Gerçekten göremiyor musunuz düştüğünüz durumu destek verdiğiniz eylem türlerini?
Bak harvard üniversitesinde birileri bebekler ölmesin filistin katliamını durdurun diye öğrenciler eylem yapıyor anlam var can var çoluk cocuk masum var
ve bu eyleme karşı çıkan grupların destek verdiği eyleme bakın
"Yıldızlı ağaç, ağacımıza dokunmayın süsümüze dokunmayın"
İşte özgürlüğe engel için tepki verilmişti de şu da bu da eylemin bile bi kalitesi olur ya
elde tutulur bir tarafı olur dava dediğiniz şeylerin hiçbir anlamı yok
o kadar boş şeyler için kendinizi veriyorsunuz ki ,
anlıyorum anlam göremiyorsunuz anlamsız güçlünün güçsüzü ezdiği bir anlayışa kendinizi teslim ettiniz
ama hakikaten göremiyor musunuz? hiç mi vicdanınızın bir noktası "ya bir dakika hakan çoluk çocuk katlediliyor bunlara tepki vermiyorum süsüme dokunma diye hortluyorum bu işte rahatsız edici bir şey yok mu?"
bu kadar mı bitiksiniz ahlaki ve karakteriniz tamamen çöktü?
sizi ne bu hale getirdi ben merak ediyorum? bebeklerin katledildiği dünyada tepkisiz ve ırkdaş olabilecek kadar hangi fikrin akımlarına destek verdiniz ve sizi böylesine karakterinizi içten içe emdi bitirdi?
neydi o?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
www.google.com/.../filistin-lideri-mahmut-abbas-dogu-turkistan-da-cin-propagandasina-ortak-oldu-474179
Keşke azda olsa Türk olamayı deneseydin zamanında
tamam ben arabım anladın mı Türk olmayı beceremedim ama keşke sen bir insan olmayı becerebilseydin ya
Beceremem. Sırtımdan vuranlara iyilik yapamam. Beni düşman olacak görenlere acıyamam. Benden nefret eden kin duyan birine karşı iyilik yapamam
Orada öldürülen çocuklar vardı. Tecavüze uğrayan kadınlar. Ailelerinden koparılan babalar kardeşler. Onlar insan değil mi?
Siz arap bedevileri oradaki insanları ne olarak görüyorsunuz.
ya bebekler mi senin sırtından vurdu hayvan herif
midemi bulandırdınız sayesinizde atatürkçülük nefreti iliklerime kadar işliyor ya
İşlesin. Zaten ülkenin ana** s*ktinşz iç savaş çıktığında bir birimizide öldürürüz
Senin gibiler yüzünden kaç tane il toprak kaybettik
yahu ben öldüğüm zaman şehit olacağıma inanıyorum ölmekten neden endişe duyayım bugün değilse zate yarın öleceğim
senin bir idealin bir amacın bile yok, amaçsız anlamsız ne için yaşadığını bile bilmeyen ve bir gün geberip gidip kurtulmayı amaçlayan basit birisin.
Doğru diyorsun. Senin gibiler gördükten sonra TSK yı bıraktım. Yıllarca vatanıma milletime duyduğum sevgiden tiksindim. Verdiğin onca emek, toprağa gömdüğüm onlarca silah arkadasım boşu boşuna can vermiş. Keşke şuanki aklım 10 sene önce olsaydı. Sizler evinizde rahat rahat Türk düşmanlığı yapın diye yıllarımı o dağlarda geçirmezdim
Verdiğim onca emek haram olsun sizlere.
inanmıyorum açıkçası senin gibiler canına pek düşkündür vatan severlik anlayışınız bile çıkarcılıktan öteye gitmiyor laf salatasından başka bir şey değil
biz şehitliği vatan savunmasında harcıyoruz idealize ettiğin Mustafa Kemal inançlı orduyu Allah Allah nidaları arasında yönetti,
sen bizim gibiler yüzünden değil düştüğün anlamsız boşlukta naptığını bilmediğin için bırakmışsındır gerçekse tabi.
yok abi yok naptığınız belli değil bir şeylere anlam yüklemeye çalışıyorsunuz ama kendinizi bir türlü ikna edemiyorsunuz bunun öfkesiyle bizim gibi inançlı ve mutlu insanlara saldırıyorsunuz
çünkü içten içe kıskanıyorsunuz
içinizin bir köşesinde iç sesiniz size bu durumun absürtlüğünü anlattığında kendinizi ikna edilmiş vaziyette hissetmek bile size acı çektiriyor.
Onca masum çoluk cocuk ölmesin o bebekler için ortalığı intelen dava gibi dava milyonlarca insan dünyayı inletirken
2 kahvemden olmayayım, süsüme dokunmasın diye ortaya çıkmanızın kalitesizliğini buram buram hissediyorsunuz
gazze direnişinde o kısıtlı imkanlarla ölmeye hazır halkı görmek canınızı yakıyor
bu gurur bu şeref zorunuza gidiyor..
ama seçtiniz bir kere seçtiğiniz yol sizi her gün böyle anlamsız ve boktan bir hayatın içine soktu.
Ahh ahh kimin için de ne var nereden biliyorsun. Benim inançsız olduğumu nereden biliyorsun. Benim inancım rabbim ile benim aramda iken sen kim oluyorsunda benim imanımı ölçüyorsun hangi sıfatla yapıyorsun bunu. Allaha şirk koşuyorsun farkında bile değilsin.
Yazık sana ne yazık. Bir sen müslüman gerisi kafir dime. İnsanların içinde ki imanı nerede biliyorsun. Benim bu vatan bu millette ettiğim hizmetide inancımı da bilemezsin
çok basit. İnançlı insanlar merhametlidir, vicdanlıdır, hakkı hukuku gözetir, bir yerde masum gördüğünde ırkını değil canının acısının sebebini sorar.
Aynen birader sen bu yolda devam et. Bakalım onlar sana acıyacak mı gör. Daha yemen de bile senin şehitliğini yakıp yıkıyorlar. Senin şehidine bile saygı duymayan insanlara acımaya devam et
Onlar senin ne ölüne ne dirine acıyacak. Müslümanlar he yakaladıkları israillilere neler yapmış o müslüman kardeşlerin bak bakalım internette
ben insanım ve insanlığımdan ölene kadar vazgeçmeyeceğim, dinimse benim bu yolda klavuzum,
bence sen , seni insanlığından çıkaran yolu sorgulamaya başla derim.
hayırlı geceler.
Gram yahudi sevmeyen ben bile yapmam o işkenceyi
O kadar haklısınız ki. Orada bebekler ölüyor ama hala ırkçılık yapanlar var. Bunlar, hep gamsızlıktan ve empati yoksunluğundan oluyor bence.
Kendi dertlerimiz var
Çok garipsedim ben