• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Amerika'da Zara Kıyafetleri Zara Şirketinin Önüne Atıldı?

Handsomehell01
Handsomehell01 Takip Et
Master Yaş: 109
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Bizdeki yerli gavur olarak Filistin'den banane diyenlerden daha mı vicdanlılar bu Hristiyanlar 🤔

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Amerika'da Zara Kıyafetleri Zara Şirketinin Önüne Atıldı?
Zara Hakkında Sorular
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

0

Cevap

• Gamer-_-Kız
    Gamer-_-Kız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Zara'yı savunmuyorum ancak yanlış düşünülüyor.

• Kıyafetler Zara markasına mı ait? Muhtemelen sanmam çıksa da çok azı çıkar. Zara kitlesi böyle biş yapacağını sanmam markanın kapısında kuyruk oluşturan bir kitle bunlar çok az kesim yapar ancak bu kadar giysi çıkmaz asla.
    • Atmak saçma olmuş bu aynı Coca Cola alıp dökmeye benziyor.
    • Markanın kendi ürünleri ise alır bir şey koleksiyonu diyerek daha pahalıya satar markanın işine gelir üretim maliyet olmadan sadece yıkayıp satabilir.
    • Başka mağaza isimleri var daha çok bir yerin önünde yığıntı oluşmamış Detayı belki de başkadır ama ülkemize başka şekilde haber lanse ediliyor olabilir.
    • Kadir Mısıroğlu adlı kanal sonuçta Kadir Mısıroğluda deli raporlu biri değil mi? Evet öyle.
    • Başka yorumunuzda borsayla ilgili yazmışsınız. Bu planlı şekilde zaten yapılan bir şey Gazze olayları olsun olmasın borsa dönem dönem sert düşüşler zaten oluyor küçük yatırımcıların hisselerini alıp onları zarara uğratmak için bilinçli yapılıyor. Ülkemizde yerel şirketlerde yapıyor bunu mesela. Sasa, Ereğli gibi büyük şirketler son 1-2 yıldır yatırımcısını ağlatıyor resmen.
    0
    21 Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

1) Kadir Mısıroğlu deli raporu almış bir adam değil. Hayatında bir delinin 64 tane Kitap yazdığını gördün mü hiç? Aynı deli dediğin adam İngilizce , Fransızca, Almanca ve Arapça hatta Osmanlıca bile biliyor. Böyle bir adama deli diyenin aklından şüphe ederim. Tarih bilmeyen Kemalistlerin uydurduğu iftira. Mesala lozanın hezimet olduğu gerçeğini ilk ortaya atan kadir mısıroğlu'dur. Yıllardır Lozan Zafer diye uyutulduk. Hayatında kaç kere tüm maddelerini okudun sen? Hadi bana Çanakkale de şehit kanları ile sulanan toprakları neden lozanın 128. Maddesinde peşkeş çekildiğini açıkla lütfen. Al sana lozanın 128. Maddesi: “Türk hükümeti, Britanya Imparatorluğu, Fransa ve Italya hükümetlerine (düşmanlarımıza) abideleri muhtevi olan arsaları ayrı ayrı ebediyyen terk etmeyi taahhüt eder.” Ee Savaşı biz kazandık niye biz kazandığımız halde toprakları ebediyen yendiğimiz düşmana veriyoruz? Elin delisi yanlış biliyorsa bir akıllı cevap versin de görelim. 2) Zara'dan haberi olmayan biri olduğu için buyur sana bir video bırakıyorum:
      https://youtu.be/e1nFLKJ2Zr8?si=Tg6rMB56GYUeBlV_ zara kıyafeti alıp boykot etmiyorlar daha önce almış oldukları kıyafetleri atıp tepki veriyorlar.
      3) Borsa'da hiç bulundun mu bilmiyorum ama belli ki dünyadan bi haber birisin. Bir hissenin çıkması için o hisse ile ilgili olumlu bir haber gelmesi ya da bütçesinin kâr açıklaması zorunludur Borsada. Kağıda güven kalmaz ise yatırımcılar parasını çekip başka hisseye geçerler. Sürekli hakkında olumsuz haber gelen bir kağıt Borsada çöp olur erir zamanla. Akıllı hiç bir yatırımcı da uzun vadede parasını orada tutmaz tâbi deli raporu yoksa 😀

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

Siz şaka mısınız? Bizzat kendisi almış kendisi bile itiraf ediyor bunu. Deli raporunu da şöyle söylemek lazım 3.5 atıp korkusundan cezalardan yırtmak için almıştır. Bu da sahtekarlığa giriyor işte. Madem bir halt yiyorsun ötleklik yapma arkasında dur. Neyse 64 kitap yazmak önemli değil önemli olan o kitabın dolu olması boş olduktan sonra bir anlam ifade etmiyor. Galata bankerleri Osmanlıya borç verip faiziyle geri alıyordu bu da bunların çocuğu işte.
      Kemalist değilim, Arap yanlısı da değilim. Herhangi siyasi görüşüm bile yok. Lozan mı hezimet :D?

• Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

Allah'ın İlber Ortaylı bile Lozan zafer değil diyor hâlâ başarı sanıyorlar 🤦🤦🤦🤦
      Kadir Mısıroğlu Deli Raporu Gerçeği hemde Psikiyatristin kendi ağzından. Şimdi sen bu Psikiyatristte deli dersen şaşırmam gerçi 😂😂

belgelerlegercektarih.com/.../

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

Siz önce lozan antlaşmasının tam metnini okuyun. Mustafa Armağan gibi kendisini tarihçi sanan kişilerden değil.
      Madde 128 — Türkiye Hükümeti, Britanya İmparatorluğu, Fransa ve İtalya Hükümetlerine karşı kendi toprakları, üzerinde onlann savaş alanında ya da yaralama, kaza, ya da hastalık sonucu ölmüş olan kara ve deniz askerleri ile tutsak iken ölen savaş tutsakları ve sivil tutukluların mezarları, mezarlıkları, toplu ceset çukurları ve adlarına dikilmiş anıtlarının üzerinde bulunduğu arsaları o devletlere ayrı ayrı ve süresiz olarak bırakmağı yükümlenir.

Bundan başka söz konusu mezarlara, mezarlıklara, toplu ceset çukurlarına ve anıtlara serbestçe girilmesine ver gerekiyorsa, cadde ve yolların yapılmasına izin vermeği yükümlenir. Yunan Hükümeti, kendi topraklarına ilişkin. olarak, özdeş yükümlülükleri üstlenir.

Yukarıdaki hükümler, verilen arsalarda Türk egemenliğini ya da, duruma göre, Yunan egemenliğini zedelemez.
      Burada o tarz bir şey içermiyor. Sözleri eşeleyip işlerine geldiği gibi paylaşım yaparak tarihçi olunmuyor. Senin gibi düşünenleri işte böyle kandırıyor. Ttk sitesine bile gir bak lozanın tam metninde hangisi gerçekmiş.
      2- Zara dan haberim yok demedim sen önce söylenenleri düzgün algıla. Zarayı savunmuyorum demiştim. Zara dan haberim var zaten merak etme hatta alışverişte yapıyorum ara sıra. Bende diyorum ki ilk yazdığımı doğru düzgün okusan bi diyorum ki daha önceden alınmış veya yeni alınması farkeder mi? Firma sattı mı? Sattı. Para kazandı mı? Kazandı. İsterse tuvalete atsınlar firmanın umurunda bile olmaz.
      3- Borsada bulundum. Babamda borsada onlarca yıldır zaten borsa eğitimimi babamdan aldım. 2 yıl boyunca borsa eğitimi aldım ayrıca 8 aydır borsadayım.

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

Borsa da doğru kağıtlar kazandırır. Thy, Koç Holding, Tüpraş, Turkcell, BİM, Türk Telekom vb. bir çok büyük firma adına da olumsuz haberler çıktı ama yatırımcıları hayla duruyor ve hayla var. Yatırımdan anlamadığınız belli. Olumsuz haberler hisse değeri düşmesi yatırımcılar için alım zamandırı kriz zamanları alım fırsatıdır. Yatırımdan anlamayan korkaklar ise hemencecik panikleyip satarlar. Warren Buffet bile uzun vadeci yatırımcı aynen dünyanın en iyi borsacısından iyi bildiğinizi sanıyorsunuz. Adam her yıl milyarlarca dolar kazanıyor borsadan.

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

Genel çaplı krizler her zaman olur bazen bilinçli şekilde yaptırılır örneğin Coca Cola'nın Ronaldoya reklam yaptırdığı gibi açıklaması piyasa değerini düşürdü ancak gene çıktı amaç ucuzdan malları toplamaktı. 283 liradan Coca cola hisselerini toplamıştım yaşım tutar tutmaz borsaya girdim. şu an ki değeri 466.50 lira. Neredeyse %70 civarı değer kazanmış hissem 5 ayda sadece. Başka yatırım hisselerimde var 5 ayda paramın 3 katı kadarını kazandım. Yaşım 18 olduğu için borsaya 5 ay önce girebildim daha yeni.

• Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

Arkadaşım YHT gibi şirketler neden pandemi zamanında dibe çöktü neden yatırımcı kaybetti 😂😂 Ama borsada şöyle bir şey var. O saydığın THY gibi şirketler uzun vadede hiç bir zaman zarar ettirmez emlâk konut mesela kağıt 10 yıldı 2 den yukarı çıkmadı. Neden çünkü hacmi geniş. Şu an İsrail hisseninde kalmak demek THY yolcu alamadığını bile bile zarar açıklayacağını bile bile o kağıtta durmak demek. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), 25 Ekim'de İsrail'in kredi notunu "AA-" olarak teyit ederken, not görünümünü jeopolitik riskler nedeniyle "durağan"dan "negatif"e çevirdi. Bu haber ne demek biliyor musun yatırımcılar için: "KAÇIN " DEMEKTİR 😂

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

Bu siteye gerçekten inanıyor musun :D Girişinde ki amblem bile belli ediyor kendisini zaten ne kadar yanlı açıkladığı.
      İşin aslı şu Kadir Popcorn korkusundan dolayı yediği halttan kurtulup rahat etmek için ben deliyim yalanını uyduru ve taraflı doktoru sayesinde bu raporu da rahatlıkla alabildi. Ölmeden önce ise Atatürk'e onca hakaretler edip hiç bir ceza almıyor olması da bu deli raporu sayesinde mevcuttur. Deli raporu olduğu halde akıl hastanesinde olmaması iktidara olan yakınlığı sayesindedir.

Bakın Somali Cumhurbaşkanının oğlu bir vatandaşımızı ezip geçiyor yoluna devam ediyor yargılanmadan elini kolunu sallayarak ülkemizden çıkıyor. Hmm bu olay Çin, Amerika, Rusya vb. ülkelerde olabilir miydi? Asla.
      Hacı dayı vardı o da Hakaretler etti ama iktidara yakın diye ceza bile almadan çıktı.

• Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

Boykot işe yaramamış olsaydı borsada en düşük seviyeye gelmezdi 😂 haber her zaman borsası etkiler bu ana kuraldır. Kendi elinle arsa sattık diyorsun daha farkında değilsin 🤦🤦🤦

• Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

Adam Atatürk'e hakaret etmedi ki belgeli konuştu 🤣🤣🤣 1 tane tarihçi neden adamın söylediği şeylerin yalan olduğunu ortaya koyamadı 🤣🤣🤣 meslaa Mustafa Kemal'in babası Ali Rıza Efendi değil mi? Ee neden o zaman Ali Rıza efendi yerine ona benzeyen bir adamı yıllardır sana Ali Rıza diye kim kalakaldı haydi açıkla bunu bana 🤣🤣🤣

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

Arsa sattık yazmıyor orada bırakmadığı diyor iyi okuyun şu yazılanları. Belli ki kitap okumuyorsunuz okuduğunuzu anlamıyorsunu siz :)
      Boykotla ilgisi yok diyorum onun. Borsa da düşüşler her zaman olur yeri geldiğinde kriz uydurulur bu hep olan şeyler. En düşük seviyeye gelmesi içi şu an piyasa değeri 466 lira olan Coca Cola Türkiyenin 7 lira 25 kuruşa düşmesi lazım en düşük seviyeyi görmesi için.

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

Boykot işe yarasaydı coca cola rekor kar açıklamazdı :)

• Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

Arkadaşım şaka mısın? Boykot ne zaman başladı? Ekim de ekimde 2023 yılı Ekim'dem sonra mı başlıyor 🤣🤣🤣 bir de kitap oku diyor daha okuduğunu anlamadan 🤣🤣 1 yılda 12 ay var. Bir şirket Ekim ayına kadar satış yükseltiyor. Yani 10 ay satış yapıyor. Son iki ay satış düşünce zarar mı eder 🤣🤣🤣

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

İlber Ortaylı ?
      Ali Rıza Efendi için cevaplayayım Tarih bilen birisiyim zaten. Ali Rıza Efendi'nin aslında bilinen bir fotoğrafı yoktur. Bundan dolayı ise ona en yakın benziyenin fotoğrafı temsili olarak koyulmuştur.
      Bazı padişahların bile resimleri temsilidir. 1. Osman en basit örnekle.

• Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

Bak lozanda diyor ki Türkçe tercüme ediyorum arkadaşım: Türkiye Hükümeti, Britanya İmparatorluğu, Fransa ve İtalya Hükümetlerine karşı kendi toprakları ( kimin toprağı bu toprakları? (Türkiye hükümeti özne) bu topraklar üzerinde ne olmuş? üzerinde onlann ( SAVAŞ ALANINDA )( Alan Türkçe de yer kaplayan demektir. Ee devam edelim ne olacakmış devamında bu savaş alanlarına ) ya da yaralama, kaza, ya da hastalık sonucu ölmüş olan kara ve deniz askerleri ile tutsak iken ölen savaş tutsakları ve sivil tutukluların mezarları, mezarlıkları, toplu ceset çukurları ve adlarına dikilmiş anıtlarının üzerinde bulunduğu ARSALARI ( Bu alanlarda düşman ölmüş, mezar olmuş Türkiye toprakları bazıları esir iken ölmüş sivil tutuklulara gömülmüş ya mezar topraklarına kimi düşmanıda toplu mezar çukuru diye gömmüş ya eee işte o alanların arsalarını yendiğimiz o devletlere ayrı ayrı ve süresiz olarak bırakmağı yükümlenir ( ben adamı toprağa gömüyorum. Benim gördüğüm toprak düşman devletinin oluyor kapis

• Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

Süresiz bırakmak ne demek 🤣🤣🤣

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

Ergen olduğunuz o kadar belli ki. Ekim diye bir şey mi dedim demedim. Acaba ben Temmuz da doğduğum için ve temmuzda 18 imi doldurduğum için yasal olarak banka hesabı ve borsaya giriş yapabilmem içn yaş sınırımı bu sayede aşmış bulunuyorum. 18 imi doldurduğum için ise borsaya temmuzda girebildim bu sayede ise yatırımlarım daha henüz 5 aylıktır daha 6. ayımı doldurmadım yatırımda.
      Bilanço açıklama ise çeyrekti zaten. 7 ekimde başladı harekat ancak onu da geçersek 1947 den beri bu savaş sürmekte. Senin gibi zihniyetler ise moda gibi boykot edip duruyor.
      Öyleyse bende sana soru sorayım.
      1947 te başlayan bu zulüme neden modaya ayak uydurur gibi dönemsel boykot paylaşımları yapıyorsunuz?
      Eğer boykot yapıyorsann senin akıllı telefon kullanmaman gerekiyor çünkü parçalar markalar bir çoğu siyonistlere ait. Andorid ve İos işletim sistemi kullanmamalısın. Ayrıca internette ne işin var? Bunu da siyonistler buldu ne işin var senin internette? Siyonistlere niye para kazandırıyorsun sen internet kullanarak?
      1947 yılında başlayan bu zulüme niye şimdi ses çıkartıyorsun? Onlarca yıldır neredeydin? Boykot ne zaman başladı dersek 1948 yılında boykot başladı. Yani senin teorine göre de bu çürüyor hani. 1948 yılından beri İsrail ve siyonistler boykotlu :)

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

Muhtemelen Q klavye kullanıyorsun bunlarda Siyonist icadı. Başka dersek emojilerde öyle. Sen işine gelen İsrail ürünlerini kullanıp sonra boykotçuyuz ayağı yapma bence. 1948 yılından beri boykot var senin gibiler modacı işte. Senin boykota uyup internete bile girmemen lazım ama hayla internettesin.

• Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

Temsili mi 🤣🤣🤣🤣 Niye Ozaman yıllar boyu bize bunu temsili diye anlatmadılar karşında çocuk yok senin 🤣🤣🤣

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

Çocuk musunuz siz ? Temsili olduğu zaten söyleniyor. Sen bilmiyorsan araştırmadıysan veya sana öğretenler düzgün öğretmediyse bizim sorunumuz mu bu?

• Gamer-_-Kız
      Gamer-_-Kız
      +1 yıl

İlkokulda daha öğretmenimiz dedi fotoğrafın gerçek babasına ait olmadığı temsilen koyulduğunu söyledi. Ya derse katılmadınız ki bu çok yüksek ihtimal ya da kaç yıl eğitim gördüyseniz eğer bir hocanız bile size bahsetmemiş diyecem ama yani bir çok öğretmen görüp anlatılmaması pekte inandırıcı gelmiyor bana. Zaten bilinen bir şey fotoğrafın temsili olduğu.

• hayatınoteyakası
    hayatınoteyakası Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Boykot işe yarar şekilde yapılmalıdır.

0
    0 Yorumla
  • Pamukçukx
    Pamukçukx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Boş işler

0
    1 Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

tabi tabi O yüzden İsrail hisseleri borsada eksi hacimde işlem görüyor şu an

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Amerika'da Zara Kıyafetleri Zara Şirketinin Önüne Atıldı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Zara da ürün değiştirme? 1 cevap verildi
Zara giyim markasının reklamı hakkında ne düşünüyorsunuz? 6 cevap verildi
Zara'dan hala giyinebilen var mı? 15 cevap verildi
Zengin giyim markaları ne oluyor şimdi? 7 cevap verildi
Zara markası abartıldığı kadar kaliteli mi? 5 cevap verildi
Zara markasından alışveriş yapıyor musunuz? 54 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşure sever misiniz, aşurede olmazsa olmaz malzemeniz nedir?
  • İlişkilerde yaş farkı önemli midir sizce ne kadar olmalı?
  • Sizin için en iyi mutluluk tatlısı hangisi, pastane usulü mi ev yapımı mı?
  • Gideni gitmeye mecbur bırakana ne demeli?
  • Kimler öğlen kahvesi içti?
  • Belgesel izlemeyi seviyor musunuz?
  • Ötenazi hakkında düşünceniz nedir, sizce hayatımızı keyfimize göre sonlandırmak doğru mu?
  • Çevrendeki herkes seni gerçekten tanıyor mu?
  • Bir mucize olsa ne dilerdin?
  • GTA6 oynayabilmek için PlayStation5 mi almalıyım yoksa seneye bekleyip bilgisayardan mı almalıyım?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨