Bunlarda suç yok ki yolunacak kaz enayi çok var memlekette bunlar da yoluyor bir şey yapmadan. Enayi herif bütün gün çalışıyor 800 tl para alıyorsa günlük akşam geliyor göğsünü açan böyle kadınlara atıyor kazandığı paranın yarısını. Tercih meselesi yapacak bir şey yok :D
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle. Herkesin aklı var kullandırmasınlae kendilerini. Kadınlar niye dışarda orasını burasını elletsin ki böylesi daha rahat sjsjs
Yakında hayat kadınlığı mesleği de tarihe karışır :D Bunlar evde oturarak 2 saat yayınla bir ton para kazanabiliyorsa kimse gidip 3-5 bin tl için dağ ayısı tipli heriflerle birlikte olmak istemez. Neyse bunlara da bir nebze saygım var, kara para aklamaktansa oturup efendi gibi teşhirciliklerini yapsınlar ne diyeyim :D
böyle görüntüler veya yayınlar olunca sosyal medyada yorumlarda sizlerin tabirle sapıklar türemiş oluyor sonra aa sapıksınız diyorsunuz ama teşhiri edende kendileri oluyor olanda bize oluyor
Ya hadi bu tamam, aklı skinde olanları dolandırıyor. Atatürke benzeyen adam canlı yayın açıyor, ona da atıyorlar? İnsanlar neden para atıyor böyle şeyler için aklım almıyor cidden
Bir şey düşünmüyorum.. çünkü umurumda değiller.. adalet yok maalesef.. yani sırf kendini pazarlıyor diye ünlü olup bizim göremediğimiz paraları alıyorlar..
Dayıları geç genç yastakiler bile igrenclesti ve enayilesti adamın birini fake hesaptan trolleyerek para almıştım beyni var düşünebilir aklı penisindeyse ben ne yapabilirim
İkiside suçlu ve o yayını izleyen kitle evli adamlardan oluşuyor yazık Türkiye olarak bir gelişim kaydedemediğimizin bir örneği daha..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben beceremediğim için kendime kızıyorum. Böyle para kazanmak varken köpek gibi çalışıyorum. Söylediklerimde ciddiyim, keşke ben de böyle şeyler yapabilsem
Hangi görüşümü gördün acaba? O kadınlardan pek farkım olmasa şu an birçok rezidans daireye, arabalara sahip bir aşko kuşko olurdum. Ama ben sabah 7.30 da işe giden bir kül kedisiyim