Önemli olan o kadar parayı nereden buldun bakalım daha neler çıkacak az değil 500 bin dolar zabıta mı olsaydım keşke

Önemli olan o kadar parayı nereden buldun bakalım daha neler çıkacak az değil 500 bin dolar zabıta mı olsaydım keşke
İnsanlara güvenmemek lazım, hele hele para mevzu ise. Yahu bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye bir söz var, elin kızına ne olursa olsun, isterse 30 yıl tanı, niyetini okuyamazsın ki.
Cevap
2Cevap
bence ilgisi yok
Ne alaka ailesi milyoner olan dedesi zengin olan miras kalan birsürü insan var herşeyi illa hırsızlığa çekmek zorunda mısınız
Artık pek normal zengin kalmadı maalesef
Bir sürü normal zengin var
Biri de bu zabıta memuru madem zengin başka yatırım şekli yok mu altın döviz eminim yapılan işlem kayıt dışı diğerleri gibi
Ya ne alaka ne kadar zengin olursa olsun cezaevinde gardiyan olan var yinede memur olmak için çalışan var illa herkes şirket mi yönetmeli. Dede parası baba parası ayrı bişi kişi kendi kendine bir iş yapmak istiyor onların parası olmadan böyle çok insan var miras kalırsada kalır kime ne
Dediğim mesleği değil bu banka işlemi kayıtdışı yoksa benimde aynı bankadan kredi kredi kartı döviz hesabı var ama resmi olarak mesele bu
Anladım
Biz doğru olalım eğri belasını bulur yoksa bu toplumda kirlenmemek zor
Kim kızına verir o kadar parayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?