Yeni zulümden çıkan Can Azerbaycan ile İsrail'in diplomatik ilişkileri oldukça iyidir. İsrail Devleti net şekilde Ermenistan zulmüne karşı çıkıp Azerbaycan tarafında olmuş ve desteğini iletmiştir... Daha önce Kıbrıs Barış Harekatında ve sonrasında Kıbrıs'ı tanımayıp Yunan tarafında olan, tarihi sayfalarda isyan başlatarak Osmanlı askerlerini katleden Filistin araplarını sevmediklerini, ilk fırsatta ve düştükleri an sırtımızdan vuracaklarını bildiklerine eminler...
Sizce Azerbaycan Türklerinin bu konuda haklılık payı var mıdır?Neticede tarih yalan söylemez...
...
Gardaş Can Azerbaycan İsrail'i destekliyor... Sizce haklılık payları var mı?
Mehmetçik Gazzeye diye slogan atıyorlar bir de, gidecek benim kardeşim orada belki şehit gazi olacak. İsrail ile diplomatik kriz oluşacak, zaten dar boğaz geçiniyor millet. Bir ambargo ile ülkenin komple düzeni bozulacak, yağmalar başlayacak ülkemde...
Müslüman Müslümanı Destekler, Azerbaycan Ayıp etmiş, Yahudiler Hristiyanlar Tarih boyunca Türklere Düşman olmuştur Savaş yapmıştır, bunu tüm Dünya biliyor. Not (Kudüs Filistindir)
Yahudiler hangi tarih boyunca Türklere düşman olmuşlar örnek verir misin? Ben misal araplar ile Türkleri örnekledim tarihten, sen de örnekler misin bilinçlenelim...