Güncellemeler
+1 yıl
badgoy_master gibi yobazların zekası bu kadar çalışıyor işte adam ol yorumunu da yok ederim
tanrının oğluna inan çoluk cocugu masallarına kurban etmeyin yobazlar.
tanrının oğluna inan çoluk cocugu masallarına kurban etmeyin yobazlar.
Güncellemeler
+1 yıl
hayır herife diyorum aileni biçeyim sonra demogoji ne demek görürsün
yaa yaa yaa diye zırlıyor
e*k o. evlatları sizi
ufacık bebekleri aptal yobazca zihniyete şu çağda kurban eden zihniyetinizi skyim ya
yaa yaa yaa diye zırlıyor
e*k o. evlatları sizi
ufacık bebekleri aptal yobazca zihniyete şu çağda kurban eden zihniyetinizi skyim ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hamakta sütten çıkmış ak kaşık değil bilin istedim
hamasda israilin yaptıklarından sonra doğmuş bilin istedim.
Kurunun yanında yaş da yanar
öyle saçma şey mi olur senin kurunun yanında yaş dediğin şey bir sivil
dünyaya yeni gelmiş bir bebek
bahsettiğin şey bir can
saçmalamayın ya
Biz mi saçmalıyoruz savaşanlar saçmalıyor savaşa evet diyorsun ama siviller ölmesin diyorsun senin tuzun kuru hiç savaşmasınlar o evler arabalar dükkanlar insanların hepsi talan oldu gitti tekrar geri nasıl alacaklar sen savaşa evet diyerek zaten en büyük saçmalığı yapıyorsun
savaşa evet diyen kim olm?
çok meraklılarsa terörist gibi davranmanın bedelini ödemeden gerçek bir devlet gibi hareket etsinler istiyorum.
Kimse size savaşmayin demiyor diyorsun savaşmalarını mi istiyorsun? Hiç savaşmasınlar o zaman devlet düşünmez kaç insan ölmüş ne olmuş bitmiş diye bilimde kim üstünse gider oraya çöker orayi sömürür tarihte de din savaşların da da hep böyle olmuştur
bak anlamadın hala
çok savaşmak istiyorlarsa
devlet devlet gibi davranıp sivil hassasiyeti göstererek dünyanın da takdirini alıp amacını gerçekleştirir
adamlar savaşmıyor adamlar katlediyor
herkes görüyor mk
ya aptal gibi davranmayın
twitterde karşıma çıktı bir anda tesadüfe bak
https://i.vgy.me/fwoJgs.png
Şu düşüncen senin aptalca devletler düşünmez gittiği bölgedeki halkı sivilmiş askermiş siviller düşman askerleri şöyle mi diyecek durun durun siviller çıksın ateşi kesin ondan sonra devam mi edelim diyecek savaş bu savaş savaş ne demek biliyor musun katliam demek kan demek vahşet demek acımasızlık demek bu kadar iyi kalpli mi düşüneceğini zannediyorsun düşman askerlerinin ülke işgal olduğu andan itibaren sivil mivil kalmaz ortada siviller de askerdir artık kendi ülkelerini savunma derdine düşerler ya da kaçarlar sivil ordular vardır anladın mı? Hiç kimse gözünün yaşına bakmaz düşman askerî geldiğinde çoluk çocuk dinlemez adam ülkeyi işgal etmeye teslim almaya gelmiş Irak savaşında Kaç milyon insan öldü onlara Amerika dedi mi? Siz sivilsiniz ölmeyeceksiniz diye hayır o yüzden bu kadar iyi kalpli olmayi birak savaşta iyi kalpli olmak yoktur savaş katliamdır
la olm karşılarında devlet mi var çıldırtma insanı,
ne savaşı mk ya terörist dedikleri örgütle savaşıyoz ayağına çoluk çocuğu katlediyorlar
hala savaş diyor
Senin peygamberin de aynı şekilde böyle insanları katletti öldürdü sıra onlara gelince mi acımaya başladın?
ben senin gibi haç ya da diğerleri gibi din peygamber saçmalıklarına inanmıyorum
hepiniz cani varlıklarsınız savaşın kötülüğünden bahsediyorsunuz
ama aslında yapılması gereken belli mk
sizin gibi davranmak gerek
çoluğunuzu çocuğunuzu gözünüzün önünde katledip o duyguyu hissettirmek gerek
Hamak çok masum sanki