Cidden bu kadar da olmaz ya. Koskoca süper güç ABD, küçücük Gazze'yi bombalıyor. Tarih boyunca ABD'den daha şerefsiz bir ülke görmedi şu dünya. ABD, tüm gücünü tamamen kötülüğe kullandı.

Cidden bu kadar da olmaz ya. Koskoca süper güç ABD, küçücük Gazze'yi bombalıyor. Tarih boyunca ABD'den daha şerefsiz bir ülke görmedi şu dünya. ABD, tüm gücünü tamamen kötülüğe kullandı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ABD güçlü olduğu için göze batıyor. Emin ol Gazze güçlü olsaydı o bombalardı
Eğer öyle bir durum olsaydı o zaman da onu yargılardık. Şu an ise böyle bir durum var, bu yüzden ABD’yi yargılıyoruz. Çok normal değil mi?
Güçlü olan güçlerini kötüye kullanmamalı.
Mesele güç değil mesela barışı istemek. ABD ne kadar kana susamışsa Müslüman kardeşimiz dediklerimizde o kadar kana susamış
Her şeyi dine bağlama. Hangi Müslüman ülke ABD’yi ya da herhangi bir ülkeyi bombaladı? Müslüman olmayabilirsin ama bu adaletli olmayacağın anlamına gelmez. ABD çok kötü bir ülke. Milyonlarca insanı öldürdü, onlarca ülkeyi harabeye çevirdi.
Hamas İsraile saldırdı mesela. Böyle bir durumdayken bile saldırabilme cesareti varsa eline güç geçerse vay dünyanın haline
Ben Amerika 'yı çok seviyorum. Keşke orada olabilsem
İnsanlık yok mu sende?
İnsan olduğum için insan gibi yaşayabileceğim bir yer istiyorum
Bunun için ABD’den başka ülkeler de var. Ayrıca bilmiyorsan, ABD kadınlar için en tehlikeli 10 ülke arasında. Suç oranı hayli yüksek. Ve ABD, çok acımasız bir ülke. Türk askerlerinin başına çuval geçirdiğini unuttun mu? En ufak bir anlaşmazlıkta Türkiye’yi de kadın çocuk ayırt etmeden bombalayabilecek bir potansiyele sahip ABD.
ABD
Kuzey Kore (kendi halkı açlık içinde)
Çin
Yıllarca Afrikayı sömüren ve sefalete sürükleyen Fransa
İngiltere.
Buiste uzar gider.
Çin, Myanmar ve Hindistan var fakat günümüzde bile öldürmenin yanında tecavüz ve kölelik gibi şeyler yapmalarına rağmen garip bir şekilde göze batmıyorlar
İngiltere var. Yılanın başı o.
İsrail