Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Gazze'deki yaklaşık 1000 kanser hastasının Türkiye'de tedavi görmesi planlanıyor pic.twitter.com/rFFmydfdl0
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) November 5, 2023
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendi kanser hastası vatandaşının eline para sıkıştırıp yollayıp elin p1çlerini Türkiye'de tedavi ettiriyorlar. Çok merak ediyorum kadınlarını da servis edecekler mi?
https://www.youtube.com/embed/xO6bUlczDCI15 Yorumla- +1 yıl
Yanlışa yanlışlamı cevap veriyorsun? Ölsünler mi kanser hastaları?
- +1 yıl
@ahmetcann16 evet, ölsünler. Ben ölürken Müslüman kardeşlerimiz nerde?
- +1 yıl
Vicdan ne gezer sizde.
- +1 yıl
@ahmetcann16 yav he he...
- +1 yıl
Gelen baska milletten olsa gram sesiniz cikmazdi ben sizin icinizi bilirim
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 384 cevap paylaştı. Filistinli mültecilerin Türkiye'ye getirilmesinin yolu yapılıyor. Blinken in Türkiye ziyaretinin sebebide bu, Gazze komple boşaltılacak, hatta abartıp Batı Şeria yıda bosaltacaklar ve bunları alacak bir ülke aranıyor 1 aydır. Tum Arap ülkeleri almayacağını söyledi ama içimizdeki arapseverler yüzünden bir 5-6 milyon mülteci daha Türkiye'ye gelecek gibi, adamlar 1 aydır etnik temizlik yapıyor ve kanser hastalarının durumu falan şu anda en küçük sorunları, amaç Türk kamuoyunu gelecek yeni mülteci dalgasına hazırlamak, o sosyal medyada paylaşılan kanlı çocuk fotoğrafları falan hepside organize şekilde servis ediliyor.
20 Yorumla
Sağlık hizmetlerinden memnun olmam için öncesinde sağlık çalışanlarından memnun olmak gerekir. hastane hademesinin bile (küçümsemiyorum) kendini doç sandığı bir ülkede elimden geldiğince az gitmeyi tercih ediyorum hele ki doktorlar ile adam akıllı konuşamıyorsun bile. Bu yüzden Devlet kime ne yardımı yapmış umurumda değil önce çalışanları ve sistemi hizaya getirmeli.
20 Yorumla
+1 yılTamam yardım edilmesine karşı değiliz ama keşke kendi ülkemdeki SMA hastası bebekleri de bu kadar düşünseydim hasta olan diğer insanları bu kadar düşünseydim insanlar bir randevu almak için günlerce beklerken kanser hastaları bazı ilaçlarını rahat bulamazken birazcık da bunlar düşünseydiniz sanki bir tek Müslüman ülkesi biz varız
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
53Cevap
- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sağlık hizmetlerinden hiç memnun değilim.. özel hastane pahalı oluyor. devlette ki doktorlar da ilgilenmiyor. randevu alındığı halde 2 saat bekliyoruz.. her şey adaletsiz bu ülkede.. bir de bunlar gelirse zaten kötü olan daha kötü olur
10 Yorumla Türk halki dünyanin en irkci vede dn egitimsiz cahil halki!
Bu egitimsizlik vede cahillik olunca hele birde issiz gücsüz mesleksiz kardeşim olunca Irkcilikda olur, yabancilara saldirilarda.
Sözde bir Turizm ülkesiyiz, utanmadan yabancilara saldiriyoruz!
5seneye bu ülkedeki halk bu daranislarla ancak b@k yer!
Ulan Depremden sonra tüm gelismis ülkeler bu kazma halka deprem vizesi acti!
Kanada hala 3 yillik deprem vizesi veriyor
Bizde bir jac hastayi getirecez, bosbogaz irkcilar cikmis22 Yorumla- +1 yıl
Onların ülkesinde kendi halkı kanserden ölürken bizim ülkeden milyonlarca kişiyi ülkelerine almadılar. Bizim ülkeden sadece 1. derecede akrabası Avrupa ülkelerinde olanlar "BELİRLİ BİR SÜRE" orada yaşama hakkı aldı. Ebedi kalıcı olarak gitmediler.
https://youtu.be/xO6bUlczDCI?si=AdMqphrYzwENVqh2
Bir önceki sorunun aynısı olacka cevabım. Tribünlere oynamak. Türkiye'deki kanser hastalarının ilacını SGK ödeme listesine alma ama başka ülkenin kanser hastalarını tedavi et.
Kendi çocuğu evde aç dururken başkasının çocuğuna her türlü masrafı eden pavyon erkeği gibiler bunlar.
10 Yorumla
+1 yılYol geçen hanı gibi herkes geliyor sanki tek müslüman ülke biziz gibi şaka gibi vallahi. Ben en çok o bebeklere üzülüyorum, dün diyorlardı Türkiye'ye getirilecekler diye doğru haber mi araştırmadım ancak doğruysa da büyük ihtimal buralarda yurtlara verilecekler kimse kendini kandırmasın bence yurtlarda çocuk nasıl bakılıyor az çok hepimiz biliyoruz. Allah yardımcıları olsun o miniklerin.
10 Yorumla
+1 yılVarsa yoksa hizmet mülteciye var. Ben hamile kadının suyu gelmiş bebek içeride zehirlenip oksijensizlikten ölecek ya da açlıktan ona rağmen hastaneden kovulup başka hastaneye git dediğini gördüm. Neymiş hamileyken o hastanede takip edilmemiş şeker yüklememişler felan filan yani fakire hizmet yok ülkede.
13 Yorumla- +1 yıl
@Elizz_sa şahsen hiç bir şey yapamazsın. Lafta herkes şuyum buyum ama lafta git hastanelere analttığım ne ki milyonlarca negatiflik var ve yiyorsa yak orayı. Doktora dahi sesini yükselt güvenlikler yerlerde sürükler seni
- Gündem konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılAcı gerçek şunu gösteriyor ki gazzeyi temizleyip oraya yahudi yerleşim yeri kurulacak bu zaten az çok belli oradan çıkartılan insanlar ise yüksek olasılık Türkiye'ye gönderilecek. Yani önümüzdeki senelerde sokaklarda bir sürü Filistinli görürseniz şaşırmayın.
10 Yorumla
+1 yılYazmiyim yazmiyim diyorum ama sabredemedim, turkiye de o kadar kanser hastasi var ve ilaclarini alamiyorken, ve bu sgk d enen illet o ilac parasini karsilamiyorken nedrn bu yabanci meraki? Tamam onlarida tedavi edin ama once bi kendi vatandasiniza oncelik verin derim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi çok zor durumda tabiki yardımcı olunsun sağlık her şeyden önce gelir ama sayın bakanın Türkiye'deki hastaları da düşünmesini umut ediyorum millet hastanelerde sıra bulamıyor ve tedavi ücretleri çok pahalı olmaya başladı. Devlet Hastanesi'nde göz doktoruna gidiyorum sadece gözlerime bakıp gözlük almamı tavsiye ediyor, çok üstün körü oluyor maalesef hizmet
30 YorumlaDevletimiz neden bizimle ilgilenmek yerine mültecilerle ilgilendiğini anlamıyorum. Çok fazla kanser hastası var, maddi durumları yok, gidip yardım etmek yerine mültecilere bakıyorlar. Mülteciler daha değerli.
22 Yorumla- +1 yıl
Hay ben senin o olmayan merhametini
- +1 yıl
Siyasetin temelinde oy almak yatıyor. Sonrasında ise maddi kazanç. Koltuğa oturan kendi menfaatine işler yapıyor.
Bu haberde biraz dış siyasete, insan haklarına oynanmış. Kötü bir şey değil ama öncelikle kendi vatandaşımıza bu hakların verilmesi lazım.
+1 yılÖnce kendi kanser hastası insanlarına baksınlar. Kanser hastası babama bi doz kemoterapi bi doz akıllı ilaç tedavisinden sonra tamam biz elimizden geleni yaptık sen iyileşmedin o zaman öl dedi sağlık sistemi. Ki herkese böyle yapıyorlar.
10 Yorumla- Gündem konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılİçimizdeki aç köpekler hala doyamamış sanırım yorumlardan gördüğüm bir tek bu.
Sağlık sistemini en üst kademelere çeken AKP hükümeti sağlıktan eleştiri alıyor.
Neticemle gülüyorum sizlere neticemle.
10 Yorumla - Gündem konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılYav mk ülkesini...
Bu Araplara biz neden bakıyoruz abi? Dibinde mısır var, Suudi Arabistan var. Biz niye? Lafım sadece kanser hastaları değil. Emine Erdoğanda evsiz kalanları getirelim vs bir şey diyordu10 Yorumla kendi vatandaslarina herkese esit duzenli ve tam saglik hizmeti veriliyor mu? ihtiyaci olanlara bedava saglik hizmeti veriliyor mu? yabancilara bedava saglik hizmeti verilmesi buyuk haksizlik ayrimcilik hangi akla hizmet anlamiyorum rezalet kime yaranmaktir anlasilmaz
10 Yorumla
+1 yılBen hastalanınca özel hastaneye gidiyorum. Memnun değilim bu ülkede paramız olmasa ölürüz. Devlet hastaneleri kalabalık oluyor hastalıktan ölürken nasıl bekleyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılHangi sağlık 8 ay 1 yil sonraya randevü verilen sağlık hizmetinde mi koca 1000 getirir 10000 de ona giren bir şey yok nasıl olsan millete giriyor
10 Yorumla
+1 yılHayır memnun değilim. Doktorlardaki bıkmışlık ve ilgisizlik hastaneye nereden düştüm dedirtiyor bazen. Tabi bu hepsi için geçerli değil devlet hastanelerinde genelde böyle.
10 Yorumla- Gündem konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılTamam eyvallah tedavi et Allah razı olsun ama kendi vatandaşına da bir yardım et be allahsız demek isterdim ama demem koskaca bakana öyle şey denmez çok ayıp.
12 Yorumla- +1 yıl
Sen insanmısın, zerre insani hissin kalmış mi
- +1 yıl
Değilim. Sana ne?
- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u +1 yılŞimdiden yolunu yapıyorlar. Kanser manser bahane. Suriye'deki gibi terör örgütü mensuplarını mı getirecek yine kanser kılıfı altında? Bu arada aşılayıp üstünü kapattığı bebeklerden ne haber.
10 Yorumla Sonra bizim kanser hastası insanımız ilaç bulamazken tedavi olamazken kıyıda köşede ölüme terk edildim reva mı be
20 Yorumla
+1 yılBu başlangıç bunun sonrasında İsrail Gazze topraklarını alacak bizde Filistinli 1 milyon mülteci bunlar ısınma
10 Yorumla
+1 yılSağlık çalışanları pek umursamıyor ilgilenmiyor yakındaki sağlık ocağına gideriz bişeyimiz varsa hastanede bişey yapmıyorlar
10 Yorumla
+1 yıl9 bin kişi öldürüldü neyin tedavisinden bahsediyorlar boşa iyilik gösterişi yapıyorlar gereksizler 😒
10 Yorumlabu ne biçim iştir. bizim vatandaşlar ilaç parası ödeyemiyor doktor bulamıyor. elin adamlarına mı bakacağız? birde bize ihanet eden araplar
10 Yorumla
+1 yılMademki yurt dışından tedavi rde bilecek bütçemiz var neden meb ana okulu öğrencileri aidat vermeleri gündeme geliyor
10 Yorumla
+1 yılŞu ülkemiz bizden başka herkesle ilgileniyor @mk delirmemek elde değil. Kendi ülkemce ben mülteciyim.
10 Yorumla
+1 yılyuh lan artık toplayın bütün iii. ttttleri tedavi edin
20 Yorumla
+1 yılTedavi edilmeler iyi olur umarım hepsi sağlığına kavuşur.
20 YorumlaGündem konusunda 328 cevap paylaştı. Erduan erduan erduan hüloğğ. Oy vermeye devam
20 Yorumla
+1 yılÇok memnunum Allah devletimize zeval vermesin
20 YorumlaGündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ana branşlarda bulunduğum yerde imkan var ama alt branşlarda uzman bulmak veya randevu bulmak zor.
20 Yorumla
+1 yılÖnce kendi vatandaşına baksın sonra yabancıya bakar. Ülke yol geçen hanı bunlar yüzünden.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılilk önce can sonra canan
bunlar hep cananın peşine12 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken de bu değil mi zaten..!
- +1 yıl
@bayanagresif99 hayır değil !
- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1000 filistinli kanserli hasta :)
yani yaralanan hamas teror orgutu elemanlarini tedavi edecegiz10 Yorumla
+1 yılBuna bile tahammül edemeyen bilmem ne çocukları dolmuş yorumlarda Allah belanızı versin
11 Yorumla- +1 yıl
Dostum, devletin kendi ülkesindeki insana öncelik vermesi gerekiyor. Kendi ülkemizde yabancı gibi hissediyoruz. Her yerde mülteci var. Ülkemizde birçok insan maddi sebeplerden dolayı tedavi olamazken neden gidip mültecileri tedavi ediyoruz? Madem bundan rahatsızsın, sen de mültecisin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem 3,5 senedir kanser hastası, 2 kere ameliyat oldu. Kendisi sürekli mutsuz ve bu çevresi tarafından da fark ediliyor, sürekli "ben ölürsem size ne olacak diye" mırıldandığını duyuyorum. Ülkemizde annem gibi nice insana da keşke bir el uzatsanız...
10 Yorumla
+1 yılEvet memnunum umarım daha fazla yardım edebiliriz her anlamda
10 YorumlaBiz harici herkes sağlık olarak hizmet görüyor sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyav bizim kanserliler magdur olmuyorsa baksinlar. diger turlu bana o kadar yorum. dusmez. saglik hizmetlerini fazla kullanmam. bu yasima kadar diş icin yük olmusumdur
10 YorumlaBu demek oluyor ki Filistinliler de ülkemize mülteci olarak girecek. :)
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır canom hükümetin hiç bi işinden memnun değilim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değilim. Milleti doldurdular ülkeye ultrason randevusu ocakta çıkıyor. Uyuz gibi hastalıklar cabası bazı doktorlara randevudahi yok.
20 Yorumla- Gündem konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değilim raporlu ilaçlara borç çıkarıyorlar hastane tıka basa suri dolu beleşe bakılıyorlar hem de öncelikli.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel bir şey ama çıkar uğruna yapılmış bir şey, madem gücü yetiyor SMA hastalarına neden yardım etmiyorlar?
10 Yorumla
+1 yılYapalım eyvallah hastalara derman olalım ama önce kendi kanser tedavisi gören vatandaşlarimizin sorunlarını da unutmayalım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMülteci ülkesi olduğumuz için bu tür haberler bizi şaşırtmıyor :)
24 Yorumla- +1 yıl
Bunun mültecilerle ilgisi ne?
Bize depremde okadar yardim geldi onu sadece Türkiyedeki mültecileremi verin dediler!
Türk milleti asiri Irkci, özellikle is güc sahibi olmayan alt tabaka (toplumun enaz %50)!
Yabanci konusu politikacilar tarafindan kötü yönetiliyor ama iyi yönetilse dahi bulundugumuz cografik durum bize mülteci gelmesini engelleyemez.
Mültecileri sevmek gerekmiyor ama irkcida olmak gerekmiyor.
Mülteciler isinimi caldi diye düsünüyorsun, caliskan ol, is secme vede o islerde sen caliski, mülteciye is kalmasin!
Ben Türkiyede us secmeden her isde calisip, 2yilda 5-6bin Euro bitiriktirerek, kacakcilara bu parayi verip Orta Avrupaya giden mülteci biliyorum.
Plastik cöp toplayan Suriyeliler var, sen yaparmisin? Katiyyen sadece kuru kuru Yabanci düsmanligi!
Sizin gibileri yurtdisina 6ayligina yollayip, burnunu sürtmek lazim, ozaman farkli konusurlar
Cevap sahibi+1 yılUzun yazmışsın da okumadım arkadaşım mülteci istemiyorum ülkemde ben ırkçı değilim ülkemde dilenci istemiyorum nefesi kokan birisinin ülkeme girmesini istemiyorum bu benim en doğal hakkım.
- +1 yıl
Ayrica Türkiye mülteci ülkesimi?
Mülteciligin tanimini bile bilmiyorsundur.
Italyadan veya Fransadan kisi basina göre daha cok mülteciyemi sahibiz?
Avrupaya gidenlerin cogunlugu mülteci ama 2-3sene sonra göcmen statüsüne geciyorlar cünkü devlet onlara yasallastirip sisteme sokuyor.
Türkiyede sizin gibi kardeşim yüzünden yapamaz onedenle 4milyon Suriyeli hep öyle kalacak!
Siz gercekden cok birisiniz konusmaniz onu gösteriyor.
Akli basinda bir afgan genc size asildimi ne yoksa irkciliginizda bos beyin hibi dogusdanmi?
Dünyada sağlık alanında bir numarayız. Memnun olmamak için mübalağa edecek olursam , teşbihte hata olmasın bir nevi vatan haini olmak lazım. Ancak 1000 filistinli kanser hastasının ülkemiz de tedavi olacak olmasından rahatsızlık duymam ve duymuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1000 kişi sağ kalmış mi ki bence Hamas militanları dir onlar yersen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ülkedekiler de sağlık güvencesi olmadığı için ölsün
10 Yorumla
+1 yılBen 24 yaşımdayım panik atak hastasıyım çalışamıyorum bana sigorta 9 bin TL borç çıkarıyolar diceklerim bu kadar.
10 YorumlaBir yıl sonraya sıra veriyorlardı artık 5 yıl sonra anca bize sıra gelir...
00 Yorumla
+1 yılMemnun değilim hakkımı helal etmiyorum kendi vatandaşkarımız ne halde s9l8ra onlaramı geldi
10 Yorumla
+1 yılBizler müslümanız, filistinli kardeşlerin yanindayiz, mazlumun yanındayız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğer Müslüman zengin Arap ülkeleri neden yardım etmiyor?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaglik sistemi mi var türkiyede. Ugandada da var türkiye ile denk seviyede.
20 Yorumla
+1 yıldoktor yok hocam.
10 Yorumla
+1 yılİlk once kendi ulkesine baksinlar
10 Yorumla
+1 yılTR bitti Filistin kaldı
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir tek bize yok her şey yabancılara
10 Yorumla Adam akıllı sağlık hizmetlerini kullanamıyorum ki!
10 Yorumla- Gündem konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılOy verirken iyi düşünün
10 Yorumla - Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı