• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Osmanlı Arşivlerinin Bulgaristan’a hurda kagıt diye satılmasına ve şu an Bulgaristan’da sergilenmesine yorumunuz nedir?

Bambino28
Bambino28 Takip Et
Xper 5 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Osmanlı Arşivlerinin Bulgaristan’a hurda kagıt diye satılmasına ve şu an Bulgaristan’da sergilenmesine yorumunuz nedir?
Nedir Soruları Yorum Soruları Satış Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

2

Cevap

• Besiktas256
    Besiktas256 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Cok yordu bu sacmaliklar. Arsiv denilen, cogu maliye raporlarindan olusan kagitlar üc bes sorumlunun dikkatsizligi veya umursamazligi nedenile satildi.

Satildigi gibi daha fazla para basilarak geriye alindi, en son parcalari 1993'de geriye geldi.

Arsive en büyük zarari Erdogan verdi. Tarih binayi 5 yildizli otele cevirip, arsivi nemli ve rutubetli bir binaya tasidi.

Gitmisiniz Islamcilarin ve raporlu delilerin uydurdugu palavralari burada sayikliyorsunuz ya...

0
    39 Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Sen bulgaristan’a gidip inceleme fırsatı buldun mu? Boş boş sallıyorsun... El yazması Kuran’ı Kerim’de o boş beleş dedigin hurda dediginin içindemi?

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Yok kardeşim İsmet inönü hamlesi ile satıldı. Yani sabetayist siyonist tarafından nasıl yunan’dan tazminat alınmadıysa... Nasıl Filistin cephesinde İngilizlere peşkeş çekilen topraklarımız gibi

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Kagit o dönem daha degerlidi ve geri dönüsüm icin ülkeler hurda kagitlari satin aliyordu. Devletlerde hurda kagitlarini satar, bu dogaldir ve bugün bile yapilir.

Devlet hurda kagitlarinida satmistir, iki üc görevli aptallda umursamadigi icin ya da dikkat etmedigi icin arsive ait belgeleride satmistir.

Olay zaten ayni gün ortaya cikiyor ve bulgaristan belgeleri hurdaya vermiyor. Arsiv ayni dönemde zaten daha fazla para basarak geriye alinmistir, en son parcalari 1993'de geri gelmistir.

Ama sabetayis ve siyonist gibi kelimeleri kullanan ve Islamci yobazlardan tarih ögrendigini sanan bir aptalla birsey anlatmakta anlam yok.

Yürü git bir iki Tarih kitabi oku kardesim, yobazlarin palavralarini degil.

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Senin o okudugun gördügün tarihi unuttum ben hadi işine nedense Terakki partisinin yaptıgı hamleler bak gözümle gördüm Bulgaristan tarih kurumu bunları saklıyor sergiliyor. Sergileyenmeyen Osmanlı devlet sırrı arşivi dahil... senin dedigin şekilde belge bile resmi evrak statüsünden çıkartılır. Hamur haline getirir kendin kullanırsın uyutulmuş tarih anlatma bana yaşından yetmez, gördügünde yetmez haddinde yetmez

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Kardesim Tarih uydurmak en basta mümkün degil. Tarih uydurma diyen en basta zeka zayifligi yasiyordur.

Siz Atatürk dönemini ne saniyorsunuz anlamiyorum. Farkinda degilsin galiba ama o dönemde arabalar bile vardi. Telefon bile vardi, gazeteler vardi. Tüm savas zaten yerli ve yabanci basin tarafindan takip ediliyordu ve yasanan her olay dünya mansetlerindedi, Tarihi böyle bir ortamda nasil uyduracaksin kardesim?

Siz 20. yüzyilin baslarini tas devri mi saniyorsunuz kardesim?

Bulgaristan kendisinde kalan kismi ancak sergileyebilir. Onlarda zaten 1993'de Türkiyeye arsivlenmis olarak teslim edildi.

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Bak güzel kardeşim. Benim söylemlerimi dogru algıla önce İstanbulu 5 yıl işgal eden ingiliz anadoluyu işgal etmekten mi korktu? Selanikten gelen hareket ordusu neden sebatayist orduydu? Abdülhamiti 31 Mart vakasında Tahttan indiren kimdi? Mason olmayan terakki partisi üyesi varmıydı? Atatürk neden geometri kitabı yazdı? Lozan’daki görüşmelerdeki Türk hain kim? Senin Tarihin 100 yıl mı? 100 yıllık ata olur mu? Devlet’in sadece yönetim şekli degiştirmek Devlet kurmak mı? İstanbul’daki meclisi yok sayıp dikta sistemini kurup 13 ilde Türk insanı asıldımı? Savaş kazanan bir Devlet , Yendigi devletlerin kanunlarını kendi anayasasında kullanırmı? Kitap yazarım sana yorma beni

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Abdülhamidi tahtan indirme nedenleri herifin Türkiyenin iki katti kadar toprak kaybetmesi ve yapilan reformlari uygulamadan kaldirmasidir.

Abdülhamidi Osmanliyi kurtarmak icin tahtan kaldirdilar cünkü beceriksiz bir yöntecidi. Dizilerin ve Islamcilarin sana yutturmaya calistigi gibi muhtesem bir lider degildi ve hayir, o topraklar Ittihaki ve Terraki kurulmadan öncede kaybediliyordu.

Anadoluyu isgal etmiyorlardi cünkü Anadoluyu ateskes ilan edebilmek icin Montros Antlasmasinda Osmanliya biraktiler. Anadoluyu Osmanliya biraktilar ki, Osmanli tarafi ateskese yaklassin.

Hepsini gectim Sevr ile Anadolunun cogunu yine almak istiyorlardi.

Yahu en basit Tarih olaylardan haberin yok. Ankara Meclisi zaten İstanbul Meclisi görevini yerine getirmedigi icin kuruldu nu yüzden yok sayildi ve Türklerin temsilcisi olarak kabul edilmedi. Türkiye Cumhurriyeti Ankara meclisine dayandigi icin sadece bir yönetim degisikligi degil, yeni bir devlettir.

Kardesim sen liseyi okuyup bitirdin mi? burada Resmi tarih yalan falan sacmaliyorsunda, senin resmi Tarihtende haberin yok ki.

Bir cacik bilmiyorsun kardesim. Islamci yobazlarin Atatürkü karalamak icin uydurdugu palavralarini ezberlemisin burada bir cacik bildigini saniyorsun...

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Bak işte bilmedigin şu terakkinin elinde meclis bilmeyen sallar terakki kaybediyor Padişahın içinden geçiyor hain köpakler işte yazılmış tarihi sende böyle ezberler anlatırsın.. Turgut Özal benim yaptıgım şuanki söylemlerden öldü biliyormusun. Çok biliyosun ya kendi sözleri gayet açık heryerde.

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Zerre algın olsa anlarsın ben formasyonumu yaptım 40 yaklaşıyorum o at gözlüklerini çıkarmayın. Öyle bir sistem var ve bunun farkında olmayan nesil hala kendi atasına sövüyor. Yazık

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Abdülhamid o topraklari kaybetmeye basladiginda ittihat ve terakki kurulmamisti bile sen ne anlatiyorsun kardesim? Abdülhamid hangi senede tahta cikti, topraklar hangi senelerde kaybedildi ve ittihat ve terakki hangi senede kuruldu senin bundan haberin var mi?

ittihat ve terakkin kurulma nedenlerinden biri zaten Abdülhamidin ülkeyi batirmasidir. Ülkenin batmasini engellemek icin kurulmustur.

Hala gelmisin Tarih yalan diyorsun.

Turgut Özal ülkenin ismini Anadolu Cumhurriyeti yapmak isteyen türk düsmaninin tekidir. Tarih hakkinda yaptigi aciklamalari biliyorum ve hepsi senin gibi cahileri kandirmak icin yapilan klasik islamci palavralaridir.

Sözde yabanci Tarih kitaplarini okumus, onlar resmi Tarih'den farklimis hangi kitaplarmis acaba bunlar? Tabiki kafadan atmak kolay. Sene 1980ler senesinde ne internet var ne birsey. Ülkenin yarisindan fazlasi zaten ilk okul mezunu.

Bugün bile bu sacmaliklara inanan cok olur.

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Kaybol bunları yazan adama cevap vermem Menderes hain Celal bayar Türk evladı kaybol çıldırtma beni

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Ne yaparsan yap kardesim. Son 100 senenin en temel bilgileri yok sende. Bir cacik bildigin yok. Palavralari toplamisin sadece, gercek diye ona buna söyleyip kendini rezil ediyorsun yaptigin tek sey bu.

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

@bambino28 Bu yorumdaki arkadaş afaki konusuyor yani salliyor. Kendisi yabanci ülkeleri destekleyen müslüman olmayan ama Türkcülük ayağı yaparak destek toplamaya calisan bir provatördür. Kimbilir kacinci hesabi bu.

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Hadi hadi sen bildigini yazılmış olan benim anlattıgım gördügüm evrak geç bu ahmaklıkla kendine sövdürme palavra dediklerin yukarda bu milleti şapka takmadıgı için asanların ne haltlar yedigi yakında Tüm Türk milleti ögrenecek bu milletin atası kim dokunulmayan kabuna dokunuyorlar izle

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

@halilim123

Evet Müslüman degilim. Konu ile ne alaka bu? Zaten Müslüman olmadigin icin Türkcüyüm, Islam insanlari arapci yapar.

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

@halilim123 sen benim yazdıklarımı okuduğuna eminmisin? Ne sallıyorsun

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

@bambino28
      Kardes okudum. Ben seni destekliyorum zaten.

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

İşte senin gibi köpekler geldi bu milletin başına soysuz it

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Sen hangi evraklari gördün, ne evragimis bunlar? Kardesim senin gördügün ve bildigin bir cacik yok.

Senin Ecdanin Türk kani ile alinmis Istanbulu bir kursum atmadan Ingilizlere verip sonunda Ingiliz gemisi ile ülkeyi terk ettiler.

Senin ecdaninin gercegi budur, baska gercekte yoktur.

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

@besiktas256 Sen Türk degilsin Kürtte Arapta. Ne oldugunu Allah bilir.

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

@halilim123

Biz Türklügümüzü Ne Mutlu Türküm diyerek ve yurdun her yerine Türk yazarak kanitladik.
      Siz Ne Mutlu Müslümanim dediginizde Arap yalakasi oldugunuzu kabul ettiniz.

Cumhurriyeti ve Atatürkü uydurduklari palavralar ile red edenler burada Türklük muhabeti yapmasin.

600 sene boyunca Ermeni ve diger gavurlar ile evlenen Padisah soyu kadar türksünüz iste.

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Türkler islamiyeti kabul ettiginde arap alfabesi ile yazmaya başladı... Benim soyum selçuklu.. Müslüman Türk evladıyım soysuz köpek degilim... Çanakkale’de ölen kürt benim kardeşim, Filistinli benim kardeşim benim Topragım ve siz bu soysuzlugun bedelini ödeyeceksiniz

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Emevi islamı degil.. hz Peygamberin tüm insalıga çagrısıdır.. Allah kelamı islam.. tek dindir islam Hz ibrahime gelen’de islam 160 Peygambere gelen islam.. İnsanın Dünyada yaşama kılavuzdur islam öldürmeyeceksin diyen islam , zulm etmeyeceksin diyen islam.. Fransızların Rönesansına örnek aldıgı islam. Delirtme beni

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Senin Filistinli kardesin 100 sene önce ingilizler ile birlik olup Türk dedelerini öldürdü. Bu yetmiyor PKKya egitim verip senin Babani öldürdü, buda yetmiyor son savasta Ermenistani destekleyip senin Azeri kardeslerini öldürdü.

Filistin ve Arap gercekleri bunlardir kardesim. Türkler Islamiyeti kabul edip özünü kaybettikce cökmeye baslamislardir.

Türkler olmasaydi haclilar zaten coktan senin Allahinida kabenide Arap cölüne gömecekti malum biz Türkler önledik.

Bu ara Arap alfabesi ile yazmiyorduk cünkü dilimize uymuyordu. Arap alfabesini fars alfabesi ile karistirip dilimize uygun yapmaya calistik öyle bir alfabemiz vardi ki buda uygun degildi.

Bir cacik bilmedigini gösterdin ama.

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Bu milleti ve ortadoguyu geride birakip perisan edendir Islam.

Peygamber dedigi herif 9 yasindaki kiz ile evlenip sonra kendi oglu zeydin karisi zeynep ile evlenmistir.

O kadar ahlaksiz bir heriftir ki, 1400 seneden beri kiliclan korunur ve hakkinda gercekleri söyleyenleri öldürürler.

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

@halilim123

Buyur bak sizin Türklügünüzü ve Islamin türklere etkisini gösteren bir paylasim yaptim.
      Filistin hakkinda yapilan bu resim bize ne anlatmaya calisiyor? ↗

Siz iste bukadar türksünüz kardes

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

Sordugun soru mantiksiz. Elma ile armutu karistirmissin sen.
      Imar affindaki amaclardan bir tanesi kacak yapilari resmislestirip kentsel dönüşümde o yapilar da oturanlari hak sahibi yapmakti. Yani imar affi ciksa da cikmasada o insanlar zateno binalar da oturmaya devam edecekti. Kaldi ki imar affi muhalefetin secim bildirgesinde de vardi.
      Ayrica bazi sehirler de kentsel dönüsüme karsi cikipta bu surecin uzamasina neden olan da muhalefet partili insanlar ve belediyelerdi.
      Önce aynaya bak sonra gel konus.
      Sallamasyon yazilarla algi olusturmaya calisma

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Sen hangi yalanla hangi dünyada yaşıyorsun Çanakkale şehitligine git... orada görürsün.. filistinliyi, şamlıyı... Misyoner oldugun konusunda artık eminim soysuz köpek...

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Arap cöllerinede bir bak. Araplar tarafindan basi kesilmis dedelerinin kemiklerinide bulursun belki...

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Emanuel karasunun artıgı köpek alparslan , yavuz, mehmed’in Torunları canınızı okumak için hiç vazgeçmedi ve yok olmadı...

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Kendini gelistir kardes. Bir cacik bildigin yok. Öyle bir ihanet ve nakörlük icindesin ki farkinda bile degilsin.

Türk düsmani Islamcilarin uydurdugu palavralara düsmüsün. Yaptigin iddialar o kadar sacma ki biraz beyni olan bir insan sacmaligi agizi acik izliyor.

Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Sen benim karşımda bir konuşsana hadi geliştir beni lütfen ulan Türk Müslümandır tahrik etme beni daha fazla kafaya taktırma kendini

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Islam Türke özünü unutturmustur. Islam Türk duygularini uyusturup, Türkü araplastirmistir.
      Islam bir din degil, Arap emperyalizmidir, yabanci toplumlari araplastirir.

Sana bu palavralari anlatanlarda, zaten Islamcilardir, onlar Türk düsmani ve seni Arap yapmaya calisiyorlar.

Tarihi bilmedigin gibi ülkenin gerceklerinide bilmiyorsun iste.

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

@besiktas256 Sen bu'sun iste
      Thomas Edward Lawrence

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

@besiktas256B Biz hem senin gibilerin hemde o din kardeslerine sirt ceviren bir kisim araplarin ne oldugunu cok iyi biliyoruz.
      Bu yuzden tüm araplari veya müslümanlari ayni kefeye koymuyoruz.
      Senin gibiler daha önce de yazdigim gibi İngiliz ajan Thomas Edward Lawrence'dir benim gözüm de.

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

@halilim123

Biliyor olsaydiniz, mesela Filistinin bayragi, Osmanliya karsi ihanetin resmi bayragi oldugunu bilirdiniz.

Lawrence'den emir alanlarda bugün o bayraklarin altinda yasayanlardir.

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

@besiktas256 Nasil bilmeyelim bay Lawrence. Siz onu Şerif Hüseyinle beraber tasarladiniz ya.
      Sonradan o arap göçebe kabilelerinin lideri Serif Huseyin cok pisman oldu ama is isten gecti.
      Bu yüzden senin ve Şerif Hüseyin gibilerden haz etmiyoruz bay Lawrence

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

@halilim123

Bana ingiliz usagi dediklerinde aklim ilk Araplar, ikinci olarakta Istanbulu bir kursum atmadan ingilizlere teslim eden Vahdettin gelir.

Malum sizin akil önderiniz Kadir deliside kacarken ilk imkanda Ingiltereye kacmisti.
      Ingiliz usakligi sizde Atasporudur.

Bana bay Lawrance demene gerek yok. Lawrence ile isbirliginin hesabini Vahddetinin torunlari ve Araplarin kardesleri versin.

Bugün din kardeslerinin bayragini bile Ingilizler cizmistir.

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

@besiktas256 Peki bay Lawrence "İyi aksamlar.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Padişahların sarayın hamamında hangi parlak oğlanı düdüklediğini gösteren belgeleri saklayıp napacaklar

0
    3 Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

İşte seni 100 yıl bu şekilde atana söv diye böyle bir tarih yazdılar uyan be güzel kardeşim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yaptılar mı yapmadılar mı
      Atam diye yaptıkları herşeyi alkışlayacak değilim

• Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Neyi yaptılar? Nerde ispatı lütfen

• ssıradanbirii
    ssıradanbirii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

daha açıklanmayan neler neler vardır

0
    3 Yorumla
    • Bambino28
      Bambino28
      +1 yıl

Biz millet olarak uykuda gezmeye devam edersek yazılmış tarih ile yönetilmeye sömürge olmaya devam

Yorumla
    • Besiktas256
      Besiktas256
      +1 yıl

Sizi sömürenler resmi tarih yalan diyenler. Kafa yok ki ama anlayasiniz...

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

@Besiktas256 Sende yok. Bunun farkinda da degilsin üstelik 🤣

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Osmanlı Arşivlerinin Bulgaristan’a hurda kagıt diye satılmasına ve şu an Bulgaristan’da sergilenmesine yorumunuz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bulgar Sanatcı Azis Hakkında düşünceleriniz neler? 17 cevap verildi
Osmanlı Arşivleri 1931'de Neden Hurda Kağıt Diye Bulgaristan'a Satıldı? 2 cevap verildi
Bulgaristan rafları boşalttı! Siz ne düşünüyorsunuz? 64 cevap verildi
Bulgaristan hakkında düşünceleriniz neler? 17 cevap verildi
Bulgar vatandaşların bugün Edirne'de Migros'u yağmalaması hakkında ne düşünüyorsunuz? 16 cevap verildi
Bulgar Levası'nın 5.74 liraya ulaşmasını fırsat bilip Bulgarlar Edirne'deki sosyete pazarına... 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Muska takmak gunumuzde çok mu sacma?
  • Eşimle /sevgilimle baş başa kaldığımızda... mutlaka yaparız🤣 ?
  • Şu an tatile gidecek olsan nereye giderdin?
  • Sizcede haklı değil miyim?
  • Göz yanmasını azaltmak için soğanı açık havada soymak gerçekten işe yarıyor mu?
  • İnternet konusunda en sık yaptığınız aktivite nedir?
  • İnsan kendini en çok hangi yaşta tanımaya başlıyor?
  • Zayıf yanınız nedir?
  • Gönül ferman dinler mi?
  • İğneden korkar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨