Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef.. Biz ne kadar üzülsek de yarın öbürgün unutacağız.. Ama ailesi bunun acısını ömür boyu yaşayacak.. Allah ailesine sevdiklerine sabırlar versin..
Öfke hissediyorum daha çok çünkü bazıları için kendi vatanının evlatları Filistin kadar değerli olamadı şehitleri anmak yerine Kayseri’de Filistin mitingi yapılmış. Olan sadece o yitip gidenlerin ailelerine oluyor.
“Helva sizin evinizde kavulmadığı sürece size hep tatlı gelecek”.
Eskiden şehit denildi mi insanlar ayaklanırdı! Anca gitsinler bir yerleri basıp sözde filistindeki çocuklar bilmem ne için insanları taciz etsinler! Şov peşindeler!
Allah ailerine sabır versin Allaha rahmet eylesin! Söylenecek söz çok var da yerlerini doldurmaz. Tüm şehitlerimize rahmet olsun
Çokca az reaksiyon gösterdiğimizi düşünüyorum.. 3 gün hepmizin evinden cenaze cıkmıs havasına bürünmeliydi ülke. Trt de eğlenceli programı olmamalıydı. MAÇ DERBİ vs iptal edilmeliydi. Yas ilan edilmeliydi.. Al bayrak siyaha bürünmeliydi.. ağır bir yük hepimize ı canlar..
Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef. Şehitlerimize rahmet geri de kalan şehit yakınlarına da çokca sabır diliyorum. Allah kimseyi evlat acısı yaşatmasın. Bu üzücü haberlerin de artık son bulması istiyoruz. Bizler bu haberler karşısında artık her defasında Başın Sağolsun Türkiyem Vatan Sağolsun demekten yorulduk. Artık, Vatan da askerlerimiz de yaşasın istiyoruz
Hem askeriyede hem de emniyette pek çok yakınım var... şehit verdiğimiz aslanlarımız da oldu... bu acının tarifi yok.. her şehit haberinde sanki bizim eve de düşüyor o yıldırım... Allah geride kalanlara sabır versin..
Onlar Türkiye Cumhuriyeti nin ebedi koruyucuları 🇹🇷 Onların sayesinde bu devlet kıyamete kadar var olacak 🇹🇷 Allah hepimize sabır versin, başımız sağolsun, yaşadığımız bağımsız hayatı onlara borçluyuz, hepsi nur içinde yatsın 🙏🇹🇷
Allah Teâlâ tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Mekanları Firdevs cenneti olsun. Rabbim ailelerine sabır ve metanet versin." Allah yolunda öldürülenler için “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz.(Bakara 154)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sinirliyim Türkün hiç bir kıymeti yok. 21. yyda hala askerler ölüyor. Halkın ikiyüzlülüğü aptallığıda sinirimi tavan yapıyor özellikle gilistin diye anırıp mrhmetçik şuraya diye konuşan pisliklerden nefret ediyorum.
Ne desek boş, ne söylesem hislerimi anlatamam. Olan şehitlerimizin ailelerine oluyor, hiç dinmeyecek bir acı kalıyor geriye. Vatan sağolsun demekten başka bişey gelmiyo ellerinden.
Allah rahmet eylesin. Bu ülke için değer mi.. Bilemedim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İçim yanıyor cız ediyor bir seyler. Çok canım yanıyor gencecik insanlar ölüyor.. Ben bile böyle isem ailesine sabır versin Allah. Mekanları cennet olsun 🤲🏻
Seçim yaklaştı yine ortalığı karıştıracaklar. Üzülüyoruz ama bazılarının koltuk sevdası için baxıları geda ediliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben artık öyle bir hâle geldim ki depremden sonra böyle üzücü canımdan can çeken haberlere olaylara bakamıyorum kendimi uzaklaştırıyorum çok üzücü ama maalesef bunu yapıyorum.