Chp lilerin ağzı chp, gönlü ise herzaman akparti olmuştur. Çünkü 2023 de seçimi kaybeden Chp seçmeninin çıtı bile çıkmadı. Ben olay çıkar diye düşünmüştüm yaprak bile oynamadı... Bende şu sonuca vardım Chp liler ağzıyla chp li gönlünce akpartilidir... 😊😊😊 Yaprak bile oynamadı Tweeterda youtubeda orada burada her yerdeydiler ama çıtlarını bile çıkaramadılar sokaklarda.. Akp kaybetseydi ama ülkede olay üstüne olaylar olurdu... Bu yüzden chpliler herzaman kaybetmeli... Chp liler siyaseti muhabbet olsun diye hoşlarına gidiyor diye yapıyorlar... Yoksa icraatte korkarlar susarlar... Bye Kemal dedi Erdoğan "Bay Bey Beyfendi" Demedi.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sjjsjs 😀 napsaydılar ellerine Kuran alıp oymu isteseydiler veya yalan yanlış fetvalar çıkarıp onlara karşı olana Dinsiz falan mı deselerdi? ya da Kürsü'de ' Zamları yapan Allah'tır deyip miletimi kandırsalardı bu böyle gider. Seçim kaybedildikten sonra bir yerleri oynatmaya gerek var mı? ya da napsalardı iç savaş mı provakasyon mu. d aynen onu yapacak kişiler kendilerini biliyor. Şahsen ben sinirden kafayı yiyordum gel gör ki çıkıp bir şey söylesek sabahına cezaevinde oluyoruz. ADİL DEĞİL.
Bende hep şunu merak ediyorum akpli olup akp müslümanlığı yaparak kötü şeyleri dıj minnakların yaptığına inanıp iyi şeyleri akp nin yaptığını sanacak kadar beyinden yoksun oluşunuzu!..
Bana bakın Chp liler bir siz akıllısınız diğer herkes canım demi bu adam bilmiyormu bu kolaları vs alıp dökünce israil markalarına zarar veremiyeceğini veya israf olduğunu. Tabiki biliyor bunu neden yapıyor peki bir farkındalık olsun diye bizim toplumumuz bu dilden anlıyor konuşmaktan anlamıyor... Kafanıza sokun bunu herkesi aptal gorüp yorum yaparak hiç birşeyi duzeltemezsin bu ülkede.. Seçimi kaybettinizde noldu çıtınızı bile çıkaramadınız chp liler korkak pısırık anca konuşan hiçbir şey yapmayan tiplerdir.. Anca boş boş konuşur ve iş ciddiyete binince korkar kaçarlar
İşte aramızdaki fark bu! farkındalık yapalım dersiniz kredi kartına dayanır kola alıp dökersiniz ama resiniz coca colaya 568 milyon tl hibe yapar vergiden muaf tutar sgk indirimi yapar alkışlarsınız!
Seçim kaybedilince sokağa dökülünmesi gerektiğini sanırsınız!
İsraili boykot edecekseniz ilk önce resinizi boykot edin malum bilal oğlanın gemicikleri israil bandralı israil bayrağı taşıyor!
Askerlerimize israil bayrağı taşıtan kimdi?
25 yıllığına israille su anlaşması yapan kimdi? (manavgattan içme suyu tedariği)
Filistini bombayalan uçakların pilotları neden konyadaki hava üssünde eğitiliyor?
filistini bombalayan uçakların yakıtı iskenderun limanından gönderiliyor!
Alanyadan israilli askerlerin kumanyası gönderiliyor gemilerle!
İsraille ticaret anlaşmaları yapan kim? neden iptal etmiyor?
israilin filistini bombaladığı bombaların yapımında kullanılan demir çelik gönderilmese ya hadi boykot et!
İsrail dostumuz derken alkışlayan sizdiniz boykot etseydiniz ya!
İsrailden aldığı madalyayı niye iade etmiyor boykot edin iade etsin!
Ne çabuk unuttunuz mavi marmara olayını hani reisinizin ben gönderdim dediği sonradan da bana mı sordular deyip ölen 23 cana karşılık israilden 10 milyon dolar para alıp susmasını!
Farkındalıkmış farkındalık yapıcam derken reisiniz coca cola fabrikasını açarken alkışlayan siz değilmiydiniz?
starbucks israil markası sanıp boykot ettiğinizde kazanmıyor mu sanıyorsunuz? Starbucks freelanche veren bir kuruluş yani Türkiyedeki şubelerinin hepsi Türklere ait!
bunlara zarar vererek kırıp dökerek zarar ettirdiğinizi mi sanıyorsunuz? ettiremezsiniz adamlar her yıl başında isim hakkı ücretini peşin alıyor zaten şube zarar etsede iflas etse de bu parayı zaten almış oluyor ama siz o zekanızla bunu idrak bile edemiyorsunuz !..
Geçmişe baktığımızda nedense sizin hüloğğ deyip secde ettiğiniz abd yi chp liler protesto edip üslerini kapatmış karşı çıkabilmiş
Siz kendinizi zeki sanıyorsunuz ama aslında dünyadan bihaber olduğunuzun farkına bile varamıyorsunuz!
Madem o kadar dürüstsünüz müslümansınız insansınız ülkeyi yöneten akp yi protesto edinde israil ile yaptıkları anlaşmaların tamamını askıya alsın görelim dürüstlüğünüzü cesaretinizi tabii yiyosa!
Maşallah o kadar dürüst cesursun ki soruyu bile mabat korkusundan gizli kullanıcı olarak soruyosun :D :D :D
Ülkeden kanla gidecekler. Bu yarış kanlı bitecek olan bize olacak.. Zihniyet bu