Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklerin de kızlara ayak uydurması için daha modern olması lazım zaten genelde yalnız ve sevgili yapamayan erkekler dindar muhafazakâr kıskanç ve kısıtlayıcı tipler
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca kızların erkeklerde en çok şikayet ettiği konu bakirelik namus erkek yapar kız yapamaz zihniyeti vb falan. Kızlar bu konulara önem vermezken erkeklerin çoğunluğu önem veriyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence değil
Neden peki?
Gtünü açmayı özgürlük sanan bir kız toplumu var. Gercek edepli ahlaklı biri açmaz zaten giyimine dikkat edip şık giyinir
Valla bilmiyom ama sonuç olarak ülkede kızlar daha özgür rahat erkeklere göre. Erkeklerin baskısı olmasa zaten kızlar neler neler yapacak da yapmayanların muhafazakar abisi babası var
Katılmıyorum. Kızlar daha muhafazakar olduğu için modernleşemiyoruz zaten.
Muhafazakar kız mı kalmış kapalı kızlar bile seks yapıyor alkol içiyor ben bir erkek olarak fark ettim kızlar açık ara farkla daha seküler. Kızların çoğu solcu atatürkçü. Akpye falan oy atanlar cinsiyet olarak çoğunluk erkek
Akp'ye oy atan kadınlar senin görmediğin yerlerde konuşuyorlardir belki de.
Ayrıca akpye mhpye oy atmıyor diye solcu, Atatürkçü demem ben
Akpye oy atan kadın az var ve o az kesimin çoğu yaşlı teyzeler ama akpye oy atan genç erkek çok var
Ben atmadım ama atan çok genç tanıyorum
Genç kızların çoğu solcu kanka git sor ya kemalist ya da komünist sosyalist. Sağcı dindar genç kiz neredeyse hiç yok
Bak buna katılıyorum.
Bunun iyi bir şey olduğunu mu sanıyorsun 🙃
Hayır sadece bir gerçeği gözlemledim ve sordum
Muhafazakar insan sevgili flört yapmaz zaten ciddi düşünür evlenir onların derdini sen çekme:) sen modern ol modern kızlar bul kolay iş zaten
Ee tamam sevgili flört yapmayan veya yapamayan çok erkek var ama kız bir elin parmağını geçmez
E bunun konuyla alakası ne? Bu tamamile bir kısım erkeğin aşırı kadın düşkünü olmasıyla bağlı
Muhafazakar, dinine bağlı kadınlarda var
Kadın düşkünü bir erkek niye sevgili yapamasın?
İşte aşırl kadın düşkünlüğü belli kısım kadınların egosunu tavan yaptırdığı için
Var yok demedim ama yaşlı kesimden var genç kızların % 95 i seküler modern ama erkekler de bu oran o kadar yüksek değil erkekler daha dindar muhafazakâr
Kadınlara aşırı özgürlük ve yanlış şeyler aşılanınca durum bu oluyor maalesef lakin samdığınızdan daha çok dindar kadın var sadece siz karşılaşmamışsınızdır ama evet seküler olanı daha fazla
Erkekler daha dindar bence
Evet erkekler bu konuda daha tutumlu ola biliyor fıtrat böyle
Dogru
Katiliyorum
Kesinlikle