İsrail, Türkiye'yi tehdit mi ediyor?

ABD, Katar'ın kıta sahanlığının yakınına uçak gemisi göndermiş. İsrail, bugün Katar'ı tehdit etmiş. Katar'da, Türkiye'nin askeri üsleri ve Türk askerleri var. İsrail, her seferinde "Bizi kimse durduramaz. Ortadoğu'da herhangi bir yere saldırabiliriz." diyor. İsrail, geçenlerde TSK'ya iftira atmıştı. İsrailliler, Türk ürünlerini boykot ediyorlarmış ve Türk bayrağına basıp video çekiyorlarmış, bu videolardan birini izlemiştim. Bir İsrail gazetesinin İnstagram sayfasına girmiştim, Türkiye ile ilgili bir haberin yorumları İngilizceydi ve şunları yazmışlardı: "Türkiye, Ermenileri katlediyor. Türkiye, Nato'dan çıkarılsın. Aşağılık Türkler. Türkiye'yi boykot ediyoruz. Türkiye'ye depremde yardım ettik ama böyle yaptıkları için bir sonraki deprem daha büyük olacak (sanırım, İstanbul'u kastediyorlar) çünkü biz, kutsanmış bir ırkız ve bizi tehdit edenler, Tanrı tarafından cezalandırılacak." Daha bunun gibi, Pkk terör örgütünü destekleyen yüzlerce yorum vardı. Arzı Mevud olayını herkes biliyor zaten, içinde Türkiye toprakları da var. İsrail, Pkk'yı terör örgütü olarak görmüyor ve bağımsız bir Kürdistan devletini desteklediklerini söylüyorlar. Birkaç gün önce Lübnan sınırındaki Türkler, İsrail bombaları tarafından öldürülmüştü. İsrail askerleri, Türk muhabirlere psikolojik baskı yapıp tehdit ediyorlar, bununla ilgili onlarca video var. Türkiye'yi, Nükleer silahla tehdit etme olayı da var tabii. Savaşın ilk başladığı zamanlarda, Gazze'deki Türkiye hastanesini vurmuştu. İsrail, Suriye üslerini de vuruyor. Git gide Afrin'e ve Türkiye sınırına yaklaşmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Siz, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

İsrail, Türkiyeyi tehdit mi ediyor?
Arzı Mevud Toprakları
Arzı Mevud Toprakları
İsrail, Türkiye'yi tehdit mi ediyor?