Güncellemeler
+1 yıl
Zanka tv 📺 daha önce duymadım ne anlatıyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Para istiyordur
Çok daha fazlasını 😄
Zanka tv aç izle. Ne istiyorlar? Ne yapacaklar? Ben ne yapmalıyım? Bir çok surunun cevabını bulursun
Cevaplarını
Teşekkürler bi ara bakarım 👍
Umrumda değil. Bir ara bakacağını sorunlar açma başına yeter
Türkiyenin doğu ve güneydoğu ile akdeniz bölgesinin doğusunu istiyor
Sadece onunla kalıcağına inanıyor musun?
Evet fazlası mümkün değil çünkü önümüzdeki 200 yıl için amerikanın böyle bir projesi yok şu an abd, nin tek hedefi türkiyenin üçte biri, abd, nin amacı ortadoğuyu kontrol altına almak tek derdi İranın gücünü kırmak bunun için israili destekliyor, hatta türkiyenin üçte birini işgal etmekte değil derdi orada iç işlerinde türkiyeye dış işlerinde israile bağlı bir otonom devlet kurmak istiyor. Türkiyenin batısı ile işi yok batıyı israile verirse avrupa için riskli bir durum usa abisinin üzülmesini istemez o yüzden batıda dış politikada zayıf ama iç politikada güçlü bir türkiyeye ihtiyacı var. doğuda ise türk İsrail ortak otonom bir devlete ihtiyacı var. Amerikanın daha doğrusu İngilterenin projesi bu yönde abd ve israil ikiside İngilterenin ateşi eliyle tuttuğu bir maşa türkiye abdnin bindiği bir dal kimse bindiği dalı kesmez
İngilterenin içerde güçlü ama dışarda güdümlü bir türkiye ve israile ihtiyacı var ikisininde ne ortadan kalkmasını ne de güçlenmesini istiyor. Durum sandığından daha vahim dediğin gibi olsa savaşırız öyle bir konumda bile değiliz
Onlara düşman olmamamizi istiyorlar biz düşman olursak tabii ki savaşa girmek isterler bizle de
İsrail bizim olan topraklarinkendilerine ait olduğunu dusunuyor
Ne güzel kafa ya, herkes bize düşman, herkes topraklarımızın peşinde vah vah.
Onlar için burası kutsal topraklar
Yav he he
Yav he he mi? o ne demek
Ben az önce araştırdım sözün aslı bu; soylecek laf bulamayınca soylenen coluk cocuk sozudur 1 sene kadar oldu pıyasayı cıkalı ve 9 ıle 15 yas arasındakı ınsnalarda patlama yasadı facebookta bıle yav he he dıye durumlar paylasıldı hala daha toplumuzda bu akımın ızlerı bulunmaktadır nadır de olsa 25 yasa kadar bazı ınsanlarda da gorulmektedır.
Büyük İsrail kurulunca Türkiye'den 21 İlin topraklarına katılması hedefleri var.
Tüm devletler türk topraklarının peşinde
Dört bir yanımız ateş çemberi
Asıl ateş biziz ama bunu biliyolar da...
Bir söz var “insanlık sizde kalsın biz çoktan kurda döndük “ diye
Ya da savaşmak istemiyoruz dedik savaşmayı bilmiyoruz demedik...
Niyeki
Bir soru aç niyeki diye meraktan ölme
Karıştırmak istiyor