Gazzedeki insani duruşları, ali yerlikayanın bitmeyen operasyonları, vs
ki çat bu haber, adalet bakanı çıkmış adalet işlemiştir diyor
bi ali yerlikaya da adalet bakanlığına lazım
Gazzedeki insani duruşları, ali yerlikayanın bitmeyen operasyonları, vs
ki çat bu haber, adalet bakanı çıkmış adalet işlemiştir diyor
bi ali yerlikaya da adalet bakanlığına lazım
Ya kardesm ben de sen gıbı dusunuodm kı yanıldgmı dsunmeye basladım belkı de. Secımler yaklasıo malum bazı Atsturkcu secmenler ve hak adalet bılen kafayı kullanabılen kısılerın en azından kararsızlarnı elde etmek lazm netıcede bı referandum gorunebılr. Ya da belkı de klasık hamleler. Çünkü bu zamana kadar gordugmuz orada yapılan her sey ordakı koltugu daha saglama almak ıcn yapılan ıdeolojısız hamleler dıye dusunmeye basladm. Yoksa ıkı sene evvel baska acıklamalar bugn zıttı olmaz sanırm Evet her seye ragmen yıne de daha cok güvenmek ıstıyoum ve sempatımı de kazanıyor ancak guvenmek zaman alcak. Keza ZAMANIN birindekı aynı görevdekımın olusturdugu mafyavarı köklenmeyi bıtırmeye calısmak belkı de kendı yapısını olusturmak ıcındır diye duymustmmm😉
Mimarlar odası, tabipler odası, mühendisler odası, barolar hükümeti protesto üstüne protesto ederken adalet sisteminin hükümetin elinde olduğunu iddia etmek abesle iştigaldir. Barolar, hakimler ve savcıların hala sol cenahın elinde olduğunu bilmemek için saf olmak gerekiyor.
Cevap
3Cevap
Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni’nin Ermenistan’la kuracağı asil damarda mevcuttur.
Diyen birini öldürdü. Kafan güzel mi senin? İçeri aldıkları için nefret duyman lazım.
yani mk düşünceleri beş para etmez kabul
ama herif eline silah alıp öldürmüyor eline kalem alıp yazıyor
bizde elimize kalem alıp aynı cevabı aynı kulvarda vereceğiz,
gidip adama sıkıp daha fazla destekçi toplamasını sağlamayacağız
ayrıca hoşuma gitmeyen şey katil olduğu anlaşılmış birinin 16 yıl sonra serbest kalması,
bu şu demek yarın öbürgün benimde yakınlarımı öldüren olursa oda serbest kalıcak
hoş o serbest kaldığı gün işini bitirirdim ya neyse.
Vurduğunda 17 yaşındaymış.
18 yaş üstü biri seni vurduğunda müebbet yiyor olması lazım eğer bir kışkırtma vs yoksa.
ben şunu yediremiyorum ,
bak kötülük ve kaos bulaşıcıdr
iyi insanlar kötülük ve kaosa sahip insanların hayatta kaldığını ve dilediğini yaptığını gördüğünde
onlarda iyi olmak istemeyecek.
konu bundan ibaret, anladığım kadarıyla adam beş para etmez,
lakin silahsız birini silah alıp öldürüp sonra da belli başlı sebeplerle 16 yıl sonra hayatına devam edebileceği gerçeği ortaya çıkıyorsa
o anda herkes şunu sorguluyor
olay bu mu?
ben ne diye yazılım hayalleriyle yanıp tutuşayım nasıl olsa biri belkide birgün bir düşüncemi beğenmeyecek ve beni silahla katledecek,
ee? ne diye fark yaratma çabasına düşeyim aksine dikkat çekmeden hayat sürmek isterim derim
silah konusunda bende eğitim alayım ve ortalık yangın yerine dönsün dimi?
halbuki etkilenmemiş olsam yapacağım yatırımlarla ve teşviklerle nice binlerin önünü açacağım
işte bu yüzden hocam adalet mekanizmasını çok iyi kurman gerekiyor öyle kurman lazım ki dost düşman tanımamalı ve kuralları katı ve kesin olmalıdır, gerçekten adil olmalıdır
sonra bi anda ülkenden çok farklı şeyler ortaya çıkmaya başlıyor
umarım beni anlamışsındır bu gerçekten iğrenç bir durum..
Bilader yaşamaktan korkuyorsan git intihar et.
Benim Ananem bile kendine sarkıntılık yapan birini vurmuş zamanında.
Bu şahsın ben doğru ya da milliyetçi olduğunu zannetmiyorum lakin öldürülmek için sebep yaratırsan biri gelir kafana sıkar.
Reşit olmayan birine yaptırmışlar ki ceza anlaşılır hale geliyor.
ananen sarkıntılık yapanı vurmuş yani nefsi müdafaa var ortada,
ne diye intihar edeyim aptal mıyım ben kendi canıma kıyayım
çok basit
adil olmadığına inandığım bir toplumda bulunmam,
adil olduğuna inandığım devlete gider hayallerimi orada gerçekleştiririm
subject is easy..
sonra da burada where is the adalet diye sorgular, yahudinin malını kullanır yahudiler gazzeyi talan ettiğinde arap ülkeleride ve bizim ülkemizde olaya mal mal bakarak seyirci kalır
niye çünkü teknolojiyi geliştirebilecek potansiyeldeki beyinleri çoktan kaçırmışsın
Yoo tuvalet yıkamayı kendine uygun görenler Almanların b'okunu temizlemeye gitti.
Onlar gittikten sonra Teknoloji hamlesi başladı.
Dünyada ilk 3 sırada Türkiye var insansız hava araçları satışında. Belki de birincidir bakmam lazım.
Kendi Arabamız, Helikopterimiz, Savaş gemilerimiz, uçaklarımız hepsi var.
Torku ve Tarım Kredi Kooperatifi gıda sektörünü neredeyse ele geçirmiş durumda.
Temizlik ürünlerinde zaten kendi ürünlerimizi kullanıyoruz.
Bir tek düzgün diş macunumuz yok onu da sen üret mk.
parçalar bize mi ait allasen, biz ve bizim gibi arap ülkeleri de onlara bağımlıyız,
avrupa da abdye bağımlıyız, o yüzden ne israile ne yahudilere hiçbir arap ülkesinin ve senin ambargo vs koymaya gücü yetmiyor,
O gücü oluşturabilecek insanları da avrupaya ve abdye kaçırıyorsunuz, sen git milli olanlar kalsın diyenler sadece türkiyede yok arap ülkeleride bu tiplerle doludur,
en son papaz olayında bize direttik papazı geri vermek zorunda kaldık çünkü trump dedi ki sadece 5 bankamla tr'nin ekonomisini bir gecede mahfettik dedi
ve haklıda çıktılar bir anda dolar 7 8'e fırladı, sonrası malum daha da düzelemedik,
faiz haramdır haramdır dediler ekonomist beyinlerimiz yaptığınız hatadır faizi arttırmak zorundasınız ekonomimiz çok kötü boşuna insanları yıpratıyorsunuz dediler
direttiler direttiler bir sürü insan mahfoldu sonra ekonomistlerin yoluna geldik, paşa paşa arttırdık hemde öyle böyle değil aşırı hızlı,
soyluyu alın başımızdan ülke birbirne girdi, siyasete karışıyor yetmediği gibi her örgütle bir bağlantısı var dendi, diyen herkese laf atıldı
ali yerli kaya geldi her günü örgüt çökertmekle geçiyor, soylu yüzünden her gün suç işlendi, zarar gördük
tekrar söylüyorum hak gördüğünüz adalet bir gün senide yakınlarını da bulur,
yarın öbür gün bu kararı duyan ermeni de benzer eylemler yapar senin canını yakar,
adaleti taraflı yapmayın bunu diyenlere de korkak şu bu diyerek küstürüp yahudi bağımlısı haline dönüşmeyin
artık silahlar değil beyinler konuşuyor dua ederek israili abdyi avrupayı çökertemezsin, Adil ve güçlü bir toplumla çökertirsin.
Ya bilader ben tamamen haksızsın demiyorum haklı olduğun yerler var yalan yok. Ama diyorum ki 17 yaşındaymış sana onu yazarken azmettireni ve öldüreni arıyordum.
Reşit olmadığı için müebbet yememesi normal değil mı?
nihayet aynı dili konuşmaya başladık ,
çok normal, bir çocuk herkesin gazına gelip hareket edebilir onu ıslah edileceği sağlam bir ceza vermek gerek,
ama asıl soru şu kim azmettirdi? kim o çocuğun eline silah verdi bak bu sözleri söylemiş git öldür dendi?
tekrar söylüyorum,
o düşünceleri söylediği için kimse ölmeyi hak etmiyor ona verilecek cevap aynı kulvarda olmalıdır, Kalemle, sözlemi geldi sözle, bu cinayeti yüzünden kim bilir o dönemde kaç destek topladı, kaç ermeniyi bu cinayeti örnek göstererek pkk saflarına aldılar,
ben hep bu tarz soruların cevaplarında kimin işine yaradıysa onlar yaptırdı diyorum,
belkide kendi destekledikleri bile azmettirmiş olabilir.
bu kişi ya da kişiler bulundu mu, bulunduktan sonra topluma asıl failler açıkladı mı? öne sürülen çocuğa kimlerin oyununa geldiğine ve yaptığı eylemin sonucunda neler olduğu aktarıldı mı?
İyi de diğer şahsın birine 99 yıl mı ne ceza verilmiş. Sanırım azmettiren
https://i.vgy.me/U9rwsz.png
şuna bak cinayet günü karısı şu açıklamayı yapmış
durumun vehametini anlayabiliyorsunuz değil mi,
türklere hakaret etmiş biri tamamen mağdur oldu ve düşünceleri yayıldı,
azmettirenlerinde başı vardır ki eminim işin içinde terör odakları var
bu yara kapanmışken yıllar sonra tekrar kaşındı
bir açıdan azmettirenlerin müebbet yemesi içimi rahatlatıyor bir yandan olayın tekrar kaşınması hoşuma gitmiyor bir yandan bu olay yüzünden aleyhimize çok şey yaşanmış belli ki , çünkü suçu işedikten sonra yakalanmış ve Türk bayrağı açılmış resmen bile bile lades olmuşuz zamanında Türklük imajıyla katilliği yan yana getirmişler,
gerçi okduğum kadarıyla o zaman da aşırı tepki verilmiş bu görüntüye ama işte
umarım serbest kalması aleyhimize sonuçlanmaz
Katili onlar tuttu yine birileri ölecek bak demedi demeyin burnuma pis kokular geliyor.
Müebbet hapis yememiş miydi o
Kimmiş o katil
ogün samast
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?