https://www.rudaw.net/turkish/middleeast/turkey/131220233
HDP tekrardan Şeyh Sait'i savunmuş. Tabi HDP'ye sorsan hepsi demokrasi, laiklik yanlısı. Yersen...
https://www.rudaw.net/turkish/middleeast/turkey/131220233
HDP tekrardan Şeyh Sait'i savunmuş. Tabi HDP'ye sorsan hepsi demokrasi, laiklik yanlısı. Yersen...

Elbette gündemin sunduğu şeyler beni geçmişe götürüyor. Geçmişe baktığımda bitmek bilmeyen bir haz alıyorum…
Rudaw yazısını görünce bile midem bulanıyor okumak mı? Daha neler…
Cevap
5Cevap
beni ilgilendirmeyen bir konu ama kimse kimseye bir düşünceyi empoze etmeye zorlayamaz.. özgürdür herkes
bu adamlar vatani icin savastiktan sonra kandirildiklarini anladi ve " n'oluyor bize boyle dememistin?"Diyerek ayaklanmis olabilirler mi sorusu geliryor insanin aklina. Ya bu senaryo dogruysa yan hepimiz ya da en azindan bir kismimiz beyni yikanmis sümsuk bir milletsek. Surundugumuz ortadaysa tum ksaretler ingiliz somurgesi oldugumuzu gosteriyorsa ama. biz bunu girmuyorsak veya göruyorsakta görmezden geliyorsak icsimize bu geliyorsa ne komik olurmuş dimi🙂
Adamın derdi şeriatı getirmek. Kendi dini inancını başkalarına empoze etmek. Bedelini de ödedi.
Zaten o yila kadar 600 yildir oyleydi😂😂 sizinki gibi 600 yildir suregelen duzeni ingizin buyruguna. cevirmeye calismadi. Ödediği bedeli sonsuz kat misliyle aldi o merak etme. Asil bedel odeyenin simdiki sesini duysaydin basin secdeden kalkmazdi.
600 yıl olan yanlışı düzelttik evet. İnsanlar sırf dinsiz diye insandan aşağı görülmüyor artık.
@everkeğii.. osmanli seriat ile yonetildi dunyayi yonetti. Avrupa birligine canimiz isteyince giriyorduk bi kac ulke alip geliyorduk. simdi kafir yonetim seklini benimsedik (zorla benimsettiler) sürunüyoruz. Senin o yonetim seklinde tahtali koye yollanacagini bilmek biraz tepkili olmana yol acabilir senin acindan bakinca korkmakta haklisin. ama insani acidan bakimca cok iyi bir sistem
Şeyh sait İngilizler için çalışan bir vatan hainidir. Onun destekleyen ve peşinden gidende öyledir.
Ah ah atam yaşasaydı hepsini istiklal mahkemelerinde yargılardı
Şeyh Said'i destekleyenlerin demokrasiyle alakası yok
Gündemim ekonomi benim, başka muhabbetlere bakamam.
kravatlı teröristlerin ulu meclisimizde ne işi var neden bu teröristlerin parti açmalarina izin veriyorlar çözüm süreci denen safsatayi da çıkartan akp işte bisey bekleme mevcut parti devletinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?