Antep'te depremin izleri devam ediyor mu?

Arkadaşlar ben elektrik ustasıyım. Antepe deprem konutlarının inşaatına geldik. Biz deprem zamanında tüm ülke olarak canımız gitti. Ağladık, maddi manevi destek olduk. Ne yazıktır ki biraya gelince hiçte öyle bir tablonun karşılaşmadik. Marketler değişik marka gıda ürünleri ile dolu. Yardım olarak gönderdiğimiz ne varsa burada paramız ile geri alıyoruz. Bariz belli yani. Özellikle nurdagi ilçesi kartal köyü insanlıktan zerrece nasiplenmemis. Dün bizi öldürmeye geldiler. Savaş alanı gibiydi. Dertleri haraç almak. Rüzgar enerji santrallerinin iş makinelerini yakıp haraç almışlar zamanında. Devlet ormanlastirmak istemiş arazileri. Karşı çıkıp 2 tane paletli iş makinesini yakmışlar. Yakın köylülerin dedikleri tek şey Allah işini yatım bıraktı bu bölgede. Yerel halk 100 sene geriden geliyor. Jandarma ile görüştük diyorlar ki biz baş edemiyoruz. Yetkimiz yok. Bunlar kadar pislik kimseler yok. Vergilerimiz ile mallarimiz , canlarımız ile yardımına koştuğumuz halk dün silahlarla üzerimize ateş açarak teşekkür etti. Demem o ki biz boşuna göz yaşı dokmusuz. Boşuna ağlamış uykusuz kalmışız. İyileri tenzih ederim.. ama bahsi gecen köyden bir tane allahin kulu gelip "napiyorsun siz bunlar misafir gelmiş bize ev yapıyorlar " demedi. O köyden şantiyeye maaşlı calisanlar bile ellerinden taşlı, sopalı, silahlı şekilde gelmisti. Köyde dönen ahlaksizliklari duysanız medyatik olan Palu ailesine rahmet okursunuz. Başka bi acı taraf ise hepsi köy korucusu. Hepsi devletin silahını taşıyıp o kimliği kötü işlere kullanıyor. Bunu yazmamdaki amaç o bölge halkını bilin. Bir bakmışız ki namlular bize dogrultulmus. Şikayetçi olmamislar bizden (onlardan kafası kırılan 3 4 kişi vardi) karakol komutanı dedi ki amaçları sizi buraya çekip burada sizi öldürmek. Bu kadar gözleri dönmüş. Bunların bırakın evde yaşamayi magarayi bile hak etmiyorlar.
Antep'te depremin izleri devam ediyor mu?