Almanya Federal Başsavcısının makam odası. - İçimizden birisi, Federal Başsavcının odasında misafir koltuğu neden olmadığını sorduğunda “burası çalışma ofisi, neden misafir gelsinki” demişti.

Almanya Federal Başsavcısının makam odası. - İçimizden birisi, Federal Başsavcının odasında misafir koltuğu neden olmadığını sorduğunda “burası çalışma ofisi, neden misafir gelsinki” demişti.

Bunu Almanyada yasayan biri olarak ilk defa gördüm. Haberde hic yapilmadi burada ondan bilemiyorum.
Ama baska bir konu hakinda birseyler söyleyebilirim. Benim kaldigim yerde belediye baskanimiz bisikletle gezerdi. Firinciya girdiginde ekmek sirasi bekliyor adam. Normal bizim gibi takiliyor. Kimsede sak saklamiyor. Türkiyede ise köydeki belediye baskanini görünce pooh poohluyoelar. Herkes önünde yakasini kapatiyordu. Mekan sahibi alisveris yapan müsteriyi birakip okadar insan olmasina ragmen direk baskana kostu 😂😂 cidden bizim halkimizda sikinti var
İnsanlarımız kul zihniyetinde olduğu için bir çoban arıyorlar hiç kimse okumuyor araştırmiyor öğrenilmiş çaresizlik hepsinde
Şöyle haberleri özellikle gözünüzde büyütüp ama onlar sade diyerek millete gösteriyorsunuz. Korona dönemindeki sağlık bakanlığın nereden bulduğu belli olmayan para ile lüks evi nasıl aldığını araştırın. Almanlar sorguluyordu. Bir zahmet sizde sorgulayın. Her ülkede çürük var.
Başsavcının koltuğu ve ya sandalyesi olmaması da saçma. Avukatların bile var müvekkileri ile konuşmak için. Doktorlarında var. Tuzağa güzel düşürüyorsunuz.
Cevap
5Cevap
eğitim ve gelişim yok çünkü
Çünkü ilerleme değil sadece para kazanma derdimiz var
Twitter'da gezen ve Türklerden başka paylaşanın olmadığı bir görsel. Şu an çok inandım gerçekten
Palavra değil gerçek. eski Almanya Başbakanı nın kardeşi kanalizasyon işçisi, İsveçli eski Belediye Başkanı çöpçülük yapıyor, işe bisikletle metroya giden başbakanlar var, bunlar aklımdaki örnekler, bu yazdıklarımı zaten avrupa ülkelerinde yaşayan gurbetçiler zaten teyit ediyorlar
Böyle bir görsel olacak, ve sadece Türkler paylaşacak? Diğer ülkelerden herhangi birisi bu duruma özenmiyor olabilir mi? Bi özenen, "Böyle olması gerekiyor." biz miyiz sadece? Ayrıca bana ne kardeşlerinin, eski başkanın durumundan? Bu görselin doğruluğunu kanıtlayacağın Twitter harici bir kaynağın var mı?
diğer ülkeler neden paylaşsınki çünkü onlara garip gelmiyor, normal geliyor. bizde en basıt burokrat bile koruma ordusuyla geziyor
Ulan koca dünyada sadece Batı ülkeleri ve Türkiye mi var? Düşünemeyip bu yaşınıza nasıl geliyorsunuz siz ya? Afrika ülkesinden biri demiyor mu ya da Rus, Özbek, Türkmen, Çin demiyor mu, "Bizim neden böyle başkanımız yok?" diye? Sadece Türklere has bir özellik mi?
Hâlâ din etkisi altında kalan, cahillikten kurtulamayan %53 luk bir kesim olduğu için
Cünkü Medeniyet var.
Uydurma haberler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?