Şimdi de gözler Eylül Öztürk'e çevrilmiş. Florida'daki evlerini eski ev sahiplerine devretmeye çalışıyorlarmış🥹

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi de gözler Eylül Öztürk'e çevrilmiş. Florida'daki evlerini eski ev sahiplerine devretmeye çalışıyorlarmış🥹

Kara para nedir bilmem bile ben :D bu yüzden de aklamadım bende öyle şeyler olmaz.. zaten kara para aklamış olsam şu an fakir olur muydum sdfsdf
Devlet o tip mantar gibi büyüyüp devleti iliklerine kadar emen şirketlere yüklenip vergilerini alıp halki rahatlatmasi gerekirken o şirketlerin vergilerini siliyor görmezden geliyor devletin düşüncesizce yaptığı uculmayan hava alanlarını geçilmeyen köprü ve yolları halka odettiriyor çalışana ödettiriyor ve halkta bu adamlara bizi iyi soyuyorsunuz diye oyları veriyor demekki ülkeler layık olduğu şekilde yönetiliyor
Benim gördüğüm tek patates market, manav, pazarda bildiğimiz haliyle bulunuyor. Fenomenlere altın kaplama patatesler kasa kasa gidiyor. Bak sen şu işe.. 😺
https://www.youtube.com/embed/ZV3YQpjsFWABilmiyorum da şaşırmadım. Zaten ne varsa bir anda büyüyenlerde var. Sonradan ufacık iğneyle hepsinin havası alınıyor. Bütün gençlerde bunlara özenip okumayayım şunu yapayım algısı oluşturdular. Şimdi kendilerine hayrı yok hiçbirinin.
Cevap
21Cevap
Kapaak servisi kuruyorum. Başvurmak için 1 milyon lira yatırmanız kafi 😅
Hahahah hayır yav KAra PAra aKlama servisi. Zincire takılma, aklıycaz sizi 🤣
Düşen olur mu aceba? Saadet zincirini bi düşündüm de, düşen olur yav 🤣
Hahahahah ❣️
Bize de öyle bi teklif gelse de aklasak paracıkları
Yuh be millet Florida'da ben bi evden bakkala kadar zor gidiyom :D
Külliyeye kim operasyon düzenleyecek hani biri vardı parmağımdaki evlilik yüzüğünden fazlasına sahipsem hırsızım diyen
Hayır yani insanlar yurtiçinde tatil yapamıyorken hava almaya balkona çıkar gibi yurt dışına çıkıyordular🙄
Çok şükür ki kimsenin parasında, malında, işinde ve torpilinde gözüm olmadı. Belki de en sevdiğim yönüm budur.
Ne haram nede yasa dışı kazancım oldu.
Bedelini ödemediğim hiçbir kazancı benimsemem.
:) en kanunsuz param toplsan o zamanı parası 5 6 bindi. o da tepe tepe çıktı
Zenginlerin çoğu öyle helal parayla kimse zengin olamaz.
Paranın yüzü sıcaktır. Bulsam öyle parayı ben de aklar, paklar mis gibi yaparım 😅
Öyle hoşuma gidiyor ki bir bir yakalanıyorlar oh canıma değsin sbsbsn
Vallahi bizim kara parayla da haram parayla da işimiz olmaz o yüzden kafamız rahat
Hic işim olmaz böyle şeylerle. Gösteriş budalası, aç gözlü insanların işi bunlar.
Parayı bulduk da karasını aklıcaz bu ülke bitti artık.
Şaşırtıcı şeyler cidden ama denetim yok işte
Valla oyle bir hale geldik ki yasa dışı bi iş yapmayan bi ben kalmışım gibi geliyor
Ben sen ve iki kız arkadaşım kaldık 😄
enginnnnnnn bana yaşama sevinci al 😂
Ehehehe😂
Ne kadar çok aklanacak para varmış jdjdh
Akla akla bitmemiş
Sen ben o kadar 🤣🤣🤣
parayı bulsam aklarımda yok ki :D
ben, dilan polat ve engin polat 3'lüsünü saymazsak ahmet çakar'da yapmadı
Hadi bunlar aklıyorda aklatan kim, kimin parasını aklıyorlar onu da bilsek bi.
Bi ben beceremedim şu işi. sjhs
Ben bile beceremiyorum. Ben varım
aklanacak param yok, helal hepsi
deli gibi çalıştığıma göre ben
İnsanın aklına bi geliyor. Acaba nasıl yapılıyor? Ben de mi girsem? Kaç para kaldırırım ki?
Ben kanka
Hiç aklamadım
Eylülde mi 😒
Para aklamak değilde hilesiz iş yapan yok artik
Polatlar var
Ben varım ajanana
Hepsi hırsız
İmkanım varken bile yapmam bunu
Ben işleri bıraktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?