Memuriyette İstanbul u yazmayı düşünüyorum. Olası İstanbul depreminde en güvenli ilçeler hangileri her iki yakada da?
Uyarı
Lütfen siyasi yorum yazmayın.
Memuriyette İstanbul u yazmayı düşünüyorum. Olası İstanbul depreminde en güvenli ilçeler hangileri her iki yakada da?
Uyarı
Lütfen siyasi yorum yazmayın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ataşehir, Başakşehir, Sancaktepe, Beykoz ve üst kısımları, Çekmeköy, Şile, Sarıyer ve Arnavutköy.
Aklıma gelenler bunlar.
@XG10AV
Esenyurt veya Pendik nasıldır?
Pendik’in üst kısımları iyidir. Esenyurt depremde en çok hasar görecek ilçelerden biri deniyor.
olası İstanbul depreminde orada olmak istemezsin bence
Esenyurt zaten terör örgütü gibi , orası ucuz ama unut😂 Kayaşehir ve Beşiktaş Şişli iyi
@sinirlikedii
İyide kayaşehir, Beşiktaş ve şişlide memur maaşı ile kiralık ev bulabilir miyim?
Şişli'de kötü yerlerde oturursanız anca ve Kayaşehir zaten hep site pahalı olur benim önerim Beylikdüzü civarı deprem sonrası bir bina 15 den başlar
@sinirlikedii
Şimdilik için beylikdüzü fiyat olarak uygun diyorsun yani. Peki Başakşehir nasıldır?
Başakşehir daha pahalı muhafazakar zenginler oturuyor
@sinirlikedii
Anladım. O zaman anadolu yakasına atanırsam Pendik, Avrupa yakasına atanırsam Şişli veya Beylikdüzü. Tmdır. Çok sağol.
Zaten evlenene kadar 1+1 de kalmayı düşünüyorum.
İstanbul'da semt çok ucuz da çok Bağcılar'da esenler de çok ama komşun ne çıkar bilemem 😂
@sinirlikedii
Bende muhafazakar birisiyim zaten. Yeter ki keş falan olmasında. Ama deprem riski düşündürüyor işte. Memuriyette de çoğunlukla İstanbul ve Ankara'ya atıyorlar.
Bağcılar Esenler dediğimiz yer muhafazakar ve keş olan yerler zaten. İstanbul'da gerçek anlamda namuslu bir yer görmedim 🙂
Tmdır. Bilgilendirmen için sağol.
Bina olmayan ilçeler
Bogaz’a atlamak bence