adam açık açık kimsenin hoşuna gitmeyin şeyi yapıyorum tıpası yeten varsa gelsin durdursun
durdurmaya çalışsın da ekonomik ambargoları uygulayayım tehdidi ediyor
dünyanın açıkça istemediği ve karşı olduğu bir şeye karşı çıkarları ve tehdidi öne sürerek istediğini yapmanın ağır bir bedeli olmalı diye düşünüyorum
mesela abd'ye çok para kazandıran dev firmalar var onların pazarını diğer ülkeler kısıtlayabilir,
diğer ülkelerde özellikle Çin pazarı abd'ye ambargolar uygulayabilir
yani devasa bir karşı tepki hemen verilemese de zamanla verilerek güvenilmez ve kabadayı olduğunu gösteren abd'nin gücü sömürülebilir..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abdyi kısıtlayamazlar knk çünkü zaten abdnin çok büyük borçları ve beklemede tahvilleri var :D
ABD yi kısıtlamak demek ona verilen borcun ve yatırılan paranın uçması demek.
e tamam da yani bir noktada bedel ödemeleri gerek, bakmayın insani olarak söylemiyorum mantıksal açıdan durumu tartıyorum
bu açıkça bir tehdittir dostları içinde bir tehdittir
onları onu her konuda desteklemeye zorlayan bir tehdite ne kadar dayanabilirler emin değilim
Bu dünya daha önce de nice süper güçler gördü. Kantarın topuzu kaçtıkça bir şekilde batıyorlar. ABD'nin de zamanı gelir.
Aynı anda bütün eyaletlerine bir 100 tane atom bombası yerde işi biter. Fakat bu da toplu katliam olur
şiddet çözüm değildir ve daha fazla kaosu getirir
dünya da zaten artık bu tarz yöntemlere ihtiyaç yok yani bakmayın nükleer ürettiklerine
kendilerini garanti altına almak için yapıyorlar göz korkutmak için
ama kimse onları kullanmaya cesaret edemez etse de sonuçları kullanan için çok ağır olur
Devrilmez ABD süper güç bunu anlayın
imparatorluklar dayanamamış mk süper güç ne
Görüyoruz ne olduğunu
Allasen israil dediğin 75 yıllık devlet abd dediğin yıllarca ses çıkarmadan dünyaya kendisini affettire affettire büyümüş bir devlet.
şimdi çıkıp şımarık çocuklar gibi istediğimi yaparım diyor
2-3 aylık olayla nice imparatorlukların dayanamadığı dünyada abd ile karşılaştırmasanız mı?
Buyur devirin çok beklersiniz
ben mi devireceğim :D deviren insanlık olacak her zaman ki gibi.
Zaten abd 1.7 milyar dolar borca girdi bu hamlelerinin sebebi biden'in de deyimiyle varlık mücadelesinin sonucu,
popo kadar israile babam yahudi diye destek verecek değiller
planları farklı