Araplardan bu kadar nefeet edilmesi sadece bana mı cahilce ve anlamsız geliyor?

Ateistim, hatta buradaki tartoşmalarda İslâmcılara göz açtırmamak gibi bir misyon bile edindim kendimce.

Ama görüyorum ki, kendine Atatürkçü olarak tanımlayan bir çok kişi Arap denince hakaret ve aşağılamalarda bulunuyor. Tabii ki kştap okumadıkları, tarih bilmedikleri için, bir çok yalan yanlış bilgiye inanıyorlar.

Elbette ciddi bir mülteci sorunumuz var. Bu da bu öfkeyi artırıyor foğal olarak. Ama mülteci sorununun müsebbibi iktidardır. Bu başka bir konu.

Laiklik konusunda hassasiyetler de öne çıkıyor ama laikliği zayıflatmaya çalışanlar Araplar değil, bildiğimiz iktidardaki islamcılar. Mğltecilerden önce de dincileşme vardı.

Ki Arapların hepsi müslüman değil. Arapların hepsi körfez monarşilerşndeki gibi görgüsüz zenginler değil, hepsi kafa kesen islamcı da değil.

Bizim dilimize bile bir çok etkisi vardır. "Hava" kelimesi bile Arapçadan gelir.

Ayrıca Atatürk asla Arapları aşağılamamıştor, hatta emperyalizme karşı Sadabad Paktınıı kurmuştur.

Yani, yok filistinliler toprak satmış, yok tğrkleri kesip biçerek Müslüman ettiler gibi saçma sapan şeylere inanmauın.

Sizce de abartılmıyor mu bu dğşmanlı
Araplardan bu kadar nefeet edilmesi sadece bana mı cahilce ve anlamsız geliyor?