Savaş yanlısı İsrail topluluğuna benim param nasip olmasın
Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet boykotu destekliyorum. Ama maalesef Türkiye gençliginden insanından kolay kolay bir cacık olmaz. Bu boykot süresiz bir boykot olmalı. Sadece bugün ki Filistin meselesi için değil. 20 sene 50 sene sonra bizim başımıza gelebilme ihtimali olan durumlar için de. Ama herkes onlar çok güçlü. Birçok marka onlara ait. Bizim boykot etmemizin onlara ne faydası var boş ver düşüncesinde. Evet belki bugün bazı markaları kullanmak zorunda kalıyoruz. Ben de kullanıyorum. Ama herkes az çok demeden mümkün olduğunca kendi üretimimiz olan markaları desteklemeli. Yani hamburgerini yemesen de olur. Colasini içmesende yaşarsın. Starbucksa gitmesen eksilmezsin. Evde fairy yerine başka bir deterjan markası kullanabilirsin. Kullan ki o markalar da büyüyüp gelişsin kazanan bizim ülkemiz olsun. Zaten herkes bu düşünce de olsa ülkemiz zamanla kalkınıp gelişir. Uyanık, akıllı, bugün az da olsa ne yapabilirim düşüncesinde olan bir nesle ihtiyaç var. Evet belki bazı şeyler yıllar sürer. Ama etkisi olur. Yahudiler Siyonistler öyle akıllı uyanık çalışkan insanlar ki. Ama bizim Türkler de müslümanlar da istikrar yok. Kararlılık yok. Starbucksa oturan gençlere sorsan hepsi biz Atatürkçüyüz derler. Atatürk ün istediği gençlik böylemiydi. Bazı insanlar sadece İslamiyetden uzak yaşamayla kendilerini Atatürk'ün istediğini cumhuriyet insanı zannediyor maalesef ki.
Maalesef tam anlamıyla boykot olamaz yeterli alt yapımız yok. Basitçe şu an kullandığımız internet platformu olan google, opera vb. gibi.
Telefonlarımızda ki android, ios gibi. Apple kullananlar gibi. Nestlé ürünlerini tüketenler gibi. Tıbbi amaçlı ilaçları kullananlar gibi (çoğu yabancı yerli üretim oldukça az).
KS sitesi kurulması siteyi kurarken yapılan işlemler duyulan uygulamalar veriler malum ülke gene. Telefonlarımızda ki uygulamalar. Çokça şey sayılabilir.
Cevap
20Cevap
Boykot etmiyorum hiç bir şeyi. yani yıllardır hangi ürünleri alıyorsam onları alıyorum. hatta hangi ülke olduğuna bile bakmadım kim bilir hangi ülkenin ürünüdür ama ben sadece sevdiğim ve bütçeme uygun olanları alıyorum
Ya kullandığınız ürünlerin belki farkında değilsiniz ama yüzde 80i zaten israil menşeiyle satılıyor. Bu tür boykot şeyleri ergence. Amerikan malı alıyorsun yine israile gidiyor :D herif kola alıyor döküyor mesela. Ulan zaten parasını vermişsin almışsın bi kere o para gitmiş döküp boykot etsen ne olur cahillik :D
O onlarn cahilligi beni alakadar etmez
Ben almıyorm empati yoksunu deglm
Türk malına katkı saglıyorm
Ben yıllardır buralardan alışveriş yapmıyorum, çoğu ürünü de almıyorum. Adamların her ürünü zaten zehir saçıyor, şu kahve markasının önünde oluşan kuyruğa bile şaşırıyorum zaten.
Filistin, Türkiye'ye karşı PKK'yı desteklerken, Azerbeycan'a karşı Ermenileri desteklerken de aynı duyarı bekleriz.
Uyduruyorsun utanman da yok. Sen insan misin? O bebekler ölümü haketti yani öyle mi?
sazan hafif kalir banada atladi tam cahil ya, sömürü yapmakla mesgul sayfada Şu an herkese
@EmilKurjak sen kimsin de sömürü yapacam lan? israil p. i. çi !
Foyan meydana çikinca bi panik yaptin
@betterböcek Gibi bölücüleri dikkate almayin, kendisini filistin hayrani gibi gösterek bölücülük yapiyor aranizda
@EmilKurjak aman aman bu ne panik? Israil p. iç. i olduğunu ortaya cıkardim diye nasil saldiracağini şasirdi
@betterböcek Sana bisi diyimde kapatayim konuyu, listeye alindin ne oldugun kim oldugun nerden girdigin ettigin vs vs cikacak ortaya yazismalarda burada kalsin, bakalim israilli kim pic kim seni bellediklerinde anlarsin emin ol rahat olma abisi.
Aşırı haklı bu arada
Ben gidip kendime bir kot ve çorap daha alayımda israile gitsin paralar bu markaları bilsinler zaten sadece ajsrj
Hamburger yemiyorum zaten. Kola da içmiyorum. Ayrıca Türk malı kullanıyorum.
şu israile haddini bildirecek birileri lazım
bunların bir yerleri fazla havada
Hayır ben Türküm benim meselem değil siz kola dokebilirsiniz saygı duyarız.
@EmilKurjak senin israil. p. iç. i oldugunu ortaya çikardim diye mi bu öfke? 😂
@betterböcek Papagan gibi hep ayni kelimeler mk ya :D tutdurmus israil, fetöcülerde ayni taktigi yapardi herkese fetö cocugusun derlerdi :D
Hayir etmiyoruz, bizim sorunumuz degil ülkemiz disinda olanlar.
Sen insan misin?
@betterböcek o insanligin israli vatandaslarina durduk yere saldirip öldürdüklerinde nerdedi la senin, sanami düştü vatandasin düşünceleride insanmisin die sorma hadsizligini gösteriyorsun zibidi işiniz gücünüz cevrenize sömürü yapmak baska bi... yaramazsiniz.
Durduk yere mi? Israil orada isgalci farkinda misin? Insanlar vatanini savunmasin mi?
Belli oldu senin israil pi. ç. i olduğun
@betterböcek bi diktir git mk fetöcü yobazi ananla muhabbet et bu konulari, türk dusmani serefsiz biri oldugunu biliyorum, daha cok havlayacaksin sen dur daha
Israil p. i. ç. i senin ipliğini meydana çikardım diye mi bu öfke?
@betterböcek senin gibi bölücü teröristler böyle ortalarda milleti kiskirtmaya calisir, ama fazla sicratmazlar seni onun bunun evladi sen bi denk gelde türk askerine
@betterböcek boşa filistin ayaklari yapma mk fetöcüsü yemezler, dur sen adamina denk geldin la
Bak bak ! Panikten ne diyeceğini şaşırdı israil p. i. ç. i ipliği pazara çıkınca 😂
@betterböcek Bu kasari gören bilen takip eden her kimse dikkatli olsun, bölücü örgütlere calisan kendini filistin yanlisi gibi gösteren onun bunun evladidir.
@betterböcek senin gibileri ile tartisilmaz sadece... atilir :D
Noldu gizledin profili israil p. iç. i olduğunu ortaya çikarinca😂
Aşkım saçların süper ama o kullandığın telefonda da israile destek vardır
Neyi boykot ediyorlar, İsrailli firmalarda 500bine yakın Türk çalışan vardır. Mecburuz onlara
dominos pizza yedim israille ilgisi var mı
Dominos amerikan markası tabikide boykota devam et cünkü israil destekcisi abd ürunleri icinde gecerli bu durm
hemen 3 litre coco cola alıp dökücem :D
Haha alemsn😁
Ben tarım kredi den alıyorum
Evet Evet Evet Evet
Hayır banane onlardan
İkisine de artik gitmeyecegim
Sonuna kadar israilin yanindayim
cepheyede git
Kararsızım
Hayır
Mcdonaldsın sahibi müslüman araplar bilmiyosan.
Amerikan
kararsızım
Evrt
Hayır bizim sorunumuz değil
Hee 😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?