Günlerdir içim kan ağlıyor ne zaman düzelecek ne zaman bitecek felaketler🥺 Allah yardımcımız olsun, sanki içlerine doğmuş gibi konuşuyorlar 🥺biri video çekiyor digeri mektup yazıyor.. paramparçayım💔
🥺💔
Günlerdir içim kan ağlıyor ne zaman düzelecek ne zaman bitecek felaketler🥺 Allah yardımcımız olsun, sanki içlerine doğmuş gibi konuşuyorlar 🥺biri video çekiyor digeri mektup yazıyor.. paramparçayım💔
🥺💔
İzlemem öyle şeyleri. Şehitlere üzülmenin kimseye faydası yok. Kandan beslenen sözde milliyetçi, vatansever siyasetçileri tanımak, dosta, düşmanı ayırt edebilmek lazım.
Birilerinin iktidarda kalması için karıştırıyorlar oraları ırakta Suriyelilerin bizim isimiz neydi oraları yaktı yıktı amerika petrolden payı Rusya ile pay ettiler bize 8 milyon Suriyelilerin afganliya bakmak kaldı o yetmiyor pkk lılara destek veren amerika askerimize böyle tuzaklar kurdurdular. Bizimki bop eş başkanıyım diye oy toplarken onlar yaktı yıktı defolup gittiler sorunları ile biz boğuşuyoruz. Biz bölgede komşularla barış içinde geçirmemiz gerekirken böyle sorunlara sebep olanların Allah belalarını versin. Şehitler kederli aileleri ve ülke vatandaşlarının başı sağolsun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Cevap
11Cevap
Görmemiştim maalesef.. ama şu an sayendi gördüm izliyorum teşekkür ederim abla 🌺.. Mekanları cennet olsun.. 🙏
Amin 💔
Ranzada çekilen videoyu dün izledim boğazım düğümlendi. 😔 Ne kadar içten konuşuyor, valla boynumun borcudur diye paylaştım hesabımda Allah rahmet eylesin. Tertemiz kalpli pırıl pırıl çocuklar. Hayelleri vardı ama olmadı
Allah mekanını cennet eylesin hepsinin. Ben sabah şehitlerle alakalı bir yorum yazdım çok muhtrem site modlarımız provakatif diye kaldırdılar. Allah onları da bildiği gibi yapsın.
şehidin videosu ve mektubu olduğuna dair kesin veri yok elimde. bir defa şehit olanların vesikalıkları paylaşılmadı, yazıları yayınlanmadı. resmi makamlar paylaşsın biz de ona göre gaza gelelim.
her sosyal medyada paylaşılan kamunun elindeki bilgiler olsaydı dezenformasyon denen bir sey olmazdı. şehit mektubunda ben öleceğimi bilemem siz de bilemezsin diyormuş, hayırdır kim bilemiyor? biz de askerlik yaptık, neden öleceğini neden askerlik yaptığını bilmeyen adamı acemi ocağından geçirip de usta birliğine bile katmazlar. algı operasyonları olduğu her halinden belli.
Evet üstüme düşen vasiyet işini yerine getirdim
izledim
haberleri izlememeye çalışıyorum ben. Böyle şeyler özellikle 2006 ve 2007 te komutanımı şehit verdikten sonra daha çok etkilemeye başladı beni. Ama halk normal.
Rabbim şehitlerimize rahmetini, kalanlara sabır versin. 😢😒
İzledim, paylaştım. Allah rahmet eylesin😞
İzlemedim. Allah rahmet eylesin
Bu dünyanin düzelmiiş hali🇹🇷🇦🇿😮💨🙏🏻
Evet izledim 🥺
Evet izledim 😕
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?