Dün içime doğmuş gibi uyku tutmadı ilk defa dün ama büyük bir sarsıntıya uyandim
Yer /Bursa
Dün içime doğmuş gibi uyku tutmadı ilk defa dün ama büyük bir sarsıntıya uyandim
Yer /Bursa
Deprem gerçekten insanın yaşam kalitesini herşeyin mahveden bir doğal afettir. Van 7.2 depremi. 2 hafta sonraki 6.0 depremini yaşamış birisi olarak söylüyorum. Psikolojik ruhsal olarak maddi olarak manevi olarak insanı gerçekten perişan eden mahfeden bir doğal afettir. Allah kimseye yaşatmasın.
Van'da deprem mi oldu 2 hafta önce
2 hafta sonra yazmışsın
Hayır 2011 de oldu 23 Ekim'de. Ardından 2 hafta sonra yine oldu demek istedim.
Cevap
6Cevap
Bu depremler Allah tarafından uyarı. Milletin günahından inkarcılığından oluyor.
Tabi orası öyle ama bu yıl sanki biraz fazla oldu bunu demek istedimm
Demekki günahlar artmış ki fazla olmuş
Siz muhafazakar misniz
Bunu söylemek için muhafazakar olmak gerekiyorsa evet öyleyim bunlar gerçekler.
Evet kesinlikle herkesin altında telefon elinde heryere giriyolar cikiyolar sansurde yok öyle sapıkça şeyler izliyolar azıyolar sonrada
Emin ol neler neler yapanlar var konu o da değil tamam herkes günahkar ama milletin dinine inancına namazına da müdahale etmeye çalışırlarsa neden deprem oldu demeyecekler ben biliyorum birçok şeye kendim şahit oldum.
TM ya kızma zaten hak veriyorum fazlasıyla haklısın sordum sadece
Hangi olaydan bahsediyorsun kim kimin ibadetine karışabilir ki
Bak mescitler dolu ekmek kırıntısıydı namaz kılcak yer yoktu mescide girene kötü kötü bakıyorlardı kavga çıkarıyorlardı namaz kılacaklar diye milleti örgütlüyorlardı bunların içinde deprem bölgesi vatandaşları çoğunluktu heee şimdi 11 ilde hiç mi masum insan yok? Tabiki var mazlumlarda var ama kuran diyor ki içinizden sadece zalimlere gelmeyecek bir beladan sakının. Bak eğer insanlar susarsa susanlar başlatmamış olsa bile Allah o beldenin tamamını helak eder o yüzden izin vermeyin İslam'a küfür etmelerine. Küfür edene cevap vermeyeninde ondan farkı kalmıyor.
Haklısın canım ama ilk cümlende ne demek istedin onu anlayamadım biraz daha açar mısın lütfen
Hangisinden bahsediyorsun ilk yaptığım yorum mu son yaptığım yorumun ilk cümlesi mi
Mescitler ekmek kırıntısı doluydu cümlesini
Gayet açık
Yani mecaz anlamda mı kullandın gerçekten mi doluydu gerçekten mi kullandin
Ekmek kırıntısı derken
Ekmek kırıntısı doluydu seccade koyacak yer bulamıyorduk
Kapalı idareci bile sesini çıkarmadı bende hep dedim Allah bunu hiçbirinizin yanına bırakmaz. orada kaç kişinin gözyaşı var millet gelip ağlıyordu kaç kişinin canı yandı bu imansızlar yüzünden bu olaylar maraşta oldu.
Eğer bir kişi ibadet etmek istiyorsa bunu kim engelleyebilir ki canı isteyen her yerde namaz kılar
ben özelden bişey sorsam obemli
Evet kılıyorduk ama engellemeye çalışıyorlardı bunu ancak yaşayanlar bilir türkiye eskisi gibi değil çok dinsiz var zaten bu deprem beklediğim birşeydi kimse şaşırmasın
Peki
Mesaj atamıyorum
Takip attım
Burdan sor
Biraz karışık bir konu
Kabul ettim takip isteğini
Bu bahsettiğiniz olaylarla ilgili burdan herkes göruyo ama
Gören görsün kimseden sakladığım bir şey yok millet görsün ibret alsın
Ben görmeletini istemiyorum yanlış anladın gene atamıyorum canım yaa
Kafamı karıştıran bir konu var sadece bu konuyla alakalı yardım isteyecektim eğer bilginiz varsa
Tamam yazdım
Suni değil ama depremi tetikliyor olabilerler
Nasıl tetikliyolar
Aynı şey değilmi
İsmini unuttum geçen yıldan bir Twitter fenomeni 2023 deprem yılı olacak demişti kimse ciddiye almadı ama haklıymış ona kim söylüyor bu bilgileri
Ayrıca canlı yayın olarak hepimiz deprem tatbikatı yapmıştık önce hazır latıyorlar sonra yapacaklar herhalde bişey demişti millet
Küresel ısınmanın erklerinden biri bu
Evet kesinlikle
Balıkesirdeyim, buradan hissettik
bende Bursada yaşıyorum kız
Sen hissetmedinmi
hissettim tabi, ilk defa depremden korktum
Göklerden gelen bir karar vardır
Yoo gayet normal
Suni deprem olsa İstanbul depremi olur çöp olurdu
Saat kaçta oldu
10:42
Sabah vakti birde Allahım sen koru