Güncellemeler
+1 yıl
Bunlara insan görünümlü canavar demek yakışmıyo çünkü canavar küçükken annelerimiz babalarımız veya büyüklerimiz hikayelerde canavar anlatırlardı ya da hikaye dışındada küçükken bazı şeylerd eyerlerde canavar geçerdi küçüklüğümüzün şeyi oyüzden bunlara canavar demek bu anılara hatıralara göre yakışmaz kirletir o zaman bunlar insan görünümlü yaratıklar diyelim ya da insan görünümlü insan dışı varlıklar veya insaniyeti olmayan insanlar bu üçü yakıştı bence
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu haberi 1 ay önce bir İnternet sitesinde görmüştüm. Ne yaparsak yapalım hala aramızda bile İsraili destekleyen kişiler çıkıyor.
Evet maalesef destekleyenler var ve şaşırıyorumda hani bi insan müslüman olsun ya da olmasın mantıken olan bitene bakarsak israil haksız yere zulüm işgal ediyokatlediyo
Müslüman olmayıpta üzülenler var izlemiştim daha önce bi kaçını bazısı ağlıyombu duruma düşün bi ama bazı müslümanım diyenelrde destekliyo haklı diyo veya işte ama yazık gerçekten yazık ne diyelim rabbim hidayet etsin
Yorum için teşekkürler
Ve durmuyorlar.. Sıradaki ülkenin Lübnan olacağını açıkça söylüyorlar. Abdnin emri altındaki BM suskun.. Unicefde çocuk hakları nerede. Ülkemize tedaviye gelen masumcuklara hakaret eden bir kitle bile mevcut. Soruyorum sana biz insan olmayı ne zaman kaybettik
Dünya çocuk haklarıda bişey demiyo ya onlardan taraf ya da korkudan. Dicek bişey yok maalesef böyle insanlar var. Demek sıradaki lübnan
Asıl böyle duyarlı bir soru için ben teşekkür ederim
Böyle demene sevindim allahta seni sevindirsin
Rica edeeim
Ederim*
Amin, ecmain. Ayrıca 2 gün önceki Cnntürk yayınında geçmişti Lübnan konusu.. Dünya gündemini şu anda Çin konusuyla değiştirmeye çalışıyorlar.
Yani lübnan hakkındaki haber, geride bırakmak için söylentileri azaltmak için ve tabi tepkileride azaltmak için çin hakkında haberlerle devam ediyolar 😁
Şu çinliler yokmu diyesim geldi ama mantıksız olur konu israil şimdi
Amerikanın israilin çinden korkması komik geliyo ki korkulur tabide ama onların korkması komik geliyo 😁
Ama çinlilerde çok türklerden daha çok korkuyolardır
Bir tek İsrail mi var başı Amerika cekiyor zaten bosuna dis gucler siyonistler denmiyor Amerikayi bile yonetiyorlar
Evet
Sanırım unuttum ismini ama dünyayı yöneten o 4 ya da 6 büyük aile yad insan var o deme
normal açıkçası masumları katleden kişi için normal
Tabi onlara normal gelir evet
Yorum için teşekkürler
rica ederim
İşin kötü yanı organin kullanilabilmesi için tam olmeden alinmasi gerekiyor. Bu israilin yaptiklari yuzunden dunya mahfolacak cok yakindir
Aaa
Çok kötü
Tam ölmeden alınması gerek organ çalışıken işlevini kaybetmemişken alınması gerek yani peki öldükten sonra alınınca neden işe yaramıyo kullanılamıyo faydalanılamıyo öldükten sonra organların hücrelerimi ölüyo ya da duruyo aktivitesimi yok oluyo nasıl ü
Tam sistemini bilmiyorum. Ama oldukten sonra ise yaramadiklarini biliyorum. Ama zaten organ bagisi da bu sebeple dinizmizce yasak aslinda. İnsan olmedikce bu artik dirilmez diyip organlarini alip ölümüne yol acılıyor. Diyanet fetva falan cikardi biliyorum ama isin gercegi bu
Doğru dedin ve sen diyince aklıma geldi bende çok daha önce yanlış hatırlamıyosam sanırım aidin salih ten okumuştum organ nakli hakkkında bunun dışında dinimizde günah olduğunu sen diyince hatırladım bunuda unutmuşum
Çok teşekkürler
Keşke fırsatım olsa da İsraili tek haftada dümdüz edebilsem Allah şahidim onları pişman ederdim.
Keşke kardeşim valla ama sonları kötü olucak yaptıklarının cezasını çekicekler kaçış yok onları ahirette pişmanlık ve acı bekliyo
Herk kes yaptığının bedelini öder karşılığını alır ya bu dünyada ya da ahirette ya da her ikisinde
Her kes yaptığından sorulur ya işte bende bu israilin yaptığının yanına kalmıcağını bildiğim içim emin olduğum için o yönden seviniyom
Yorum için teşekkürler
Bende biliyorum kuranda yazıyor Müslümanların tekrar dünyaya hakim olacağını o bahsettiğin muslumanlar kim onu bilmiyorum
Öyle olsaydı cezayir katliamı veya Kamboçya soykırımı gibi katliam görürdük bence
Anlamadım niye
Müslüman propagandası.
Evet