Cuma hutbesi dinliyorum da. Gazze 'de müslüman kardeşlerimiz, ayağı çekiyorlar. Katledilen müslüman olunca bunlar "insanlıklarını" hatırlarlar. Hatta "müslüman" da bunların tanımladıkları şekilde olmalı. Mesela Şiileri saymazlar müslümandan.
Şimdi, cihatçı terörsitler, Suriye'de ilkokul bombalayıp çoluk çocuk katlediyordu, gene aynı cihatçı ymyamlar, 13 yaşındaki Filistinli çocuğun kafasını kesmişlerdi. Suriye'de binlerce kadın çocuk katleden müslümanlar "Özgürlük savaşçıları", vatanını bu yamyamlardan temizlemek isyeyen Beşar Esad da "zalim"idi bınlara göre.
Oysa Suriye'nin parçalanması, terörist cennetine dönüşmesi tamamen İsrail'in güvenliği içindi. Bizim iktidar o zaman İsrail'in çıkarı için Suriye'ye ÖSO adı altında terörist ihrac edşior, eğitiyor, kolluyordu. Hala da İdlib'de aynı işi yapıyor.
İsrail bu kadar rahat çoluk çovuk katledşyorsa, bunda İslâmcıların da ciddi katkısı yok mu? Şimdi ne yüzle demagoji yapıyorlr?
Şimdi, cihatçı terörsitler, Suriye'de ilkokul bombalayıp çoluk çocuk katlediyordu, gene aynı cihatçı ymyamlar, 13 yaşındaki Filistinli çocuğun kafasını kesmişlerdi. Suriye'de binlerce kadın çocuk katleden müslümanlar "Özgürlük savaşçıları", vatanını bu yamyamlardan temizlemek isyeyen Beşar Esad da "zalim"idi bınlara göre.
Oysa Suriye'nin parçalanması, terörist cennetine dönüşmesi tamamen İsrail'in güvenliği içindi. Bizim iktidar o zaman İsrail'in çıkarı için Suriye'ye ÖSO adı altında terörist ihrac edşior, eğitiyor, kolluyordu. Hala da İdlib'de aynı işi yapıyor.
İsrail bu kadar rahat çoluk çovuk katledşyorsa, bunda İslâmcıların da ciddi katkısı yok mu? Şimdi ne yüzle demagoji yapıyorlr?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beşar Esad kendi ülkesini mahfetti onu savunuyor sun Özgür Suriye ordu kendi vatanını savunuyor terörist diyorsun doğru konuşmuyorsun
Unutma savaşmaktan korkan devletlerin maşası olur terör örgüt lerinin arkasına saklanır biz büyük devletiz savaşmaktan korkmayiz maşamız yok Mehmetçik var ve yeter
Özgür Suriye Ordusu dediğin ley, amerşkan, suud, katar parasıyle, bizim topraklarımızda eğitilmiş teröristlerdir. Bunların alayı daha sonra el-kaide ve ışid gibi teörr örgütlerine katıldılar. Bunlar, ilkokullu arabayla patlatıp 41 çocuğu katleden, filistinli çocuğun kafasını kesen örgütlerdir.
Esad, bu yamyam teröristlere ve Amerikan planlarına karşı vatanını savunmuştur.
maalesef Türkiye terörist ihrac eden ülke konumundadır Suriye'de. Yoksa Rusya ve Suriye, ypgsşnden el kaidesşne. Afrinden İdlibe kadar teröristleri temizlerdi.
Türkşye her zaman dopru konumda bulunmuyor
Bu örgütleri temizlemek kolay değil arkaları sağlam yoksa bir tane sağ kalmaz
Ayrıca öso yu terör örgütleriyle bir tutmak doğru değil biri vatanı için diğeri para için savaşıyor hangisi ahlaklı
La ösocuların maaşlarını kim ödüyor? Ne vatanı awk. Suriye Arap Cumhuriyetine karşı başk ğlkelerşn desteklediği, maaş bağladığı silahlı teröristler bunlar
Kardeşim senin görüşün le benim görüşüm farklı konuşmaya gerek yok.
Bizim ateistimiz bile dinle uğraşıyor arkideş 😂😂😂
Dinle uğraşmadım ki burada. Dinle insanlara ylan söyleyen, ikiyüzlüleri ifşa edşyorum
İtiraf et sürekli dinle uğraşıyorsun bilimle uğraştığın yok ne zamandır 🤣🤣🤣
Evet Şiiler, aleviler müslüman değildir. Bu fıkıh açısından olması gerekendir.
Hanbeli'ye göre değildir. Rafızi derler. Şii'lere göre de siz yoldan çıkmışsınızdır. Hanginiz doğru?
Bana göre böyle doğru. İtikad anlamında çok büyük sıkıntıları var. Hele Alevileri ben müslüman bile görmüyorum şiaların yine bazısı Sünni gibidir sünnete tabidir
Şiiler kaşınıyor çünkü ondan öyle derler. Bir gün kaşıcaz beklesinler.
Hiç birine hiç bi s... kim yapamazsınız. Suriye'de Esad ve Rusya tekfirci yamyamları ezdi geçti. Leşleri Suriye vatan toprağında gübre oldu.
Hala kaşıyacaksınız şiileri falan. Adamın g... tünden kan alırlar
Senin gibiler bu işlerden anlamaz mankurttur boş ver bunları aslanım 😊
Olm git allauakbaar deyip kendini domuz çiftliğinde patlat. Tam canlı bomba awk yamyamı
İslam için gerekirse savaş esnasında canlı bomba olman şehitliktir. Örnek; kurtuluş Savaşı gibi bir savaşta olsak kendini patlatman gerekirse patlatmaz mısın? Sen kafayı yemişsin hocam. Psikolojik tedavi al
La sen ne anlarsın psikoloji falan dkdkkfck.
İslamcılar için her yer savaş alanı. Çoluk çocuk bile hedef sizin için. Bu yüzden Dünyayı sizden arındırmak insanlığa hizmettir.
Al işte kafaya bak 😊 senin gibilerle aynı memlekette yaşamak atalarımıza ihanet.
Diyom ya. Git domuz çiftliğinde patlat kendini, awk teröristi
Benim bir yere gittiğim yok. İlk önce senin gibileri skip yollıcaz.
Çok konuşuyordunuz biraz sustunuz ama yetersiz. Daha çok susturulmanız lazım o da yakın
Olm benim gibiler duruyor. Senin gibiler ise Suriye'de Irak'ta gübre oluyor hayvan boklarıyla beraber.
Kimin kazandığı ortada
Benim gibiler senin gibileri güdüyor ne yapcaz 😀 Suriye'de Irak'ta senin kemalist tayfa da gübre oluyor hahahahah
Yoo. Şiiler. Aleviler, dürziler, Ruslar, laik Araplar orada ananızı s... kti bıraktı işte.
Biraz daha kemalist tayfayı o bölgeye gönderelim de gebersinler.
Biz bazen kayıp veririz ama her zaman bu toprağın sahibiyiz siz ise böyle ağlarsınız
sorununnislamla zaten
Yazacak bir şeyin yoksa silecem sorumunu
sil kafir sil
Yok, islamcının ne kadar boş, gereksiz tipler olduğu görülsün böyle.
kesinlikle seni goren seytan bile tovje eder su meymenete bak nur yok
Konuya dönelim mi?
konu gereksiz
O zaman rospuevladı, masıobey diye rumuz alıyorsun, islamcı hacı hocaya mı mutlu son çekiyosun? Awk otzbircisi, gelmiş burada bomboş kafasıyla bana laf çarpıyor. S... ktit git şimdi