Güncellemeler
+1 yıl
Normalde olumlu kazalarda polisin hemen gelip. Olaya el koymasi gerekir.. Mahkeme tarihini bildiren. ceza makbuzu verilir? Eger yabanciysa. Sinir guvenligine ismi bildirilir kacmasin. diye? Bu uc. Soru guvenlik guclerince yapildi mi? Yapilmadi mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kural..1- Batida. Trafik kazasinda en yasindaki polis Aninda. Orada olur. Kural..2- Kaza yerini terketmek. ve volume sebep vermek cok buyuk suc!!! Kural..3- Olay yerinde gelen polis aracin yabanci plakali oldugunu ve Soforun kactigina merkeze bildirip Soforun isminin bulunmasini. istemeli. Kural..4- Polisin ihbarini Alan merkez. ismi bulup Sinir guvenlige haber vermelidir. Cikisi onlemek icin..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
polisin yazdığı tutanağı okudun mu? ayrıca somaliliye yasak taa o gittikten sonra çıkıyor sdjkashkfhakfja
Sonucta. Adam olduren yabanci... Sinira niye haber verilmemis? O tutanagi onlar okumamis demekki.. bla bla.. Polisin yazdigi. tutanagi okudun mu bla bla.. Sinira haber niye verilmemis. Adam kacmis.. cunku. polisin yazdigi tutanagi okumamislar..( bana degil Sinira gorevlilerine ve haber vermeyenlere sor..)
devlet yetkililerine sormak lazım
Hayir.. ilk once kendi ulkene bakacaksin.. Kurallar ve uygulayanlar ne yapmis? Olumlu trafik kazasi.. Polis aninda gelmeli... ( Batida uc saniyede polis Olay yerinde). Olumlu sebep olan yabanciysa. Sinir kontrole ismi verilmeli ve ulke Cikisi engellenmeli? Bunlari. Ulkenin guvenlik gucleri yapmali.. yapilmiyorsa. Problem var demektir.. ona gore ceza ve egitim. verilmeli guvenlik gorevlilerine.. SORU.. o bolgeye. bakmakla gorevli. Polis memurlari ne yapmis? zamaninda gelmis mi? Gelmisse.. adam olduren Soforun kactigini. bunun buyuk suc oldugunu... Ve O aracin yabanci oldugundan dolayi kullananin ismini sinir guvenlige. haber vermis mi?( Eger gelmemisse... kontrol. sistemi azsa Bu duzeltilmeli... Aninda Polis gelme sistemi kurulmali ..
Çünkü Somali bile olsa c başkanının oğlu
Yani korunmustur diyorsun.. Adam oldurup. Kactigina. gore Boyle kolayca? Kolayca? hmmm..
Trafik kazasinda Adam oldurup yurtdisina kaciyor? Burada Polis tam zamaninda geldi mi? Arac yabanci oldugunu icin.. merkezi uyardi mi? Somali plakali bir arac oldugunu icin Tum sinirdan cikan. Somalililer incelemeye alinsin diye?( AdamTurkiye, de kaza yapip Adam olduruyor ve sinirdan Rahatca kacip. gidiyor?
Korunmuş işte