Düşünsene birileri bebek ölmesin diye ortalığı inletiyor birileri de.. hiç mi görmüyorsunuz?

Gerçekten göremiyor musunuz düştüğünüz durumu destek verdiğiniz eylem türlerini?

Bak harvard üniversitesinde birileri bebekler ölmesin filistin katliamını durdurun diye öğrenciler eylem yapıyor anlam var can var çoluk cocuk masum var

ve bu eyleme karşı çıkan grupların destek verdiği eyleme bakın

"Yıldızlı ağaç, ağacımıza dokunmayın süsümüze dokunmayın"

İşte özgürlüğe engel için tepki verilmişti de şu da bu da eylemin bile bi kalitesi olur ya

elde tutulur bir tarafı olur dava dediğiniz şeylerin hiçbir anlamı yok

o kadar boş şeyler için kendinizi veriyorsunuz ki ,

anlıyorum anlam göremiyorsunuz anlamsız güçlünün güçsüzü ezdiği bir anlayışa kendinizi teslim ettiniz

ama hakikaten göremiyor musunuz? hiç mi vicdanınızın bir noktası "ya bir dakika hakan çoluk çocuk katlediliyor bunlara tepki vermiyorum süsüme dokunma diye hortluyorum bu işte rahatsız edici bir şey yok mu?"

bu kadar mı bitiksiniz ahlaki ve karakteriniz tamamen çöktü?

sizi ne bu hale getirdi ben merak ediyorum? bebeklerin katledildiği dünyada tepkisiz ve ırkdaş olabilecek kadar hangi fikrin akımlarına destek verdiniz ve sizi böylesine karakterinizi içten içe emdi bitirdi?

neydi o?

Düşünsene birileri bebek ölmesin diye ortalığı inletiyor birileri de.. hiç mi görmüyorsunuz?