Asil olmak başka tabi. Sonradan görme ayı olmasın bir insan veya insanlar. Şunun tipine bak kokain cekmis gozler simsiyah ayyaş gibi.

Noldu hani bebekti. Devlet bebek mebek dinlemez koyar gecer

Asil olmak başka tabi. Sonradan görme ayı olmasın bir insan veya insanlar. Şunun tipine bak kokain cekmis gozler simsiyah ayyaş gibi.

Noldu hani bebekti. Devlet bebek mebek dinlemez koyar gecer

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazk olmus başkasının düsüsü ne olursa olsn benm sevincm olamaz
Benim boykedine olur :)))
2 gündür KS'de görüp duruyorum önemli biri mi bu kim bu karı?
Onemli degilde. Gerizeqali insan modellerinin prim verdigi malin tekiydi. Arastir derim
Yav bizim millet dönmelere bağış atıp ünlü ediyor bu da trans falandır hiç umrumda değil
Yani olmasin zaten 😂😂😂
Tutuklandiklarini görmeden olmaz. Sadece göz altına alindilar yarın bir gün salarlarsa sasirmam
Tutuklanmayacaklar ama anasindan emdigi süt burnundan gelecek monakoduum karısı
Teröriste benziyor la bunlar ailecek
Zaten oyleler dicemde çingeneler aslinda
Tiplerinden hal haraketlerinden belli zaten. İyi oldu monakoduum cocuklarina
Haram yiyip mutlu olan görmedim
Bunun dukkanina ben avizeler yaptim , keza nez demire de.. İnanmazsin yapilan islerin hicbiri hayirli degildi. Bakinca hayir gelmez dukkan oldu zaten. Mobilyalar hurda yapildi. Aydinlatmalar canım secildi. Render ile urunler birebir olmadi. Anlayacagin haydan gelen huya gitti.. Allah boyle alir bazen senden veridgini
Aynen ben de öyle olduğuna inanıyorum. Sadece onlar için değil, onlar gibi olan herkes için
Mesela dayim. Buyuk tüccardir. Omru hayati boyunca kazandigi parayi omru boyunca agzindan dusmeyen bir ev hayaline yatirdi
İstedigi gibi olmadi. Amenna var bir suru mali mulku ama zincirleme eritti onlarida. Ya emegi? Zihni? Ümitleri? Onlarda cabasi.. Neden boyle oldu dersen.. Kiyisindan kosesinden cok hakka girdi mesela ticaretinde.. Derler ya hani yedigin hurmalar gun gelir popiskonu tirmalar '))
Patatesli tavuk yemeğini çok seviyorum
Kumpir düşünüyorum