Rahatsız olanlara diyeceğim şu ; Atatürk olmasaydı yaşayacak bir ülkeniz, konuşacak bir diliniz olmayacaktı. Sömürge olarak ömrünüz geçecekti.

Rahatsız olanlara diyeceğim şu ; Atatürk olmasaydı yaşayacak bir ülkeniz, konuşacak bir diliniz olmayacaktı. Sömürge olarak ömrünüz geçecekti.

Bu millet 16 devlet yıkıp 17 devlet kurdu. Kemal olmasaydı yine devlet kurardı. Sanki 1500 yıldır bu millet yokmuş gibi konuşuyorsunuz?
yav ayrıca bir devlet kurmamıştır. Var olan bir devletin anayasasına "Cumhuriyet" yazısı eklemiştir. Zaten bir devlet vardı.
Gazete okumak yerine birazcık tarih okusaydınız bunlardan haberdar olurdunuz.
yav bir peygamber değildir, bir siyasetçi, bir devlet adamıdır. Nasıl ki her devlet adamını eleştirdiğimiz gibi, onu da gayet eleştirebilir, sevmek zorunda da değiliz.
Ben eleştiriyorum. İngiliz Lord Gurzon'un da dediği gibi onların istediği gibi hareket etmiştir.
Ve "Biz müslümanlara hâkim olmak istiyorsak, ya bu Kur'an'ı ellerinden almalıyız ya da ondan soğutmalıyız" dediği meşhur bir hadisedir.
Sonuç? Harf inkılâbı.. Sonuç; Türkçe ezan ve Kur'an.. Sonuç; kılık kıyafet yönetmeliği..
Millet uçaklar sanayi devrimi yaparken, bunlar milletin inançlarıyla oynamıştır.
Yüreği yeten aksini ispat etsin!
yav yazıyorum "yav" çıkıyor? yav demek hakaret mi hayırdır?
M. *Kemal yazıyorum
Valla her zaman türk oldugum için gurur duyuyorum. ben abdli, rus, ya da çinli olsaydım bukadar gurur duymazdım biz diger insanlardan çok farklıyız kültürümüz, samimiyetimiz, kavga edişimiz, geleneklerimiz, çok farklı diger insanlardan bir insanı sevmemiz bile farklı birkere 😂 Mesela şöyle çok yakın samimi ve dengeli ilişkiler kuruyoruz sebepsiz iyilik yapıyoruz çünkü yetiştirilme tarzımız böyle anlattıkça bile ülkemi seviyorum 😂😂😂😂
Cevap
5Cevap
Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bu ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum.. ve duyacağım..
Hayır çünkü öyle bir ülke kalmadı. Atatürk bu ülkeye çok fazla. Çünkü milyonları kurtardı ama bugün sövüp sayan nankör çok fazla.
Nerden biliyosun. Doğmazdık o zaman sanki çok güzel ülkede doğmuşuuz gibi konuşuyorsunuz. Bencilsiniz işte.
Tabiki de ama şartların daha iyi olmasını isterdim
Nasıl mesela
İşte alım gücü olsun evler olsun
Türkiye de evler sağlam bile değil bi deprem olsa çoğu bina gidecek
şu an ki şartlardan bahsetmiyorum ben zaten. O konuda sana katılıyorum
Hayir Ataturk sevmiyorum
Neden
Bana soğuk geliyor ve cok hoca astı dine karşıydi bu beni soğutuyor
Ben inançli biriyim
Bu ülkenin geleceği için mücadele vermiş bir lider. O insanları din düşmanı olduğu için asmadı hain oldukları için astırdı. Dinini yaşamakta özgürsün. Kaldı ki Atatürk'ün eşi ve annesi de türbanlıydı hatırlatırım.
Bana mı diyorsun Aybuke?
Hmm tamam 😊
❤️🇹🇷❤️🇹🇷❤️ sarı saçlım mavi gözlüm
Evet gurur duyuyorum
Memnunum
Evet gurur duyuyorum
Duymayan gidebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?