Hastane bombalayan, bebek öldüren bir terör devletini "Ama falanlar, filanlar da böyle yapıyor" diyerek aklamaya çalışan, ev sahibinden çok hırsızı haklı bulan kişileri tanımlamak için en uygun kelime nedir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eger Hamas, Israil'de bir hastaneyi vurup bebekleri öldürseydi, Müslüman ülkeler bunu elestirirmidi yoksa sokakta kutlamalar mi olurdu?
Her aksam yahudileri kilictan gecirip karilarini tecavüz etme hayalleri ile yatan Müslümanlar baskalarina bebek katili demesin.
Eger filistinliler bu saldirilari istemiyorlarsa Hamasa karsi mücadele edebilirlerdi ama etmediler cünkü bir terör devletiler, etmedikleri gibi 44% oy ile iktidar yaptilar.
Hastane bombalayan ve bebek öldüren her kim varsa teröristtir ayrım yapmam.
Ama sen o kadar faşistçe ve canice bir nefrete bürünmüşsün kime terör devleti diyeceğini şaşırmışsın.
Allah, "terör devleti" diye tanımladığın Filistin'lilerin yaşadığı zulümleri sana yaşatmadan canını almasın. Allah'a inanmıyorsan bu söylediklerimi ciddiye almayabilirsin.
Eminim ayrim yapmazsin. Bu olayin ilk haberleri geldiginde ve Hamas yasli kadinlari öldürdügünde bizim Islamci medyada nasil sevinc paylasimlari yapti iyi hatirliyorum.
Filistin Israile girip kadin cocuk demeden herkesi öldürseydi ve Yahudiler kacmak zorunda kalsaydi Islam dünyasinda kutlamalar olurdu bunu ama sende biliyorsun. Bugün Israil vatandaslari bile hükümeti protesto ediyor. Durum tam tersi olsaydi kac Müslüman sokaga inip sivil yahudilerin öldürülmesini protesto edecekti? Bu soruya dürüst cevap verebilirmisin?
Ben iki yüzlü davranisa karsiyim ve Müslümanlar iki yüzlü bir toplumdur evet.
Bana zalim Israil ve zalim Müslümanlar arasinda sec dersende kötünün iyisi deyip her defasina Israili secerim.
Dostum İslam dininde müslümanlara karşı savaşmayan ve müslümanlara karşı savaşanlara yardım ve yataklık etmeyen herkes sivil hükmündedir. (çoluk& çocuk, din adamları, kadınlar, erkekler ve yaşlılar) Bu söylediğim şartları taşıyan kişiler müslümanlar tarafından öldürülse bile Allah öbür dünyada bunun hesabını yapanlardan sorar.
Bana göre müslüman&gayr-i müslim farketmeden sivilllerin, bebeklerin öldürüldüğü her eylem terör eylemidir. Sivil ölümlerini savunan müslümanlar konunun cahilidirler.
Ama işin trajikomik tarafı; bir yanda başka yerlerden gelip birilerinin ülkesini gasp eden haydutlar var. Bu haydutlara direnen birtakım direnişçiler (hatasıyla, doğrusuyla) var. Sen kalkıp bu gaspçı teröristlerin kimyasal silahla bebek öldürme eylemlerini görmüyor, Hamas şöyle yapsaydı, böyle yapsaydı müslümanlar desteklerdi diyorsun.
Senin sorunun; olmuş, yaşanmış olaylar ile varsayımları aynı kefeye koyman. Senin dediğin gibi Hamas yarın öbür gün bebeklere karşı fosfor bombası kullanırsa o zaman gel bana anlat meramını. Bir taraf yaptığı halde diğer taraf için yapsaydı, etseydi gibi laflar vicdani değil.
Müslümanlar tarihi boyunca baskalarin ülkelerini gasp edip bunun adina Fetih dedi. Merak etme, Israil size yine medeni davraniyor. Israil gelip karilarinizi kizlarini cariye olarak alip tecavüz etmiyor. Cocuklariniz köle olarak alinmiyor.
Israildeki mevcut durum tam tersi olsaydi, Müslümanlarin nasil tepki verecegini sende biliyorsun. Ortada bir varsayim falan yok. Sende aslinda herseyin farkindasin.
Sen 40 bebeğin başı kesildi, Alman turiste tecavüz edildi gibi İtrail medyasının bile daha sonradan yalanlamak zorunda kaldığı yalan haberlere itibar etmeye devam et koçum.
Ben sana İslam'da savaş hukukunu genel hatlarıyla anlatıyorum sen içindeki nefretten dolayı yarım yamalak bildiğin şeyleri İslam sanıyorsun. Bu söylediğin her şeyin İslam'da bir hukuk temeli var. Anlayacağını bilsem anlatırdım ama boşa kürek çekmek istemiyorum.
Çünkü empati duygusu olmayan ve içindeki nefretten dolayı gözü kör olmuş birisine ne anlatsam ne kadar anlatsam boş.
Dışı medeni içi barbar olan bu domuz sürülerinin yaptıkları zulümleri görünce Allah'ın neden tüm dünyaya İslam medeniyetini hakim kıldırmak için bu kitabı gönderdiğini çok daha iyi anlıyorum bu günlerde.
Köle ruhlu itrail domuzlarının ve arkasında ki ABD'nin hakimiyetinde yeryüzünün en büyük emperyalist soygun ve katliamlarına şahid oluyoruz. Tabi batıya aşağılık kompleksiyle göbekten bağlı kişilerin de bu bebek katillerine şakşakçılık yapmasından daha fazlası beklenemez.
Yaşamayı hak etmeyen insan görünümlü varlıklar, robot sophia bile bunlardan daha insandır.
İranın eliyle Hamas yaptı o saldırıyı, sırf sizin gibiler böyle gaza gelsin diye.
Yazık kafana 🙂
seninkine de. şu tvleri izleye izleye kafa gitmiş. televizyon kanallarına güvenmemeyi öğrenemediniz bir türlü
Tv'leri boş ver Twitter'da Bidon, Krimlen ve netanyahu gibi bebek katillerinin atıp sildikleri tweet'leri takip etmen yeterli. Kusura bakma ama ya çok safsın ya da sahtekar.
ya yürü git işine. İsraile ölüm diye slogan attı İran mecliste. Haması silahndırıp hangi kafayla saldırttı İsraillere? Hmas İsrail halkına saldırırken bedelini ödeyeceğini bilmiyor muydu? snein de vicdanınaaaa edeym. Hamas saldırırken de ağlıyor muydun böyle yoksa göbek mi atıyordun.
Gizli abla seninle kaybedecek vaktim yok kusura bakma bb ✋
Ha bu arada açtı diye düşünebilirsin, sorun değil hep aynı şeyleri anlatmaktan sıkıldım artık.
*kaçtı
hadi naş. İsraili de sevmem ama filistine de filistinli araplara acıyacak kadar ml değlim.
Tamam Gizli Abla. Son söz, Allah seni kininden dolayı acımadığın kişileri anlayacağın bir imtihan ile imtihan etsin. Çünkü kin ve nefretin empati yapmanı engelliyor.
Haydi eyvallah ✋
ettiğin beddua en sevdiklerinin başına düşsün. Amin!