Kendim askere gitmek isterdim cidden ailem annem babam olmasa kendim askere gitmekten hiç lacinmazdim ancak kaybedecekleri çok şey olup şehitliğe giden Muhammedciklerimiz oraya korkusuzca gidiyor.
Sizce bu operasyonun kaynağı ne
Kendim askere gitmek isterdim cidden ailem annem babam olmasa kendim askere gitmekten hiç lacinmazdim ancak kaybedecekleri çok şey olup şehitliğe giden Muhammedciklerimiz oraya korkusuzca gidiyor.
Sizce bu operasyonun kaynağı ne
Alllah rahmet eylesin pisi pisine operasyon çekiyorlar arada olan mehmetçiğime oluyor ya komple alacaksın oraları ya da hiç sesin çıkmayacak abd ile danışıklı dönüşlü iş yapıyorlar nerde Osmanlı ruhu 7 cephede savaştık bütün milletler savaştık hem içten hem dıştan toprak kaybetti ama yine boyun eğmedi o ruh bitmiş artık olan işte böyle küçük operasyonlarla mehmetçiğime oluyor
Abi vallahi ne yapılacak cidden çok sıkıntılı hani tamam terör bir zaman azalıyor adamlardan biri oluyor dağdan 10 tane çıkıyorlar bu kadar askeri yıllarca nerden buluyorlar oda meçhul Amerika batı arkasında oda var tabi ben tam bilmiyorum o olayları siz daha iyi bilirsiniz neden böyle oluyor
Siyonizme çalışıyor abd ve avrupa vaad edilmiş topraklar diye yahudilere büyük israil kurmak istiyorlar onun için oralar hep terörist yatağı ama artık Misaki Millimizi kurmamız lazım Musul Kerkük almamız lazım çünkü kurtuluş savaşında kazanıp elimizden ingilizler şehy said isyanları yaparak onlarla uğraşırken içerde elimizden aldılar ingilizler şu an Kerkük resmi dili Türkçe olarak kabul edildi ve tabelalar Türkçe yazıyor çünkü orada yaşayan çok Türkmen kardeşlerimiz var
Cevap
4Cevap
Olmaz olur mu aslında söyleyenicek çok şey var. Ülkemdeki vatan hainlerini istemiyorum hay sizin hayalistanınızaa
Nefret ediyorum bu ne hadsizlik CHP de bozuldu ya içim ona yanıyor insan kendi halkını katleden insanları destekler mi ya bu kadar mı düştüler
Ne saçmalıyorsun tabi rte gitsin diye vericez rte az değil ağzımı açtırma akpli
Ne cahil herifsin ulan bizim ekonomi nerde ulan parayla araplarla vatandaşlık yapan ülkeye mülteci kampına göndüren kim? Beni fazla konuşturma malum ülkede düşünce özgürlüğü yok 22 yıldır rte gelmeden önce vardı çünkü geleceğimi yakmak istemiyorum
Zdjdujdıjroheıbrjcrjgd neee tamam akpli
Xfbduvdkr tabi yapıcak 22 yıl oldu ülkeye katkısı olmaz zorunda biz vergileri boşuna mı veriyoruz?
Mekanları cennet olsun.
Baskın yapıldı bir anda. Ondan dolayı.
Sitasilerimizin oğullarını da vatan şçin sacaşırken görmek isteriz, beden gep fakirler ölüyor acaba...
Akp olduğu sürece çok ağlarız biz
Allah şehadetlerini kabul eylesin
Allah rahmet eylesin
Hiç sorma ya içimiz kan ağlıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?