Guvendigin birine devret arama isini. Senin giremedigin zamanlarda o ugrassin. Ama boylesine bir talebe sasirdim da.. Telefonlada randevu alabilirsin onu da dene. Tavsiyem eger ogrenci degilsen 10 yillik al.
Bende şaşırdım herkes randevu almaya başlamış pahalı diye benimde elime yeni düzgün bir para geçti alıyım dedim randevu olmadı, öğrenciyim ama 10 yıllık alcam. bir daha uğraşmaya gerek yok tek seferde çözülsün sorun, hiç yurt dışına çıktınız mı
Ogrenciye 10 yillik vermiyor haberin olsun. 5 yillik aliyorsun. (Basima geldi cunku) 10 yillik parasi yatirdim sonra yok verilmiyor dendi. Sonra vergi dairesi pesinde kosturdum falan filan. Pasaportu kullanmak nasip olmadi henuz.
Nasıl yani şimdi ben gidip 10 yıllık alamıyormuyum öğrenciye göre çıkarmak istemiyorum mesela, bende bir tura vs çıkayım dedim de eğer olursa istenen çok şey var tur şirketlerinin istediği şey çok, paramızla rezil oluyoruzzz
Onların ki okul süresine bağlı sanırım ama 18 yaşındam sonrakisi için bilmiyorum yarın bir arar sorarım net bilgi 10 yıllık alamıyorsam çıkarmamin manası yok okul bitmeden bir yere gitmiceğim belli
Istanbulun butun ilcelerine bak derim. Dene. Ben sansima kendi belediyemden bulmustum. ama kuzen kelalaka belediyeden almisti. Isin komik yani 4 kuzenin randevusunuda ben buldum. Kelalaka olanin o hafta gelmisti. Bizimki Nisanda teslim edilmisti. 😃
Harbi son gün almışsın zam gelmeden iyi kurtulmuşsun 😂😂 olucak olucak bakalım ne zaman randevu gelicek bugün tam alıyordum saati seçtim sonra hata verdi bir baktım başkası almış 😂😂
Senin niyetin vardı eline şans geldi oldu bir anda o an olmasa da olurdu sonra yapardın ben tamamen çıkarmaya karar verdim ama bende de randevu olmuyor 😂😂
Aynı bende zam gelicek elimde bulunsun dedim ama olmadı yok tam işlemi yapıyorum hatta az önce fatih için çıktı randevu alırken hata verdi bir kaç kişi almaya çalışıyor ya sistem buga giriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Almadım.
Pasaport var iki tane
İki tane nasıl oluyor
Romanya ve Türkiye
orada yaşıyorsun sanırım ya da ebeveynlerden biri oralı
Yok burdayım anneannem dedemden dolayı aldım orada dogdular
İyiymiş gittin mi hiç
Evet
Gecen sene yibasinda gitmistim : ) Alirsin.
Randevu almaya çalışıyorum bende alamadım gitti İstanbul da bir çıkmadı gitti hep dolu
Intrnetten mi deniyorsun
Evet e devletten randevu almaya çalışıyorum
Denemeye devam et.
Baska ilceleri de dene.
Tam Kadıköy olucaktı baktım başkası aldı 😂😂
Kelalaka ilceleri de dene. Uzak olabilir bel ki ama olsun bulursun yaa
Umarım yeni zam gelmeden alsak iyi yoksa pahalıya patlıcak
Guvendigin birine devret arama isini. Senin giremedigin zamanlarda o ugrassin. Ama boylesine bir talebe sasirdim da.. Telefonlada randevu alabilirsin onu da dene. Tavsiyem eger ogrenci degilsen 10 yillik al.
Bende şaşırdım herkes randevu almaya başlamış pahalı diye benimde elime yeni düzgün bir para geçti alıyım dedim randevu olmadı, öğrenciyim ama 10 yıllık alcam. bir daha uğraşmaya gerek yok tek seferde çözülsün sorun, hiç yurt dışına çıktınız mı
Ogrenciye 10 yillik vermiyor haberin olsun. 5 yillik aliyorsun. (Basima geldi cunku) 10 yillik parasi yatirdim sonra yok verilmiyor dendi. Sonra vergi dairesi pesinde kosturdum falan filan. Pasaportu kullanmak nasip olmadi henuz.
Nasıl yani şimdi ben gidip 10 yıllık alamıyormuyum öğrenciye göre çıkarmak istemiyorum mesela, bende bir tura vs çıkayım dedim de eğer olursa istenen çok şey var tur şirketlerinin istediği şey çok, paramızla rezil oluyoruzzz
Tc sicilinde gorunuyor ogrenci oldugun ama galiba tercihede bagli. Iyi arastir onu. Benim. oglum resit olmadigi icin 10 yillik alamadim.
Onların ki okul süresine bağlı sanırım ama 18 yaşındam sonrakisi için bilmiyorum yarın bir arar sorarım net bilgi 10 yıllık alamıyorsam çıkarmamin manası yok okul bitmeden bir yere gitmiceğim belli
Insallah gidersin. Yesil pasaport hakkin varsa o da 25 e kadar cok iyi biliyorum.
Yeşil pasaport hangi sebeplerde verirler
Annen ya da baban memursa
He tamam olmuyormuş
Var mi gelisme
Hayır randevu çıkmıyor dolu hep denk gelmiyor
Google pasaport randevusu al dan girdin mi hic?
Ordan da denedim ya alıyorum ya bir bakıyorum alınmıyor başkası almış oluyor bir de sayfa ağırlaşıyor bir anda
Zor bir durum ama bulacagina eminim. Yakin sehir filan dene : ) ama bulursun.
Yakın şehir bulmak zor iş yerinden izin alamıyorum. işimi halledip hemen işe dönücem öyle düşün, bakalım çıkıcak mı
Istanbulun butun ilcelerine bak derim. Dene. Ben sansima kendi belediyemden bulmustum. ama kuzen kelalaka belediyeden almisti. Isin komik yani 4 kuzenin randevusunuda ben buldum. Kelalaka olanin o hafta gelmisti. Bizimki Nisanda teslim edilmisti. 😃
Bakıyorum çok sen şanslı çıktın uğurlu 😂😂ben tam ayarlıyorum bakıyorum başkası almış 😂😂
Sistem mi degismis acaba 😳 bu kadar darlamamasi lazim.
Bitirdi beni be, önceden öyle bir sorun yaşanmıştı tanıdığımda sonunda vazgeçmişti
Vazgecmek yok... Ay nerdeyse ver su tc ni ben bulayima gelicem 😜 bulursun yaaa bak ne diyorum yilbasi gunu nufusdaydim ben 😁😂
Harbi son gün almışsın zam gelmeden iyi kurtulmuşsun 😂😂 olucak olucak bakalım ne zaman randevu gelicek bugün tam alıyordum saati seçtim sonra hata verdi bir baktım başkası almış 😂😂
😂😂 bu azimle yakalayacaksin. Ben inaniyorum.
Senin inandığın kadar ben de inananilsem , şansızlık ah ah 😂😂
Ha bak bir de su var : ) Niyetim vardi pasaporta. Ama randevuyu bulunca hizlandirmis oldum.
Senin niyetin vardı eline şans geldi oldu bir anda o an olmasa da olurdu sonra yapardın ben tamamen çıkarmaya karar verdim ama bende de randevu olmuyor 😂😂
Hahahha olucaaaaakk : )
Bulucaksin ve bana tekrar yazicaksin.
Görücez görücez benden çok sen inanıyorsun😂😂😂 burada da baya aktifsin senin çocuğun kaç yaşındaydı reşit değil demiştin
Sonra yapmak icin degildi kiiiii zam gelicekti ve alalim dursun dedik. Birseyde hata yapiyorsun bence ama ne bilemedim.
Aynı bende zam gelicek elimde bulunsun dedim ama olmadı yok tam işlemi yapıyorum hatta az önce fatih için çıktı randevu alırken hata verdi bir kaç kişi almaya çalışıyor ya sistem buga giriyor
https://randevu.nvi.gov.tr/
Burdan dene
Çıkmadı gene bazen iptal ediyorlar bakalım yarın çıkıcak mı elinde sonunda çıkıcak ama ne zaman nerede belli değilllll görücezz
Bekleyeceksin ve hep kontrol edeceksin sonunda bulacaksin. Bool sans diliyorum 🍀🍀🙏
Teşekkür ederim denemeye devamm
👍😇💙