Yapılan araştırmalara ve anketlere göre, İzmir’de %67 oranla hanımcılık kazandı. Baskınlık konusunda kadınların daha baskın olduğu belirlendi. Size göre hangi cins daha baskın?
"Hanımcılık" kelimesi genellikle Türkiye'de ev hanımlarını ifade eder. Ancak, bu kelimenin tam anlamını ve bağlamını belirtmediğiniz için, belirli bir durum veya bağlam hakkında genel bir yargıda bulunmak zor. Ancak, ev hanımlarının ve onların yaptıkları işlerin değeri genellikle göz ardı edilir. Ev hanımları, ailelerini desteklemek, çocukları yetiştirmek ve ev işlerini yönetmek gibi çok sayıda görevi üstlenirler. Bu roller, toplumun sağlıklı işleyişine katkıda bulunur. Bu nedenle, ev hanımlarının rollerinin değeri, genellikle maddi kazançla ölçülemeyen, ancak toplumun genel refahına önemli ölçüde katkıda bulunan bir biçimde kabul edilebilir. Ancak, her durum farklıdır ve her bireyin deneyimleri ve koşulları benzersizdir. Bu nedenle, "hanımcılığın her zaman kazanacağı" ifadesi genelleştirilemez. Her durumda, ev hanımlarının yaptıkları işin değeri ve önemi kabul edilmeli ve takdir edilmelidir.
Tabiki kadın baskın. Ama şu da bir gerçek ki erkekler gözünü açmak üzere. Kadınlar önümüzdeki 10 sene içinde muhtemelen evlenmeyi kabul edecek zeka özzürlü erkek bulamamaya başlayacaklardır
Hanımcılık her zaman kazanması lazım ama bu ülkede maalesef kızlar maço ve sert erkek sevdikleri için kadına kötü davranan kişileri seviyorlar.. ama ben eşim için her şeyi yapardım her dediğini mesela.
İlginç bir şekilde öyle görünüyor fakat ne kadın ne de erkek her sözünü otomatik olarak onaylayan eşle mutlu olamaz, gerçek bir aşkla uyum olmalı bence. Zaten o uyum varsa kimse birbirini gözü kapalı onaylamaz içtenlikle katılarak destekler..🍀🗝️🖤
Fotoğraf ne alaka anlamadım ama neyse dşlsld. Bu tür kalıpları saçma buluyorum. Çünkü hiçbir laf ilk çıktığı gibi durmuyor değişiyor değiştikçe kötüleşiyor. Hanımcı denildiğinde artık kılıbık, ezik bir tip gibi lanse ediliyor