Gündem KizlarSoruyorda soru sormak ücretli olsa, soru sorar mısınız? nutella_01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @KızlarSoruyor bence bir düşünün, cinsellik konusunda sorular kesin ücretli olmalı😂, en azından bu konuda az sorular karşımıza çıkardı.. Güncellemeler+1 yıl @KızlarSoruyor teşekkürler 🙂 KizlarSoruyorda soru sormak ücretli olsa, soru sorar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Sor sormazdım hayır. 0 0 Yorumla
İnci9292 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bedavayken bıle sorduguma pişman edıyorlar ucretlı olsa hıc sormam 0 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kendimden emin değilim ama.. pek fazla soru sorulmazdı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sormam o paraya kendim için bişey yapar kendimi mutlu ederim soracak sorunda kalmaz 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Ücretli olsa sormam ki saçma olur bu Zaten 😅 0 0 Yorumla
Maışmak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Verme şunlara şu aklı işte yaparlar yoksa 0 0 Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Şeytanın aklına karpuz kabuğu düşürme şimdi 0 0 Yorumla
LutfenAnlayislilllOl Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Üye kalmamış hala diyor ücretli puhahah 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sormam bane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sor sormazdım hayır.
Bedavayken bıle sorduguma pişman edıyorlar ucretlı olsa hıc sormam
Kendimden emin değilim ama.. pek fazla soru sorulmazdı
Sormam o paraya kendim için bişey yapar kendimi mutlu ederim soracak sorunda kalmaz
Ücretli olsa sormam ki saçma olur bu Zaten 😅
Beleşken bile çok sormuyorum :D
Verme şunlara şu aklı işte yaparlar yoksa
Bedava olduğu halde kaçınıyorum
Şeytanın aklına karpuz kabuğu düşürme şimdi
Hayır jsjsfs
Yanından geçmem
Bir hilesini bulurdum
sormam😂
hayir
Üye kalmamış hala diyor ücretli puhahah
Sormam.