Gündem Depremi hisseden oldu mu? _theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Az önce büyük sarsıntı oldu. 😐 Güncellemeler+1 yıl Gaziantepte oldu arkadaşlar 5 10 saniye sürdü. Uykumdan uyandırdı.. Depremi hisseden oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Hissetmedim geçmiş olsun 1 1 Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Eyvallah barış
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Soruyu yeni görmem peki... Umarım iyisindir.. Çok geçmiş olsun. 🙏 1 2 Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Teşekkür ederim hocam bi sıkıntı yok😄 Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl Allah esirgesin cidden 🙏✨️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hissetmedim belki de uyanmanızın bir sebebi vardır madem uyandınız sabah namazını da kılarsınız artık 1 4 Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Bilmiyorum ki kılmayı :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenirsiniz zaten çok kısa 4 rekatçık bir ytye yazın hem anlarsınız Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Bakarım sağol :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bakayım hemen internetten.. ist. datım bişii hissetmedim. nerde oldu ojuda yazsan? 1 1 Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Yazdım güncele. Merkezi adanaymış Yorumla
PandaİsBack Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hissettim fena geldi gitti. 1 5 Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Geçmiş olsun dostum Yorumla PandaİsBack +1 yıl Eyvallah yaşayan herkese geçmiş olsun da büyük ihtimalle arkasından bi' deprem daha gelir. Yorumla _theReapeR_ +1 yıl 6 Şubat depreminden 1 hafta önce yine aynı bu saatlerde böyle sarsıntı olmuştu.. Tesadüf mü artık bilemem Yorumla PandaİsBack +1 yıl Bakacaz Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Allah korusun diyelim yine de Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Nerde 2 5 Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Baktım artçı deprem yaşanmış geçmiş olsun Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Merkez Adanaymış. Ben Antepten hissettim Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Akdeniz tarafında gerilim yüksek Ege'ye doğru sıkıştırıyor Marmara da Ege'yi sıkıştırıyor. Bütün faylar yerinden oynadı demin deprem uzmanının açiklamasını dinliyordum Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Kısa sürdü ama gürültülü bişeydi Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Öyledir bilirim :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hissetmedim geçmiş olsun
Eyvallah barış
Soruyu yeni görmem peki... Umarım iyisindir.. Çok geçmiş olsun. 🙏
Teşekkür ederim hocam bi sıkıntı yok😄
Allah esirgesin cidden 🙏✨️
Hissetmedim belki de uyanmanızın bir sebebi vardır madem uyandınız sabah namazını da kılarsınız artık
Bilmiyorum ki kılmayı :/
Öğrenirsiniz zaten çok kısa 4 rekatçık bir ytye yazın hem anlarsınız
Bakarım sağol :)
Allah kabul etsin
bakayım hemen internetten.. ist. datım bişii hissetmedim. nerde oldu ojuda yazsan?
Yazdım güncele. Merkezi adanaymış
Hissettim fena geldi gitti.
Geçmiş olsun dostum
Eyvallah yaşayan herkese geçmiş olsun da büyük ihtimalle arkasından bi' deprem daha gelir.
6 Şubat depreminden 1 hafta önce yine aynı bu saatlerde böyle sarsıntı olmuştu.. Tesadüf mü artık bilemem
Bakacaz
Allah korusun diyelim yine de
Nerde
Baktım artçı deprem yaşanmış geçmiş olsun
Merkez Adanaymış. Ben Antepten hissettim
Akdeniz tarafında gerilim yüksek Ege'ye doğru sıkıştırıyor Marmara da Ege'yi sıkıştırıyor. Bütün faylar yerinden oynadı demin deprem uzmanının açiklamasını dinliyordum
Kısa sürdü ama gürültülü bişeydi
Öyledir bilirim :(
Ben hissetmedim
nerede
Nerde?
Nerde?😱
Nerde