Abi ingilizler, fransızlar, almanlar, avusturyalılar, norveçliler ve daha nice avrupa devletinin köklü bir geçmişi tarihi var
hepsinde bir devlet geleneği var, devlet nasıl yönetilir neler yapılır Türkler gibi uzun bir gelenekleri ve kültürleri var.
Atalarından deneyimliler yani.
israil dediğiniz 1948 ' de geçmişi soykırım olan ve idaresi tamamen göçmenlere borçlu tarihi belirsiz abd tarafından kurulmuş bir devlet.
bu 2 si ne anlar insanlıktan, geçmişi kanlı
Avrupa neden bu 2 sini bu kadar çok dinliyor hala anlamıyorum,
tamam ticaret ticarette ne bileyim mk çok garip..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İngilizler amerikayı dinlemiyor amerikayı zaten ingilizler yönetiyor. İngilizleri ve diğer avrupa ülkeleri hatta nerdeyse tüm dünyayı yahudiler yönetiyor. Sadece Rothschild ailesinin serveti tüm dünyanın servetinin yarısı. Para kimdeyse güç ondadır.
Çünkü 2. Savaştan sonra Avrupa ABD'nin vasalı haline geşmiştir. Soğuk Savaşta ABD yavaş yavaş bunları esir aldı. Bugün ise ABD'nin hegemonyası dışına asla çıkamazlar. İsrail de aynı şekilde.
Dünya'da ABD dışında görece bağımsız karar alabilen Çin, Rısya. Küba. İran, Kore DHC gibi eli sayılı ülke kaldı.
Türkiye de ABD'nin çizdiği sınırlar içerisinde takılıyor, ama Avrupa'dan daha bağımsız harelet edebiliyor.
Çünkü güçlüler adamlar gucluuu doları basan yahudi Ukraynalı savaşa götüren başkan yahudi en zengin aileler yahudi İsrail yahudi ne hristiyan ne müslüman yahudi kadar nalet bir din yok naletlenmişlerdir çok kibirli hilekar ve tek peygamer öldüren insanlar onlardır ama gel gör çok zenginlerdir medya para onların elinde
Birazda olsa bir zengin yokki karşımda hep ,,🤐
Onu bunu bilmemde Almanya maalesef Avrupa Birliginden cikmasa ve Amerikanin dedigini yapmaya devam ederse ilerleyen yilarda cok büyük sikintilar cekecek. Almanlarda bundan son zamanlarda cok rahatsiz olmaya basladi
Köklü geçmişi yok dediğiniz ABD olmasa Hitler Avrupa'yi ortaçağ yapıyordu yalnız. Şu devlet geleneği31 meselesini büyütmeyin bu kadar
Dünyayı yöneten iki aile ve bir otorite vardır, bu aileler dünyadaki paranın çok büyük bir kısmını idare eder ve Yahudiler. Yahudi lobisi çok güçlü ve bir çok devletin üzerinde söz geçirme kuvvetine sahipler
Bir zamanlar davet etmiştim şimdi ise nezaket gösteren kimse yok 🤐
Çünkü güçlü devletler ne yazık ki onlar gelişirken müslümanlar uyuyoedu
Yahudilerin tarihi hepsinden eski. Araplardan bile eskiler.
ingiltere-abd zaten ayni siyonist kafa. geri kalanda bunlarin kuklasi
Konuya böyle bakarsan hep şaşırmaya devam edersin.
Para ekonomik güç
E adamlar dünyayı yönetiyor