Mesela Suriye'ye Alevi kafası kesmek için savaşmaya giden zibilyon tane dinci gördüm. Ama Filistin'e İsrail'e karşı savaşmak için giden dinci hiç görmedim. Varsa bana gösterin. Cehaletimi bağışlayın. Ama solculardan Deniz Gezmiş Filistin'e İsrail'e karşı savaşmak için gitmişti. Aynı zamanda solcu gazeteci Faik Bulut İsrail'e karşı savaşmıştır ve yıllarca İsrail hapishanelerinde yatmıştır. Dinciler İsrail'e karşı anca gösteri ve miting yapar.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İşlerine geldi mi mehmetcik gazzeye slogani atiyolar mehmetcigi 15 temmuzda itin g. otune soktular böyle de dalya. rak tipler
Bu dinciler normalde TSK'ya kâfir ordu der. Ama söz konusu Gazze olunca Mehmetçik Gazze'ye derler ama kendileri gitmezler.
Mehmetçik gazzeye diyenler hazırlansın gitsinler. Sosyal medyada ağlaşmanın kınamanın anlamı yok ki. Hepsi showcu itibaren..
Onlar ancak haması yani cıa ve mosadın birlikte kurdukları bir terör örgütünü desteklerler çünkü zaten onlar insanlık düşmanıdırlar
Anca kahrolsun İsrail yaşasın cehennem falan diye bağırırlar birkaç gözyaşı dökerler bitti
Mehmetçik Filistin'e diyenler kendıleri gitsin 💩beyınlı kafırler mehmetcıge kurban olsun bütün beyınsız cahiller
Hayır beyfendi aslında Türkiyede terör estirmek için eğitim almaya gitti
Kim?
Deniz Gezmiş
Terör estirenler dinciler, Deniz Gezmiş ve onu gibi tam bağımsız Türkiye için mücadele edenler 6. Filo defol diye yürüyüş yaparlarken ülkeyi yabancılara satmaya devam eden bu iktidar mensupları 6. Filoya karşı saf tutup namaz kıldılar
@kralkobrax21 bağımsız Türkiye'nin yolu banka soymaktan Türk polisi yaramaktan geçiyor di mi?
İşte tarihi olaylardan habersiz sadece dinci ve emperyalistlere hizmet eden sözde milliyetçiler öyle öğretmiş size
Dinci ve sözde milliyetçiler savcı ve askerleri öldürdüğünü bilmiyorsundur her halde
@kralkobrax21 Bak yalanlayamıyorsun banka soymadı diyemedin yaralamadı diyemedin gerisi önemli değil teşekkürler
Hizbullah Gaffar Okan'ı şehit ettiler ve şu an hüdapar adı altında cumhur ittifakı içindeler
İşine geleni anlıyorsun hepsi bu
@kralkobrax21 Konuyu çarpıtıyorsun ne ara hizbullaha geldi konu bu devlete 1 kurşun bile kim sıktıysa Allah hepsinin belasını versin
Türk askerlerinin kafasını kesip diri diri yakanlara destek veren bir zihniyet şu an ülkeyi yabancılara satmaya devam ediyor
İşte senin anlamadığın şey bu hiç bir asker ve polisi öldürmemiştir solcular
@kralkobrax21 Yaralamayı ne kasıtla yaptı sevmek maksadıyla mı?
Hizbullah polis ve asker öldürdü ama israile karşı gidip savaşmaz çünkü amaçları Cumhuriyeti yok edip ülkeyi bölmek
@kralkobrax21 Ülkeye gelen elçileri kaçırıp o insanlar sivildi ve silahsız savunmasız insanları infaz ettiler bu kadar erkek senin tatlı su solcu abilerin ve şunu anlamıyorsun ben ikisinden de uzağım Allah o hizbullahçıların da belasını versin ikinizde iki ucu boklu değneksiniz
gitmezler
Onlar anca Filistin'i destekleyen Alevi Beşar Esadla savaşırlar mezhepçi oldukları için.
Onların erkekliği o kadar zaten
Gidenler vardr
Görmedim gitmezler