Güneşteki patlama adı altında uzun süren elektrik kesintileri ve buna bağlı internet tv telefon vb iletişim araçlarının bir işe yaramama durumu söz konusu olabilirmiş. Bu kesinti esnasında her şey olabilir haberimiz olmayabilir. Pille çalışan herşeyi alın ve pil depolayın diyorlar hatta bazı ülke başkanları uyardı. Ben korkuyorum biraz siz ne düşünüyorsunuz?
Bir insana sağlıklı tavsiye verebilmek için o insanın hayatını yakından tanıman lazım en azından gününü nasıl geçirdiğini nasıl bir şehirde nasıl bir ortamda olduğunu bilmen lazım.
Haklısın da olumlu tavsiyeler verdim denesen de kaybetmezsin ama dinlersin dinlemezsin o ayrı ben tavsiye kadınıyım Ağustos sıcağında tavsiye verdiğim için hanımlardan övgü aldım jsjsjjjs
Açıkçası ne olacağı belli değil. Bunun sonuçları olacak ama olumsuz şeyler. Neye etki eder bilemiyorum. Güneşteki bu hareketlilik hayra alamet değil. Şu ya da bu olur diyemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende biraz tedirginim ailemden uzak olduğum için bide ne gelecek ne olacak onu da bilmiyorum ürkütüyor açıkçası.
Evet tedirgin olman normal ne yapabiliriz bilmiyorum da
Yapacak bir şey yok varsa tedbirdir onu da ben yapmam bekliyoruz ne olacaksa olsun
Neden
Mutlu değilim mutlu olsaydım belki önlem alırdım.
Hayatında değişiklikler yap seni mutlu edecek
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Ne? hayatın senin elinde değişiklik yapabilirsin
Hayatla mücadele ediyorum tek başıma hic bilmediğim bir şehirdeyim kimseyi tanımıyorum aile evine dönmek istemiyorum hayatimin en boktan dönemindeyim.
Okuyor musun
Okuyorum ama pek gitmiyorum okula üniversiteyi Şehir değişikliği olsun diye yazdım
Okula git çevre edin yaşadığın yeri kalabalıklaştır ve mutlu ol ☺️
Kırmak istemiyorum ama hala tavsiye vermeye çalışıyorsun 😂 peki tamam.
Sana değer vermiyorum beni kıramazsın 😂 sadece bi öneri 😉 ama tamam sustum
Kırmaktan kastim kabalık yapmak , bana değer vermediğini biliyorum zaten değer versen samimiyetsiz gelirdi.
Herkes konuşuyor sadece herkes öneri verme peşinde herkes çok bilmiş o yüzden bu sitem ve sinir dolu cümlelerim.
Kendi bildiğini yap umarım mutlu olursun ne diyim 😅
Bir insana sağlıklı tavsiye verebilmek için o insanın hayatını yakından tanıman lazım en azından gününü nasıl geçirdiğini nasıl bir şehirde nasıl bir ortamda olduğunu bilmen lazım.
Haklısın da olumlu tavsiyeler verdim denesen de kaybetmezsin ama dinlersin dinlemezsin o ayrı ben tavsiye kadınıyım Ağustos sıcağında tavsiye verdiğim için hanımlardan övgü aldım jsjsjjjs
Tamam sen tavsiyelerine devam et
Dün ben de bu haberi twitter dan okudum. Bakalım bizi nasıl bir gerçekler bekliyor.
Ürkütücü biraz ben de bi süredir görüyorum bu haberi
Açıkçası ne olacağı belli değil. Bunun sonuçları olacak ama olumsuz şeyler. Neye etki eder bilemiyorum. Güneşteki bu hareketlilik hayra alamet değil. Şu ya da bu olur diyemem.
Kimse diyemez zaten bilemiyorum
Knk aklın çalışıyorsa azıcık endiselenecek bir şey yok
Endişelenecek bir şey bulamıyorsan şu an seninki pek iyi çalışmıyor olabilir
Hangi pili depolayalım duracell mi?
Uzayda olan olaylar etkilemez
Yoo engelleyemem ki
Tedbir zarar getirmez