İşte siz kendinizden olmayan kimseyi istemiyorsunuz, sonrada en demokratik biziz diyorsunuz. Sizin demokrasiniz, sizin kendi çizdiğiniz sınırların içindedir. Yazık 😂
Demokrasi adı altında rte öven biri ya da birilerine katlanamam evet😂😂 katlansam da sadece arkadaş ortamında, yoksa partnerimle öyle bir zıtlığın yaşanmasını hiç istemem😀
Hiç değişmeyeceksiniz. At gözle bakmaya daima devam edeceksiniz. Sizin demokrasiniz, sizin kendi çizdiğiniz sınırların içindedir diyorum hala tatava yapıyorsun 😂
@Canselllqx yaw eskiden adamın karısını kaçırıp bi hafta evinde yedirip içirdikten sonra köye geri getiriyorlarmış bunları duyduk yani büyük dedelerimizden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence aşk varsa anlaşırsınız
Komünist olup da chp’yi destekliyorsa olmaz zaten ondan, senin gibi akpliden hiç olmaz orası ayrı :d
Bir dk şimdi niye olmuyormuş hadi seni dinliyoruz?😂
Flörtün takılmıyor olabilir siyasi görüşe de ben takılırım, yani kriterlerden ötürü, şahsen istemem akpli birini, o yüzden olmaz 😀
Yoo ben ve arkadaşlarım da ak partili. Geziyoruz dolaşıyoruz, içiyoruz, o bar senin, bu bar benim takılıyoruz. Konuştuğum kızda öyle zaten 😂
Arkadaşlıkta ben de takılmam ama karşı cinsle ilişkide olmazzzz😀
İşte siz kendinizden olmayan kimseyi istemiyorsunuz, sonrada en demokratik biziz diyorsunuz. Sizin demokrasiniz, sizin kendi çizdiğiniz sınırların içindedir. Yazık 😂
Demokrasi adı altında rte öven biri ya da birilerine katlanamam evet😂😂 katlansam da sadece arkadaş ortamında, yoksa partnerimle öyle bir zıtlığın yaşanmasını hiç istemem😀
Hiç değişmeyeceksiniz. At gözle bakmaya daima devam edeceksiniz. Sizin demokrasiniz, sizin kendi çizdiğiniz sınırların içindedir diyorum hala tatava yapıyorsun 😂
Hükümet ınsanları ayrıştırıyor diye zırlayanlar genelde muhalefet iktidar seçmenini dışlıyor halbu ki hükumetin suçu yok
CHP solcu bir parti her CHP'li kemalist değil içinde sosyalisti komünisti de var hepsini bir arada destekleyeni de var
Eger siyaset ortamınız da çok fazlaysa o iş olmaz bosu bosuna gereksiz yere tartismalar cikar
Ak partililer gibi kendinden olmayanı dışlamıyorlar. Biraz medeniyet görürsün belki kızdan^^
Dışlama işini solcular yapıyor
Kızın numarasını at hayati kararmadan onu kurtarayım senin gibi birinden yazık olmasın o güzelliğe
Herkesin sevgilisine böyle yavşıyor musun yoksa sanal ortam diye klavye delikanlısı mı oldun
Zeka seviyeni belli ettiğin için kendinle gurur duyabilirsin bunu hakkettin…
Yapıyorsunuz bu sporu
Napalim 😂
Mesela aleviden sevgili iyi oluyor
@Vlaad Nerden biliyorsun?
Komşumun kızı aleviydi
@Vlaad Anladım ama ordunun kızları kötü izlenim oluşturmuş.
Giresun ve ordu evet biraz yaramazlık var
Orduya laf ettirmem
Niye onlar nasil ki
@Vlaad Üstüme alınmadım ordulu olarak.
Gen çeker illaki
Ulan ne var Ordu, Giresun kızlarında söylesenize 😂
Çok kötü söyleniyor mimlenmişiz adeta..
Hiçbir şey yok karşına fena biri çıkmış canını yakmış bizi bir tutuyor sadece
@Canselllqx Her bunu sorduğum da erkeklerin hepsinin kötü anısı var sütten ağızları yanmış. İyi mimlenmişiz.
@Canselllqx yok canım benim niye canım yansın ben işime bakarım duygusal bağlanmıyorum öyle sevgiliyken takmam kafama hiç
Yakarlar agam djdjdjd
Kanka en sağlam motorlar orada üretiliyormuş
Aynen kanka nasıl bir iz bıraktıysa unutmamışsın dnxndj
@Canselllqx bende yakınım size ordan biliyorum asasdf
Yaaa sjjdjsfj
@Canselllqx yaw eskiden adamın karısını kaçırıp bi hafta evinde yedirip içirdikten sonra köye geri getiriyorlarmış bunları duyduk yani büyük dedelerimizden
İzmir mersin muğla eskişehir giresun ordu tunceli edirne illerinin kızları yaramaz ve aşüfte olur kusura bakmayın konusu açılmış bende ekleme yaptım
@cvitanich Eyvallah kardo
@vlaad eskilerde kaldı şimdi öyle bir durum yok
Sevilmeyecek tipler olduğunuzun farkında olmakta güzel şey:)
Host sen tipimize kurban ol 😂
Kendin dedin bro akepeli olmama rağmen diye😂
Ben ak partili olmama rağmen diye birsey demedim bay 40 lik 😂
Her şey siyaset değil gönül işi bu
Hala bu durumda bile bunları destekliyorsan bir şey demiyorum
Kanka boş ver sonuçta biz iktidaradayiz😂
Hahah 😂
Galiba Aşk diye buna deniyor... 😂
Mesela ben de koyu Atatürkçü'yüm, ama sevdiğim kız da Akp'liydi ve o kızın peşinden tam 10 sene koştum...
Siyaset ilişkilere karıştırılmamalı zaten ki
Bu iş olmaz. Siz ayrı partilerin insanlarısınız.
Kızın yerinde olsam ayrılırım
Sebebi
Anlasamam
Komünistler chp li olmaz soru troll
Türk solu sallak