Bak şöyle anlatim sana iyi dinle tama mı zekanı kullan şimdi iyi bir nefes al aldınmı hadi başlayalım : ) 1500 derece sıcaklıkta ısıtılmış kalın bir demir 30 günde katlanarak 30 gün boyunca senin g***tüne giriyor eğer bir daha gizli olarak soru sorduğunu görürsem bu küfür daha başka kişilere gidecek...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bos yapam sitenin amacını öğren canım seni ne ilgilendiriyor benim yaptığım soru
1. bunu hiç bir şekilde bilemezsin bi olay olur devre keser her gün -10 gider 2. borsaya koyacağın paraya ihtiyacın olmayacak 3. borsaya koyduğun para kadar akrşılığı ya altın ya dolar olacak
Ben sana direk derdimi anlatayım ben internet bilgi toplayıp ona göre islem yapan borsada kendi kednine islem yapan bir yapay zeka yapmayı düşünüyorum ondan soru soruyorum
yani kendi kendine işem yspan bir yapay zeka yapamayabilirsin çünkü borsa sallantılı bir şey ülkeler arası savaş olduğu için düşüşte bu aralar nasıl yapıcaksın kod yazman zor olmaz mı
Değilim kendi basıma yazıp bahçesehir poreje basvuracağım şirketlerden olumsuzluklar sosyal medya gibi yerlere yansır ordan veri cekip analiz etmeyi düşünüyorum yapay zekayı insan gibi düsün öğretikten sonra kendisi yapa bilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bak şöyle anlatim sana
iyi dinle tama mı zekanı kullan şimdi
iyi bir nefes al
aldınmı
hadi başlayalım : )
1500 derece sıcaklıkta ısıtılmış kalın bir demir 30 günde katlanarak 30 gün boyunca senin g***tüne giriyor eğer bir daha gizli olarak soru sorduğunu görürsem bu küfür daha başka kişilere gidecek...
Bos yapam sitenin amacını öğren canım seni ne ilgilendiriyor benim yaptığım soru
arkadaşım borsa öyle bir şey değil kupon yapar gibi
Kısa bir sürede ne kadar değerlenir veya 45 bin tl 30 günde ne kadar değerlenir
1. bunu hiç bir şekilde bilemezsin bi olay olur devre keser her gün -10 gider
2. borsaya koyacağın paraya ihtiyacın olmayacak
3. borsaya koyduğun para kadar akrşılığı ya altın ya dolar olacak
Devre kesmeden önce parayı cekersem nolur
çekemezsin daha borsanın kuarallarını bile bilmiyorsun parana yazık girme
Nasıl yani diyelimki devre kesmeden önce çıkmak istedim cıkmazmıyım
bu mantıkla düşünürsen katlamaz
Kısa bir sürede ne kdar katlanır
alacağın hisseye bağlı önce alacağın hisseyi araştıracaksın sonra yatırım yapıcaksın birde limitin az bence ytd
O bir kişi üzerinden örnek verdim 105 bin tl gibi para iyi bir araştırma sonunda alınan bir hisede kaça katlanır onu merak ediyorum
hımmm alacağın hissenin fiyatına bağlı lot sayın ne kadar çoksa o kadar kar yaparsın
Ben sana direk derdimi anlatayım ben internet bilgi toplayıp ona göre islem yapan borsada kendi kednine islem yapan bir yapay zeka yapmayı düşünüyorum ondan soru soruyorum
mühendis misin
yani kendi kendine işem yspan bir yapay zeka yapamayabilirsin çünkü borsa sallantılı bir şey ülkeler arası savaş olduğu için düşüşte bu aralar nasıl yapıcaksın kod yazman zor olmaz mı
İnternet bilgi toplayıp hesaplama yaptırıp heran gibi bir olumsuz veya olumlu bir durumda nasıl hareket ede ceğini öğretirsem bir sıkıntı olmaz
bilemedim şirketin olumsuz yönlerini nasıl ekliceksin şiket bölününcede hisseler düşüyor bu arada mühendis misin
Değilim kendi basıma yazıp bahçesehir poreje basvuracağım şirketlerden olumsuzluklar sosyal medya gibi yerlere yansır ordan veri cekip analiz etmeyi düşünüyorum yapay zekayı insan gibi düsün öğretikten sonra kendisi yapa bilir
biliyorum umarım başarırsın
Yardımlar için teşekkürler