Sadece erkekleri öldürüyormuş gerçek mi sizce ( kadinalr olarak erkeklere nasıl bir beddua ettiysek 😄)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sadece erkekleri öldürüyormuş gerçek mi sizce ( kadinalr olarak erkeklere nasıl bir beddua ettiysek 😄)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet haberim var Seyda :D ben sevindim kendi adıma çünkü dünyayı sevmiyorum zaten bulaşsın bana sdf
Aboo yandık desene gadası
Erkekler kapatılsın derken galiba cidden kapatiliyorsunuz
Yok ya bunun gerçeklik payı yoktur
Kiyamet alametlerinden biri de asagidaki gibidir
Zaten deccalin askerleri de genelde kadin olacagi icin deccalin erkeklere ihtiyaci pek olmayacak bu sekilde bir virusle veya baska bir yolla yok edecektir bizi🙄.
Neden kadinlar onun askeri olacak derseniz de dunya malina cok tamah ederler cok düşkündurler. Bu sebeple de deccalin yanina cekilmeye cok musaittier.
Erkeklerin parayla işi olmuyor çünkü erkekler paraya düşkün değil dünya malında gözü yk dmi
Kadınlar kadar degil.. bunu siz de biliyorsunuz
Kadınlar kadr dglse ülkenin başındakiler ne oluyor ülkeyi kadn yönetiyor da bizim mi habermz yk
Satılmış kişiler kategori dışıdır. Sapan deger olarak görebilirsin onlari. Genel olarak tum erkeklerle tum madinlari kiyaslamalisin. Bu ulke yonetimine aday dunya icin yanil. tutusan. kisiler kadin olursa nasil olur diye direk aklima gelen iki ornekten birkni atiyorum asagiya youtube linki..
https://youtu.be/flVIg9cR4b0?si=iut8WbBFoAg4ET7P
Kadın diye özellikle belirtmene gerk yk tüm erkekler elinde para olsa zengin olsalar ne oldg ortaya çıkar sırf para yk diye bsi yapamiolar laf ebelig dışında smdi kadn düşmanlığı yapmanın gerg yk
youtube.com/shorts/-0pw7wEzzro?si=dDaOGCS4UpEvHp5j
Konuyu yanlos yere cekiyorsun. Kadin dusmani degilim benim kadinimin keyfi cok yerinde her zaman soyler ben zeni bulmasam napardim diye.. oncelikle sikışınca bel alti vurmaya calişma. Kadinlar dunya malina daha cok duskundur ve bu bi gercektir. Ellerine firsat gecmedigi icin dengedeyiz ellerine firsat gecerse kokumuzu kuruturlar onu da bile bile yine de cok seviyoruz kadinlari. Dunyadaki tum para ve rkonomi erkeklerin elindedir zaten kimse sapitmjyor merak etme. Bak iki kadin az bisey palazlaninca neler yapmis izle.
Parayı bulunca yoldan çıkan erkekleri görmezden gelip tüm yükü kadınlara söyleyen sensin farkndaysan ve erkek düşmanı kadınlarla ilgili bayag bilgin var evet onlar ellerine geçse soyunuzu kurutur ama tüm kadnlar ayniymis gbi lanse edemezsn burada bnde sana tüm erkekler aynı başka bir kadndan iki ilgi gördü mü yatagna girdg nikahlı karısını unutup hemen zinaya koşuyor hepsi aynı diyor muym snde genelleme yapamazsn
Agghh somurtkan virüslerden inanılmaz derecede nefret ediyor nefffreeeeett!
Erkekler yok olmaya başladı sen daha yeni mi bla blaa
Eyi hepimiz olelim kiymetimizi anlayin ggfgghh
Cinsiyet değiştiren erkeklerin sayisi arttı yetmez mi
Yıllardır var 🤣
Kadın dırdırı 🤣
😄😄😄 bu kesin çözüm ama surundurmuyor
Süründürmek daha iyi değil mi 🤣
Bnde ölümle burun buruna gelsem bnde onu secerdm 😄
O belli olmaz, yaşamadığın için bilemiyorsun 🤣
Annemden yasiyordm ya deme öyle kavga ettgmzde
O sadece fragman 😀
😄😄😄😄 kendimden biliyorum çok kötü
Sen de mi Şeydatus 😃
😄😄🤪
Biz olmazsak sizin neslinizde tükenir cigerim
Tükenmez canım Japon bilim adamlariydi sanrm kadın kemik ilignden sprem uretip çocuk sahibi olabiliyormus denenmis ve olmuş haliyle onun icnde size gerk kalmadı 😄😄
Geç onu geç canım hızlı geç biz olmadan olmaz
Oluyormus işte 😄 bilim adamlarndan daha mı iyi bilecen sn
Hay ben o bilim adamlarını okutan öğretmenin taaaa 😀😀😀
Üstün zekalı onlar sus 😄
Ve kaderine razı gel🤪
Tamam canım biz ölelim dünya size kalsın yeriniz genişlesin
☹️
benim dememle olsaydı bayag sevmedgm insan var onlara el atılsın isterdm
Acaba onların içinde miyim dışında mı
Dışında tbiki 😄
Korkma 😄
Ayh teşekkür ederim canım çok rahatladım 😍
Virüs işini biliyor 😃
güzelde biz ölürsek, sıkılırsınız
Hoşuna mı gitti? :)
Gelse ilk bana vursa Türkiye de gitsem bu hayattan
Çok iyi yakında gideriz
Ay onlar olmazsa biz naparız
ölelımde kurtulun bızden
Kapatiliyorsunuz cidden
erkeklerın sonu ınsanlıgın sonu demek aynı sekılde kadınların sonuda ınsanlıgın sonu demek :)
"Böcekler üzerinde"
İlkin böcekler üzerinde denemisler işte 🤷🏻♀️
Daha net söyleyeyim o zaman. Sürüngen, memeli, kuş, balık vs. bu canlilarla ilgisi yok. Haşerelerden bahsediyor. Anlürsünüz mü?
Jeton benim biraz köşeli 😄😄😄
Haber yalanmış
Nerden biliosun habere bile çıktı yalan olsa çıkar mı
Internette gormustum
Bnde haberde gördüm ilk sonra nette arastrdm da şok oldm cinsiyete göre ölüm çıkmış
Saçma bence
Bilmiyorum valla bilim adamları dio sonuçta
Ee çok mu iyi sizi kim öpecek jzj
Evet gördüm
Saçma