliktir Ayeti anca İslam'ın 17. yılında mı gelebilmiş diye süzgeçten geçir, aptl olma, her doğanı senin hayali Tanrın doğuruyor tabi, evrimsel süreci biz yanlış yorumluyoruz, bilim yalan söylüyor. Avrupalı parfümü bk kokusu yüzünden buldu, siz Araplar 2023 yılında hala deve sidiği içiyor byinsiz embesil.
Soran+1 yılUlan amc2k herif içinde iman sevgisi olmadıktan sonra okusan ne. Olacak kendin e hatalar biciyorsun Kur'an'ın bir kismini okudum ve hiç bir hata yok 4300 din arasında hangi dinin bilimsel kanıtları var bana açıkla gerizakali herif
Cevap sahibi+1 yılKanıt olsa herkes inanırdı demek kanıt yok değil mi ufak khpe dev orspu, bir kısmını okumuş grizekalıya bak hele, iman inanç demektir ve be inanmıyorum, inancın sevgisi olmaz embesil, inanmıyorsan okumanın anlamı yok ne demek fhişe, sçtığında gtünü sildiğin tuvalet kağıdından adet olduğunda tampon yaptığın pedlere kadar gavur dediğin insanların icadı, Müslüman deve sidiği içerken batılı ülkeler üretiyordu seni gidi geri kalmış çöl bedevisi.
Soran+1 yılULAN MK KİM URETİYORSU ESKİDEN BİLİMİN KAYNAGİ HİNDİSTANDİ BİR ZAMANLAR DOGUDAN MİLLET BATİDAN GELİP DOGUYA GELİYORDU BİZİM BİLİM ADAMLARİNDAN BİLGİ ALİYORDU MK EMBESİL PİCİ SEBİN ANA GAVUR PİCİYSE BANANE MK
Soran+1 yılSENDE GAVUR İCADİSİN KAFA * KODLANMİSSİN
Soran+1 yılBatı somurgeleri yüzünden sacaslar çıktı vb. Düzen bozuldu yiyip çırpan batidir
Cevap sahibi+1 yılBana ne batıdan skik? Hristiyanlardan bana ne, benim hiçbir inancım yok başlarım Hristiyanlığına noeline İsa'sına, benim değerim kutsalım değil, beni hiçbir şekilde yargılayamazsın, kendi kutsal gördüğün İsa peygamberken benim için sıradan biridir diyorum kafan basmıyor değil mi? İdrak problemin var kdummun yosması, beynine de tampon lazım seni küçük zilli. İslam dediğin gericidir, yobazdır, buna mecburdur. Müzik aleti haram, heykel, resim, sanat komple haramdır, icat çıkaramazlar, çıkanlara da gavur icadı der dışlarlar, tezekten evlerde otururlar ama modernleşemezler, öyle gericilerdir işte. Amerikalının ürettiği telefon ile İngilizin ürettiği internet sayesinde gezinmesini biliyorsun, içindeki Ram'i İtalyanlar, Harddisc'i Fransızlar abdestsiz üretirken sorun yok, kullanırken it gibi, eşek gibi kullanıyorsun ama değil mi? Kpek gibi o beğenmediğin ülkelere muhtaçsın işte embesil, onlar olmasa hayatta kalamazsın, ot gibi yaşarsın bile diyemiyorum samandan buğdaya kadar o kafir dediğiniz ülkelerden ithal, el açıp yalvarın ki kafirler sayesinde karnınız doysun, sonra üstün din edebiyatçılığı oynarsın aslak.
En İyi Cevaplar
noel farklı yılbaşı farklıdır
noel batı kiliselerine göre 25 aralık doğu kiliselerine göre julyen takvimi kullandıkları için 6 ocaktır.
yılbaşının dinle alakası yoktur uluslar arası yıl dönüm kutlamasıdır.
ayrıca imanın şartı nın biri bakara 177. ayette geçer peygamberlere imandır. tüm peygamberler bizim peygamberimidir.
kuran okumadan allahın kurallarından haberiniz olmadan dini konularda ahkam kesmeyin günaha girersiniz
alla kuranda emreder. hiç bir peygamber hakkında ayrım yapmayın der
hırıistiyan noeli kutlasın. bizler nasıl mevlüt kutluyorsak (zaten mevlüt adetini hıristiyanlardan aldık eskidn mevlüt yoktu)
isa bizim de saygı duymamız gereken peygamber. hıristiyan kilisede ayin ile kutlasın bizler de iki rekat namaz kılalım ruhuna ne var. karşı çıkacağınıza si de saygı gösterin
biz mevlüt kutlarken bir hıristiyan glse dse ki, ruhu şaad olsun allah ramet eğlesin. o hıristiyanı dövcek misiniz muhammedin doğum günüe geldi diye04 Yorumla- +1 yıl
hayhu namazda kıyafet üniforma yok. onu bile papazlardan adet alıp imamlara giydirdiniz bu dokunmadı yılbaşı mı dokundu.
mevlüt kandili yoktu hırisiyanların noelinden örnek alıp kopyaladınız batmadı yılbaşı mı battı.
altınızdaki pantolonu donu ingiliz icat etti. yuh size yahu akıl yok sizde
kuran okuyun kuran akılsız cailler - +1 yıl
peygamberleri hiçe sayanlar ve aralarında ayırımcılık yapanlar şu ayeti okusunlar titresinler
nisa 150-151-152
Arapça Metin
اِنَّ الَّذ۪ينَ يَكْفُرُونَ بِاللّٰهِ وَرُسُلِه۪ وَيُر۪يدُونَ اَنْ يُفَرِّقُوا بَيْنَ اللّٰهِ وَرُسُلِه۪ وَيَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَنَكْفُرُ بِبَعْضٍۙ وَيُر۪يدُونَ اَنْ يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذٰلِكَ سَب۪يلًاۙ ﴿١٥٠﴾ اُو۬لٰٓئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ حَقًّاۚ وَاَعْتَدْنَا لِلْكَافِر۪ينَ عَذَابًا مُه۪ينًا ﴿١٥١﴾ وَالَّذ۪ينَ اٰمَنُوا بِاللّٰهِ وَرُسُلِه۪ وَلَمْ يُفَرِّقُوا بَيْنَ اَحَدٍ مِنْهُمْ اُو۬لٰٓئِكَ سَوْفَ يُؤْت۪يهِمْ اُجُورَهُمْۜ وَكَانَ اللّٰهُ غَفُورًا رَح۪يمًا۟ ﴿١٥٢﴾
Türkçe Transcript
150- İnne-lleżîne yekfurûne billâhi verusulihi veyurîdûne en yuferrikû beynallâhi verusulihi veyekûlûne nu/minu biba’din venekfuru biba’din veyurîdûne en yetteḣiżû beyne żâlike sebîlâ
151- Ulâ-ike humu-lkâfirûne hakk vea’tednâ lilkâfirîne ‘ażâben muhînâ
152-Velleżîne âmenû billâhi verusulihi velem yuferrikû beyne ehadin minhum ulâ-ike sevfe yu/tîhim ucûrahum vekânallâhu ġafûran rahîmâ
Meali
150- Allah’ı ve elçilerini inkâr edenler ve Allah ile elçilerini birbirinden ayırmak isteyip “Bir kısmına iman eder, bir kısmını inkâr ederiz!” deyip (iman ile küfür) arasında bir yol tutmak isteyenler var ya,
151- İşte onlar gerçek kâfirlerdir. Biz, kâfirler için küçük düşürücü bir azap hazırlamış (olacağız).
152-Allah’a ve elçilerine iman edip onlardan hiçbiri arasında ayrım yapmayanlara (gelince), işte Allah onlara ileride ödüllerini verecektir. Allah çok bağışlayandır, çok merhametlidir. - +1 yıl
Bakara Suresi 136. ayet
Arapça Metin
قُولُٓوا اٰمَنَّا بِاللّٰهِ وَمَٓا اُنْزِلَ اِلَيْنَا وَمَٓا اُنْزِلَ اِلٰٓى اِبْرٰه۪يمَ وَاِسْمٰع۪يلَ وَاِسْحٰقَ وَيَعْقُوبَ وَالْاَسْبَاطِ وَمَٓا اُو۫تِيَ مُوسٰى وَع۪يسٰى وَمَٓا اُو۫تِيَ النَّبِيُّونَ مِنْ رَبِّهِمْۚ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ اَحَدٍ مِنْهُمْۘ وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ
Türkçe Transcript
Kûlû âmennâ billâhi vemâ unzile ileynâ vemâ unzile ilâ ibrâhîme ve-ismâ’île ve-ishâka veya’kûbe vel-esbâti vemâ ûtiye mûsâ ve’îsâ vemâ ûtiye-nnebiyyûne min rabbihim lâ nuferriku beyne ehadin minhum venahnu lehu muslimûn
Meali
(Onlara) şöyle deyin: “Biz Allah’a, bize indirilene; İbrahim’e, İsmail’e, İshak’a, Yakup’a ve (onların) torunlar (ın) a indirilene; Rableri tarafından Musa’ya ve İsa’ya verilenlere, (ayrıca) diğer peygamberlere verilenlere inandık. Onlardan hiçbiri arasında fark gözetmeyiz. Biz yalnızca O’na (Allah’a) teslim olanlarız.”
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimin müslüman oldugu , inanışı ve ne yaptıgı seni ne alakadar eder. sen kimsin sen neden bukadar , yobazsın ve sıg düşünceli ve kaba, ırkçı, bir insansın İnsanlar özgürdür istediklerini yapar , seni ne alakadar eder. Her seks yapan ergen mi oluyor annen baban seks yapmasaydı sen olmazdın 😀😀Ergen anne babana anlat bunları onlar seks yaparken sen yalnız uyuyor olacaksın kocan bile yok yazık yoksa yalnız oldugunu için mi bu sinir 😀😀
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@builder Aynen öyşe
Birgün aklını kullanıp noel ile yılbaşının farklı şeyler ve farklı tarihler olduğunu idrak edebilirsen eğer sebebini de anlarsın birgün belki!
Noel: 26 Aralıkta kutlanır hristiyanlar tarafından!17 Yorumla- +1 yıl
anlamazlar. seni tebri, k ederim. sayende iki kelamda ben çakayım
imama papaz elb, isesi giydirdiler. normalde namaz için üniforma yoktur. bu bunları rahatsız etmedi
mevlüt kandilini noelden kopyalayıp muhammed için adet ettiler bu batmadı
yahudinin hıristiyanın tüm adetlerini teknolojilerini altındaki sutyene pantolona külota varana kadar hiç biri rahatsız etmedi. yılbaşı rahatsız etti. okullardaki mezuniyet törenleri rahatsız etmedi yılbaşı rahatsız etti.
yahu isa da bizim saygı duymamız gereken peygamber. oturun 2 rekat namaz kılın ruhuna. böyle boş laf yapacağınıza - +1 yıl
peygamberleri hiçe sayanlar ve aralarında ayırımcılık yapanlar şu ayeti okusunlar titresinler
nisa 150-151-152
Arapça Metin
اِنَّ الَّذ۪ينَ يَكْفُرُونَ بِاللّٰهِ وَرُسُلِه۪ وَيُر۪يدُونَ اَنْ يُفَرِّقُوا بَيْنَ اللّٰهِ وَرُسُلِه۪ وَيَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَنَكْفُرُ بِبَعْضٍۙ وَيُر۪يدُونَ اَنْ يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذٰلِكَ سَب۪يلًاۙ ﴿١٥٠﴾ اُو۬لٰٓئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ حَقًّاۚ وَاَعْتَدْنَا لِلْكَافِر۪ينَ عَذَابًا مُه۪ينًا ﴿١٥١﴾ وَالَّذ۪ينَ اٰمَنُوا بِاللّٰهِ وَرُسُلِه۪ وَلَمْ يُفَرِّقُوا بَيْنَ اَحَدٍ مِنْهُمْ اُو۬لٰٓئِكَ سَوْفَ يُؤْت۪يهِمْ اُجُورَهُمْۜ وَكَانَ اللّٰهُ غَفُورًا رَح۪يمًا۟ ﴿١٥٢﴾
Türkçe Transcript
150- İnne-lleżîne yekfurûne billâhi verusulihi veyurîdûne en yuferrikû beynallâhi verusulihi veyekûlûne nu/minu biba’din venekfuru biba’din veyurîdûne en yetteḣiżû beyne żâlike sebîlâ
151- Ulâ-ike humu-lkâfirûne hakk vea’tednâ lilkâfirîne ‘ażâben muhînâ
152-Velleżîne âmenû billâhi verusulihi velem yuferrikû beyne ehadin minhum ulâ-ike sevfe yu/tîhim ucûrahum vekânallâhu ġafûran rahîmâ
Meali
150- Allah’ı ve elçilerini inkâr edenler ve Allah ile elçilerini birbirinden ayırmak isteyip “Bir kısmına iman eder, bir kısmını inkâr ederiz!” deyip (iman ile küfür) arasında bir yol tutmak isteyenler var ya,
151- İşte onlar gerçek kâfirlerdir. Biz, kâfirler için küçük düşürücü bir azap hazırlamış (olacağız).
152-Allah’a ve elçilerine iman edip onlardan hiçbiri arasında ayrım yapmayanlara (gelince), işte Allah onlara ileride ödüllerini verecektir. Allah çok bağışlayandır, çok merhametlidir.
- +1 yıl
ayrıca bakara surei 136. ayet
Bakara Suresi 136. ayet
Arapça Metin
قُولُٓوا اٰمَنَّا بِاللّٰهِ وَمَٓا اُنْزِلَ اِلَيْنَا وَمَٓا اُنْزِلَ اِلٰٓى اِبْرٰه۪يمَ وَاِسْمٰع۪يلَ وَاِسْحٰقَ وَيَعْقُوبَ وَالْاَسْبَاطِ وَمَٓا اُو۫تِيَ مُوسٰى وَع۪يسٰى وَمَٓا اُو۫تِيَ النَّبِيُّونَ مِنْ رَبِّهِمْۚ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ اَحَدٍ مِنْهُمْۘ وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ
Türkçe Transcript
Kûlû âmennâ billâhi vemâ unzile ileynâ vemâ unzile ilâ ibrâhîme ve-ismâ’île ve-ishâka veya’kûbe vel-esbâti vemâ ûtiye mûsâ ve’îsâ vemâ ûtiye-nnebiyyûne min rabbihim lâ nuferriku beyne ehadin minhum venahnu lehu muslimûn
Meali
(Onlara) şöyle deyin: “Biz Allah’a, bize indirilene; İbrahim’e, İsmail’e, İshak’a, Yakup’a ve (onların) torunlar (ın) a indirilene; Rableri tarafından Musa’ya ve İsa’ya verilenlere, (ayrıca) diğer peygamberlere verilenlere inandık. Onlardan hiçbiri arasında fark gözetmeyiz. Biz yalnızca O’na (Allah’a) teslim olanlarız.”
- +1 yıl
yahu hz. meryem figürlerine baksınlar boynunda tesbih vardır. tesbih islami değildir hıristiyanlardan adet olarak geçmiştir.
bu millet ne yaptığını bilmiyor.
allah zikir tarifini kuranda yapıyor. zikir hatırlamak demektir. allah der ki
"anlayarak kuran okuyun kuranı hatırlayarak yaşamınıza geçirin" der.
öyle boncuk sayarak zikir olmaz. o hinduimden hıristiyanlığa geçmiş oradan da bize. yetmiyor budist çinlilerein verdiği zikirmatik saçmalığını kullanıyorlar.
akıl yok bu millette
+1 yılNoel Isayla ilgili. Isa da bir pwygamber. Kutlamakda sakinca yok. Yilbasi da nerese yazilmis ki gunah
12 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılNoel ile yılbasının farklı konular olmadıgını sanan ergenler şeker bayramı ile 29 ekim cumhuriyet bayramının farkını da anlamadıgından kutlamaz
10 Yorumla
+1 yılNoel değil, yılbaşı kutluyor. Onu da sen kutlama be kızım?
02 Yorumla
Soran+1 yılYılbaşı niye kutlanir ya yıl geçip gidiyor oda Batı'nın oyunlari
- +1 yıl
Oha lan, güneşte batıda batıyor, bu da batının oyunu olmasın?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNickin belli olsa direkt seni engelleyecem de şimdi soruna cevap yazmak lazım engellemek için. Yoruyon adamı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO Noel değil yılbaşı bu kadar bilgisiz kalmak için özel çaba mi veriyorsunuz
11 Yorumla
+1 yıliyice dinden çıkardılarda ondan sağolsun bir başkanımız var
00 Yorumla
+1 yılÜlke müslüman içindekiler değil
10 Yorumla
+1 yılİnsanların ahlakını böyle bozdular işte
00 Yorumla
+1 yılBencede en mantiklisi
00 Yorumla
+1 yılÜlkeler Noel kutlamıyor, ben rastlamadım.
00 Yorumla
+1 yılNoel o değil.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
+1 yılSende kutla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi