Güncellemeler
+1 yıl
Yahudiler icin cok Akilli. Dunyayi. yonetiyorlar sozu vardir.. Ama yalnis!!! Dunya, yi Ingilizler yonetiyordur..
Ingilizler dunyada Karar vericidirler.. Kanada Avusturalya. New Zealand. V. S. bir suru. Ulkeye kontrol etmektedirler. 1948 yilinda onlarin. Kontrol ettigimde bolgede. israil devletinin kurulmasini emreden. Onlardir. USA, nin sistemin 300 yil once Onlar. Kurmuslardir.. USA, nin bugun Super hic Olmasi onlarin sayesindedir.. Su anda bile USA, nin. kararlarinin arkasinda gizlice olarak ingiltere vardir.. Futbolu Onlar bulmuslardir.. Herkes israil, in Dunyanin yonettigini saniyor.. Ama gercek. Ingilteredir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akıllı olanları vardır
Akilli olanlar sistem yapmis.. Devlet issize Sadece gecinecegi kadar yardim yapiyor.. Eger calisirlar durumu uc kat daha iyi oluyor. Ingiliz sisteminde.. veee. Cocuklar daha ilkokulda yeteneklerine gore ayrilmaya baslaniyor.. Ornek. Ben. dogustan cok iyi resim ciziyorum. Daha ilkokul birde. inanilmaz resimleri yapiyordum ama hocanin umurunda bile degildi.. ingiliz sistemi okulkarinda daha ilkokul birde. Neye yetenegi var. Matematik. veya baska alanlar cocuklari. ogretmen yetenegi dogrultusunda yardimci oluyor. bunu icin gorevliye sosyal gorevliler var.. yetenegi olan cocugun gelecegini yonlendirmek icin.. Yani. Ingilizler Okul sistemin inanilmaz kurmuslar Bu sistemin eskiden kontrol ettikleri ulkelere vermisler. Ornek. Kanada USA. Avusturalya. Yeni Zealanda V. S.
Kapitalizmin egemen oldugu dünyada en büyük güç dünyadaki parayı yönlendire bilendir
Kapitalizmi Amerikada sistem olarak yerlestirenler ingilizlerdir.. bitince dunya savasinda. Araplari orgutleyip. Osmanlinin.
Petrol olan. Yerlerine devletler kurduran Ingilteredir.. Bp benzin sirketi ngiltere aittir.. Benzine ihtiyaclari oldugunda USA, ya hey Saddam, da nukleer silah var. gidin. indirin. Onu derler.. dunyayi ingiltere kontrol ettiginden Onlarda saygida Kusura etmez ve Saddami indirirler.. dunyayi. " Yahudi, ler yonetiyor azda olsa dogrudur.. Ama gercek Ingilizler dunyayi yonetir. organize ederler.. BOP. Arap bahari. V. S. yaparlar
Yahova şahitlerinin devamın da gelen 1500 lü yıllarda başlayan tefecilik ile günümüz enflosyonuna mahküm edilen ülkelerinde kafası çalışıyor akıl ile dünya yı yönetemezsin herkes akıllı parayı tutan ve insana yatırım yapıp kazan kim eygitim bilgi teknoloji dünyada kacıncı sıradayız ve yatırım yapıyormuyuz vizyon yok 500 yıldır kaybolmamış aileler var İngilterede evet ama benden akıllı değiller en azından
Ilginc. bir gorus... Bulundugum. ulkede, de var. Yehova sahitlerinin dergilerini dagitan kisiler var. Hristiyanlar hemen cope ariyorlar Bu dergileri bir kac Hristiyan. tanidigimda gordum hemen cope ariyorlar. Yehova sahitleri dergilerini.. neden. Bu biliyor musun? ben onlari. inanir sanirdim. Yehova sahitlerine
Size şunu söyleye bilirim sadece dünyada tüm kurallar değişe bilir bu akıl sadece İngiliz lerde yok siyonizme hizmet etmek zorunda kaldıgı sürece dünya tabiki bu düzeni kuranlar kazanmaya devam edecekler
Ben sunu gordum yasadigim ulkede. ingiliz sistemin ile kurulmus jersey ve cok duzenli isliyor..1- Mahkemeleri kimse karisamaz etkilendim edemez. 2- polis. bir aracinda durdurdugunda. Merkeze neden durdurdugunu ve plaka numarasini vermek zorunda. Ve kamerayi acmak zorunda. Yani polis ile durdurdugunun. Konusmalari kagit altinda aliniyor.(Bu. Rusveti ve eger mahkeme olursa yalani engelliyor Cunku herseyi kayitli..3- issiz kalana. Sadece gecinecegi yardim yapiliyor. Calisma daha iyi durumu calismaya tesvik ediliyor... Tum Bu sistem. Ingilizlerin yuzyillar evvel. USA, ya verdigi sistem. Tamam. Kimse kimseden Akilli degil ama ingilizlerde sistem kurma bilgisi var.. Bu oldugu surece Ingilizler caktirmadan. Dunyayi yonetecektit
Sonuc. Ingiliz. Sistemini Siyonist v. s. sistemle karsilastiramayiz.. Adamlarda dogru ulke kurallari var ve bunlari tum somurgelerine vermisler.. 1- Polis durduracagi. Aracin hatasini aninda merkeze bildiriyor.. Merkeze Gideon kamerayi aciyor o andan itibaren jersey kayitli Altina aliniyor... O kayitlar mahkeme icin Kesin delil olarak Kabul ediliyor.( Kimse yalan soyleyemez) O kayitlardan dolayi Polis rusvet. alamaz veya ceza yazdigi kisi. yalan soyleyemez.." Bu ingiliz sistemi". Mahkemelere hic bir guc siyasi veya Zengin. Kisiler etkilendim edemez. Yargiclarin inanilmaz Haklari var..( Bkz. USA. Eskiden baskani mahkemede ) Ceza ve Yargi konusunda cok adaletliler Cunku kimse onlarin etkileyemez. Tamamen. Kararlarinin delivered gore Ozur verirler.. Bunlar ingiliz. Sistemidir.. Bilirsiniz ki Polisi. 911 denen numaradan ararsaniz polis uc dakikada yaninizdadir.. Mafyayim.. Asiretim ceteyim. Sokmez.. Polis aninda gelir.. eger polisin karsisina cok suclu varsa. Aninda. Polisin yardimina FBI , Sat , gibi yardimlar gelir ve suc islemeye kalkan veya kalkanlar aninda yakalanir.. Bu ne. Hissettirir? Halkda "Guvenlik". Kendinizi tam guvende hissedersiniz.. Mafya, orgut, V. S. sizin korkutmaz.. Devletin. yasal vucut cok iyi islemektedir..". Buda ingiliz sisteminin parcasidir". Siyonizm falan. goz boyamadir.. Adamlarda. Guvenlik halkim koruma sistemi inanilmaz derecede kuvvetli.. unutmayin. Siyonist dediginiz. Adamlarda Ingilizler. Izni verdi 1948, de Devlet kurun diye.. Sonuc. Ingiliz. Oturmus yasam sistemi ile Siyonizm, i karsilastirmak. cok sacma olur... ingiliz. Sistemi acik ara ile birinci olur..
Telefonum. ingilizceye cevirmeye calisiyor. cok kelime yalnis. Gitmis ozur
Hıc somurgeye ugramamıs ve yıkılmamıs olması dogrular nıtelıkte zaten
Osmanli imparatorlugunu Onlar dagitmislardir.. ve cetvelle Arap ulkelerinin sinirlarini. Cizip. onlarin ulke yapmistirlar.. zamaninda. Fransizlarin. Cok. oldugunu dusunduklerinde. Fransizlarin, da ajanlariyla devrim yapip Napoleon, u bile. tahtindan alip hapise. bizzat Ingilizler atmislardir..60 milyon. Nufusla Dunyanin kontrol Eden bir ulkedir ingiltere..( Bkz. Hindistan 2 milyar nufuslu. bir ulke. 400 yil ingilizlerin. hakimiyetindeydi)
Yahova şahitleri tefecilerini akıllı olarak tanımlayamam ben
@Boğaalfa yukarida gordugumu. Sahit oldugum yazdim. Bizzat hristiyanlar. Bu dergileri dagitanlara bir sey demiyorlar. ama okumadan. cope ariyorlar.. bunu soyledim. hristiyanlar zaten inanmiyorlarki. tefeci olsunlar?
Oyunu kuran onlar zaten neden yıkılsınlar neden sömürgeye ugrasınlar sömürü düzeni ve siyonizm kapitalizm öncüleri onlar bu gücede sahip olmalarının temeli tefecilik yapmaları osmalıya borç verip akıl satan da bunlar kimseden akıllı değiller benden hiç değiller
Ben inanç yönüne bakmıyorum benim bakış açım okonomik doğrumu yapıyorlar yanlış mı yanlış yapıyorlar. Amerika ya ilk kimler gitmiş İngiliz lerin elekten gecirdikleri insanları göndermişler bis insanları Amerika ne yapıyor şu an dünyaya jandarmalık bunların hepsi doğru peki ne ile yapıyor para o yüzden bunun akılla bir alakası yok 500 sene önce benim adıma karar verenler düşünsün benden akıllı değil o sydıgınız tüm ülkelerin kurucuları
@Boğaalfa Sonucta Ingilizler. Sistem kuranlardir... yonetme sistemini. tam dogrulariyla. Yapanlar ingilizlerdir... ingiliz sisteminde. Polis gucu. Kanunlar tam calisirlar. Cocuklarin egitimi gelecegi vardir Yaslilara guzel bir son ve sosyal yardim. vardir. ve Kesinlikle isleri.. Bkz. tum dogum ulkelerinin. Vatandaslari. ingilizlerin. sistem timeline attigi. Bati ulkelerinde gitmeye calisiyor.. Neden. 1- Guvenlik 2- Cocuklara iyi egitim Haklari 3-issizseniz yetecek yardim 4- yasliysaniz Devlet ve gorevlileri her zaman yaninizda. Buda ingilizlerin Cok Akilli bir duzenli sistem. Kuruculugunu belgeliyor