https://www.youtube.com/watch?v=AHtzgCG924g
Dünyada en çok Yahudi sevici hangi ülkede var?
https://www.youtube.com/watch?v=AHtzgCG924g
Ülkemizde ne çok Filistin düşmanı varmış... Büyük ihtimalle bu bilinçsiz topluluk, hükumetin Filistin politikasını "Arap ve din kardeşliğine" bağlayacak kadar sığ ve yobaz bir düşünce ile "inadına" Yahudi seviciliği yapıyor. Ancak işin aslının bununla hiç alakası olmadığını halkın neredeyse %90ı bilmiyor... Arkadaşlar mevzu tamamen Türkiye'nin çıkarları... tıpkı Amerika'nın çıkarları olduğu gibi..
Neyse, konumuza dönelim... Dünyada en çok Yahudi seven halka sahip ülke hangisi?
Dünya'da hiçbir ağırlığı olmayan Filistin'i desteklemek dünyanın yarısının sahibi İsrail'i desteklemekten daha mı çok Türkiye'nin çıkarlarına yani? Siz kafayı sıyırmışsınız, mevzu tamamen Türkiye'nin çıkarları olsa çıkar sağlayabileceği ülke İsrail'dir Türkiye'nin, bizim Filistin'den ne gibi bir çıkarımız olacak? Hiçbir bilgiye sahip olmadan sağa sola bilgi dağıtanlar kendini rezil etmese güzel bir platform olacak burası ama dilin kemiği yok işte. Üstelik din ile alakası da yokmuş, bak sen? Din kardeşlerimiz de din kardeşlerimiz diyen, İslami terimler ile Mücahid ifadesini dini gerekçeler ile kullanmıyorlar mı? Cihad kelimesi de İslami değildir kesin. Bir doktora görünün bence, beyin yetersizliği olabilir.
Gezi zekalı kardeşim, ABD PKK yı neden destekliyor?
İfadelerin gösteriyor ki hayat felsefeni popiş yalamak üzerine kurmuşsun.
Yaw bı yürü git Hamas Hizbullah ı destekliyor Hamas Türkiye'nin Suriye'deki operasyonlarına karşı çıkıyor Filistin sözde Ermeni soykırımında Ermenistan'ı destekliyor Yunanistan la el ele kol kola geziyor ve ayrıca KKTC yi tanımıyor ondan sonra gel Türkiye bize yardım et diyor yalla
Türkiyenin çıkarlarını kimsenin düşündüğü yok.
Madem çıkarlar düşünülüyordu o kadar suriyeli neden ülkeye alındı?
Serv anlaşmasında 2 madde var can alıcı.
Askeri okullar kapatılacak
Ordunun büyük bir bölümü tasviye edilecek.
Askeri okulları 15 temmuzdan sonra kapattık.
Ordunun 4 te 1 ini de bedelli askerlik adı altında tasviye ettik.
Montrö boğazlar sözleşmesini delmek için kanal İstanbul projesi uygulamaya çalışıyorlar.
Kanal İstanbul projesini chp belediyesi engelledi diye yapamadıkları için Kentsel dönüşüm yasası çıkararak belediyeyi baypas etmeyi planlıyorlar.
Anlayacağın adım adım ince ince ülkemizi bir şeylere hazırlıyorlar. ve bunu yapan yüzde 52 oy almış parti.
Yahudiyi bırak kendi içindeki tehlikeye bak önce.
Cahillik görmeyi red etmektir sizin gözleriniz din masalı ile boyanmış diye söyleyen herkesi din düşmanı diye yaftaliyorsunuz. Bilinçli şekilde eğitim sistemimiz sürekli değiştirilerek çökertildi.
Bilinçli şekilde ekonomimiz nas diyerek inat ederek batağa sokuldu.
Bilinçli şekilde sağlık sektörü tikanildi.
Hukukun bitirildi alt mahkeme üst mahkeme ile kavga ediyor.
Özetle ülkenin düşürüldüğü halı görmemek cehaletin resmidir. Bırakın filistini şu an biz ne haldeyiz ona bakın.
Şu yazdığın konuların tamamında hatalı ve yanlış düşüncelere sahipsin... gerçekten bu kadar kolay yem olmanız beni şaşırtıyor.
https://hizliresim.com/s2ntckr
Kafası iki bacağının arasına endeksli çalışan insanlar ile düşüncelerim tabi ki aynı olmayacak.
Kızın poposu güzel ama dimi.. Beni Twitter da takip etmeye devam et :D
onu bilmem de en çok arap sevici açık ara bizde. Bi de osmanlıcı bu tayfa. nasıl bir kafaysa artık. hem osmanlıya hem deosmanlı ya isyan eden, ihanet edenlere hayran :) filistin de bunlardan biri. savaş kim olursa olsun kötü. bir sürü masum insan ölüyor iki tarafta da. bizdeki askere gitmemek için ağlayan tayfa da vuralım, ezelim triplerinde
Görmek istediğini yazmışsın..
Cevap
3Cevap
Rusya olabilir
Ben ikisini de sevmiyorum. Ama haklısınız, konu ülkenin çıkarları olduğu için Filistin'i desteklemeliyiz.
Uluslararası ilişkilerde sevgi ve duygu değil.. Çıkarlar önceliklidir... Ama bizde beyinsiz o kadar çok ki, zannediyorlar ki devlet din kardeşi olduğumuz için Filistin'i destekliyor..
En çok Türkiye’de var Yahudi sevici. Onların kim olduğu belli. Heykel dikmekten başka hiçbir icraatları yok
Amerika
İsrail
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?