Ya kardeşim kimse size savaşmayın demiyor sivilleri çıkardıktan sonra ne yaparsanız yapın sizce?

Hayır israil diyor ki biz hastane bombaladık çünkü altında hamas tüneli var

ulan denyo sen bunu dünyaya nasıl kabul ettireceksin? bu açıklamayı yaparken hiç mi seni uyarmadılar?

bir binada bir terörist olunca tüm sivilleri hiçe saymak ne demek?

senin anan bacın orada olsa parçalarını toplasan çektiğin acıyı hiç mi hissetmiyorsun

ne bileyim beyinlerinin Empati bölümü gelişmemiş varlıklar mı bu israilliler de bu açıklamayı rahatça yapabiliyorlar?

senin derdin hamas olsaydı, şehirden sivil tahliyelerini sağlamak için tüm gayreti gösterir ve nokta operasyonlarıyla terörizmi temizlerdin,

senin derdin bölgesel bir barış değil ki senin derdin tıpkı sana saldırırlarken saldırıyı görmezden gelip kendi sivil vatandaşlarını öldürttün.

sonra üstüne mağdurum ayağına haması bahane edip soykırım yapmaya başladın.

ve bunu yaparken rehin alınan vatandaşlarını zerre önemsemedin

Ben bir israilli olsaydım benim kardeşimin ölmesine neden olan ve daha kötüsü akrabam rehin alınmasına rağmen akrabamın canını önemsemeyen netanyahu hükümetinin karşısında olurdum

Güncellemeler
+1 yıl
badgoy_master gibi yobazların zekası bu kadar çalışıyor işte adam ol yorumunu da yok ederim
tanrının oğluna inan çoluk cocugu masallarına kurban etmeyin yobazlar.
Güncellemeler
+1 yıl
hayır herife diyorum aileni biçeyim sonra demogoji ne demek görürsün
yaa yaa yaa diye zırlıyor
e*k o. evlatları sizi
ufacık bebekleri aptal yobazca zihniyete şu çağda kurban eden zihniyetinizi skyim ya
Ya kardeşim kimse size savaşmayın demiyor sivilleri çıkardıktan sonra ne yaparsanız yapın sizce?