Gündem Şeyh Said'in 122 askerimizi şehit ettiğini biliyor muydunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor https://eksisozluk1999.com/entry/159847582 Güncellemeler+1 yıl gncl Şeyh Said'in 122 askerimizi şehit ettiğini biliyor muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Besiktas256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Abdullah Öcalan, Atatürk döneminde yasayip idam edilseydi bizim Müslümanlar bugün kahraman Apo sapka takmadigi icin asildi diye ortalikta dolasirdi. 1 1 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Seni İslam düşmanı Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben anlamadim seyh said kim herkes ondan bahsediyor bu aralar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ssaİT haindir. Tartışmasız. 2 16 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Kanıtın yok konuşma kemalistler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haini astık. Bölücü seriatcı bir haindi İngiliz uşağı Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Şeriat inkar etmek kafirlik tamam mı Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Cevap sahibi idalarin varsa mesaj at yalan tarih konusma Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Atatürk koruma kanunu kalksa gerçekler ortaya çıkacak kadir mısıroğlu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deli mısırı kim takar ahashsjŞeriat istemek suçtur. Türkiye laiktir o kadar! Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Laiklik dinsizliktir Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Neden suçtur şeriat her müslüman ister tamam mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bırak boş yapmayı. Suç. Ülkenin anayasasını ortadan kaldırma suçudur bu. Akp gittikten sonra sizi gazlayanlar hakkında soruşturma açılacak hepsi kıvracak o zaman Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Bana yazssana iddalarin yaz Yorumla aful48283 +1 yıl @uyanmakzorundayiz şeriatı vurdum öldü sait köpeğide geberdi yallah arap Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl @aful48283 aful senle görüşeceğiz Atatürk koruma kanunu elbet kalkacak Yorumla aful48283 +1 yıl @uyanmakzorundayiz allahınla beraber rüyanızda görürsünüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rüyanda görürsün. Eninde sonunda akp çökecek ve hepiniz yargılanacaksınız Yorumla aful48283 +1 yıl @uyanmakzorundayiz gün gelicek rte ve yancılarıyla beraber sizde kaçacak delik arayacaksınız allahcığınız kurtarır artık sizi Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl @aful48283 dinsiz misin ha sözlerine dikkat et Yorumla
uyanmakzorundayiz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalan tarih 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abdullah Öcalan, Atatürk döneminde yasayip idam edilseydi bizim Müslümanlar bugün kahraman Apo sapka takmadigi icin asildi diye ortalikta dolasirdi.
Seni İslam düşmanı
Ben anlamadim seyh said kim herkes ondan bahsediyor bu aralar
Ülkenin tarihini ekşi sözlükten mi öğreniyorsun
ssaİT haindir. Tartışmasız.
Kanıtın yok konuşma kemalistler
Haini astık. Bölücü seriatcı bir haindi İngiliz uşağı
Şeriat inkar etmek kafirlik tamam mı
Cevap sahibi idalarin varsa mesaj at yalan tarih konusma
Atatürk koruma kanunu kalksa gerçekler ortaya çıkacak kadir mısıroğlu
Deli mısırı kim takar ahashsj
Şeriat istemek suçtur. Türkiye laiktir o kadar!
Laiklik dinsizliktir
Neden suçtur şeriat her müslüman ister tamam mı
Bırak boş yapmayı. Suç. Ülkenin anayasasını ortadan kaldırma suçudur bu. Akp gittikten sonra sizi gazlayanlar hakkında soruşturma açılacak hepsi kıvracak o zaman
Bana yazssana iddalarin yaz
@uyanmakzorundayiz şeriatı vurdum öldü sait köpeğide geberdi yallah arap
@aful48283 aful senle görüşeceğiz Atatürk koruma kanunu elbet kalkacak
@uyanmakzorundayiz allahınla beraber rüyanızda görürsünüz
Rüyanda görürsün. Eninde sonunda akp çökecek ve hepiniz yargılanacaksınız
@uyanmakzorundayiz gün gelicek rte ve yancılarıyla beraber sizde kaçacak delik arayacaksınız allahcığınız kurtarır artık sizi
@aful48283 dinsiz misin ha sözlerine dikkat et
Soysuz köpek old biliyoruz
Yalan tarih