Laikliğe küfreden insan rahatça yaşıyor.
Şeriat ülkesinde bırakın şeriate küfretmeyi, sadece eleştiri yapsanız, hatta sadece namaz kılmasanız öldürülürsünüz.
Halen ne mantıkla laiklik düşmanlığı yapılır anlamıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Laikliğe küfreden insan rahatça yaşıyor.
Şeriat ülkesinde bırakın şeriate küfretmeyi, sadece eleştiri yapsanız, hatta sadece namaz kılmasanız öldürülürsünüz.
Halen ne mantıkla laiklik düşmanlığı yapılır anlamıyorum?
Laikliği din düşmanlığı olarak görüyorlar. Yani bunu hem bazı kendini dindar olarak görenler hem de bazı kendini laik görenler böyle sanıyor. Laiklik tüm dinlere eşit mesafede olmaktır. Din gibi saf duygunun siyasete alet edilmemesidir. Ancak bazıları anlamamak için ısrar ediyor.
Ne desen boş çünkü ileri seviyede cahil onlar. Din derler ama inandıkları dinin kitabı olan Kur'an dan da bihaberdir o cahiller. Kulaktan dolma yobaz safsatalarını din yapmışlar kendilerine. Boğazlarına kadar şirke batmışlar. Aslına bakarsan Kur'an pek çok ayette lanet ediyor onlara ve muslüman olarak görmüyor.
Ha birde şunu söyleyim sana, laikliğin kaynağı Fransa değil, Kur'andır aslında
Cevap
10Cevap
20 senedir şeriat geliyor yolda dediler getiremediler türkiye cumhuriyeti laiktir laik kalacak bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez şeriat isteyen kişiler başka ülkelere gitmekte serbest :) zamanında getirmeye çalıştılar başlarını aldılar kaşıyanı kaşırlar :)
Ya sen Türkiyeyi laik bir ülke mi sanıyorsun? Ezan yasaklanmaz camiler kapatılmazdı laik olsak. Bi boş yapmayın 80 yıldır işkence ettiniz bu millete. İntikam almıyorsak iç savaş çıkmasın diye. Uslu uslu durun yerinizde hala laiklik masalı anlatıyorlar utanmadan.
Milleti kışkırtmayın fitne fesatçı seni.
Fazla tabi bu milletin çektiği çileye üzülüyorum hergün sizin gibi yahudi tohumları yüzünden.
Yeryüzünden silineceksiniz yahudi tohumları.
onlar boş insanlar
cumhuriyete bile karşı çıkıyorlar
Namaz kılmadı diye kim öldürülmüş?
Yuh yani, azıcık ufak at.
@thewaax Mezhepten bağımsız olarak ben ülkede böyle bir durum görmedim hiç.
@thewaax Demek istediğim de o. Türkiye şeriata yönetilmiyor. Yani namaz kılmadı diye öldürmek bizim yasamız değil. Soruyu soran kişi neye dayanarak böyle bir cümle atmış ortaya onu anlamadım.
Ya kardeşim 60-70 yıl ömrün var ondan sonra ne yapram yiceksin mezara girince ben laiklige göremi sorgulanmak istiyorum diceksin müslüman degilsen orasını bilemem
Bunu reisçi beyin yoksunlarına anlatamazsın
Namaz kılmayan öldürülüyor mu 😂😂
Beni bağlayan bir şey yok mu? Doğumumdan 17 yaşıma kadar bende kendime müslümanım diyordum ve İslam'a inanıyordum. Ama 8 yıldır ateistim. Eğer şeriat ile yönetilseydik benim sonum mürted olarak idam edilmek değil miydi :) Bu sadece ufak bir örnekti. Sosyal hayattan tut bir çok olaya kadar inansakta inanmasakta o kanunlar ve işleyiş bizi de etkileyecek. şu an şeriat uygulanan ülkelerde rahat rahat ben ateistim diye dolaşan kimler var acaba?
Çünkü inandıkları din bunu emrediyor.
Öncelikle müslüman mısın?
Sana iyi bir çaksalar
Hele kadınlar nasıl şeriat ister aklım almıyor
Niye Ermenistan'a gitmiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?