Taraf tutmuyorum.
Filistin
İsrail
Taraf tutmuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç bir savaşta kadın ve çocuklar, hastaneler, ibadethaneler, okullar hedef olamaz bu bir savaş suçudur. Kendi gücünüze göre bir düşmanla savaşmalısınız karşı tarafın uçakları yok, tankları yok ve çoğu kadın ve çocuklardan oluşan bir toplum. Bence bu bir vahşet ve tüm dünya sadece Müslüman'lar diye ses çıkarmıyor ama halkları sokaklara iniyor çünkü hala bu dünyada vicdanlı insanlar yaşıyor...
Cevap
4Cevap
Ulqn bu ulkede bunu rahatca sorabiliyosunuz ya ah ahh bubuljeye dikdator lazim. Israili tarqf secen kansizdir namerttir
Taraf tutmuyorum açıkçası ama ölen sivillere üzülüyorum sadece.
Aynı şekilde düşünüyorum iki tarafın birbirinden tek farkı ırkları ve inançları.
Şunu da eklemek istiyorum Karabağ Savaşı'nda Ermenistan'a destek verdiler bence iki tarafta haksız her ne olursa olsun masum insanların öldüğü hiç bir dava haklı değildir.
O da var bir de evet yani ne diyim kendi ve dedelerinin seçtikleri hayatı yaşıyorlar yapacak pek bir şey yok. 22 tane Arap ülkesi var kendi ırkları gözünün önünde öldürülüyor bir şey yapmıyorlar benim kendi ırkıma gözümün önünde sınırda katliam yapacaklar ben kınayarak kalmam açıkçası koşa koşa giderim.
Karşıda iblisin dünyadaki golgesi israil olduktan sonra karşısında kim varsa onu destekleri.
filistin
Taraf yok
Mazlum kim ise o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?