🔴🇾🇪 Yemen, resmi bir notayla İsrail'e savaş ilan ederek; Filistin direniş gruplarına destek vermek üzere uçaklarla Suriye ve Lübnan'a asker gönderme kararı aldı.
Yemen İsrail'e savaş ilan ettiği sıralarda Suudi Arabistan 🇸🇦, İsrail-Filistin savaşı bittikten sonra İsrail'le normalleşeceğine dair ABD'ye söz verdi. 🤦♀️
Yemenliler acılarına ve yoksulluklarına rağmen Filistin safında Allah için savaşacaklar. Sadece takdir edilmesi gereken bir durum. Yemenliler Resulullah'ın özel iltifatlarına mazhar olmuş bir millettir. Tamda bugün, Peygamberimizin bu sözünü tekrar hatırlıyorum ⬇️
🌴Ebu Hüreyre (ra) anlatıyor:
☁️Resulullah (sav) buyurdular ki: "Size Yemenliler geldi. Onlar, ince ruhlu ve yufka yürekli insanlardır. İman Yemenlidir, hikmet de Yemenlidir..."
(📖Kütüb-i Sitte)
Evet, bugün daha net gördük ki iman Suudi Arabistanlı değil, Yemenlidir. Peygamberimizin de dediği gibi…🇾🇪♥️
Ve Farslar hakkında da birkaç şey söylemek istiyorum. Bugün İsrail'e karşı savaşan tüm örgütlerin İRAN DESTEKLİ olduğunu görüyoruz. Bugün İsrail'le savaşan Hamas da İran'ın kendilerine silah yardımı desteği yaptığını söyleyip İran'a teşekkür etmişti. Evet, belki sahabelere karşı yanlış düşünceler içinde olabilirler günahları kendilerine aittir. Ama ben bugüne bakıyorum, ve İran olmasaydı hiçbir Müslüman ülkenin Filistinli cihad eden gruplara destek vermeyeceğini görüyorum. Farslar da Peygamberimizin özel iltifatlarına mazhar olmuş bir millettir ⬇️
☁️Resulullah'ın (sav) yanında Acemler zikredilmişti, "Ben onlara sizden daha çok güven duyuyorum!" buyurdular.
[📖Kütüb-i Sitte]
☁️Aleyhissalatu vesselam elini Selman-ı Farisi'nin üzerine koyarak: "Ruhumu kudret elinde tutan Zat-ı Zülcelal'e yemin olsun, eğer iman Süreyya yıldızında olsaydı, ona, bunun kavminden bazı kimseler yine de ulaşacaklardır -Bir diğer rivayette: "Fars'tan bazı kimseler"- buyurdu.
[📖Kütüb-i Sitte]
Allah'ın selamı İslam uğrunda savaşan herkesin üzerine olsun! 🇾🇪🇮🇷
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yemen katılsa da katılmasa da değişmez bir şey. Kara sınırı bile yok
Kahve yemenden gelir diye bilirdik biz
Demekki yürekte varmış orada
Akılsızlık örneği Bi davranış.
iyi oldu müslüman kanı çok döküldü inşallah bizde gireriz
Bakalım göreceğiz ne yapacaklarını
G. ö. t lazım yemen 6 saatte silinir haritadan
Önce Bayburt büyüklüğündeki Filistin’i silsinler 🤣🤣🤣🤣🤣 savaş çıkalı 1 ay oldu hala rehineleri bile kurtaramadılar
Geçmiş olsun Yemen
bos seyler
Bişey farketmezki